Napewno wychoduja!! A potem będą dalej chodować czy mrozic w drugiej dobie ?Jejku jejku jejku!!!!W srode mam punkcje a w piatek jak cos wychoduja -transfer
Nadal 4 pecherzyki ale doktorek-specyfik powiedzial ze 4duze.Teraz dowalil jeszcze jakies leki i jestem ze strachu
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
zawsze robie w 4 dpt i nigdy nic nie wyszlo... Ostatnio przy pustym jajku tez w 4 dpt nie wyszlo - robie w 4 dpt bo wiem ze wtedy ma prawo nie wyjsc sikaniec Na tescie widze cien z krawedziami leciusko Wiecje juz nie zrobie sikanca bo sie bede bala - oczywiscie test o czulosci 10 No ale ja mam bardzo duze sklonnosci do biochemii i innych takich...Ja tez nie widzę :-)
bazylia128
Tak nasikalam sobie w pracy - pisalam wam juz ze mi sie mega wzrok pogorszyl i w pracy musze w okularach no ale cien jest Wyszlo to COS po 3 minutach...Kurde nie widzę na moim uwalonym telefonie, serio siedzisz tam już kreskę?. Gdzie ty jesteś, w pracy robiłaś?
Tak, jak widzisz cień cienia to z pewnością źle rokuje
GratuacjeMam wyniki. Beta 263,6
Musi być dobrzeJejku jejku jejku!!!!W srode mam punkcje a w piatek jak cos wychoduja -transfer
Nadal 4 pecherzyki ale doktorek-specyfik powiedzial ze 4duze.Teraz dowalil jeszcze jakies leki i jestem ze strachu
nieagatka
Ani ja... [emoji2370]Ja tez nie widzę :-)
annemarie
Piekna Beta,gratulujeMam wyniki. Beta 263,6❤
Oj kochana dużo tego było, ale napewno Dhea, folic, Q10, Ubiquinol, Encorton, Glucophage...Ci dokładnie kochana ?
Mogłam o czyms zapmniec
nieagatka
A czemu w 2giej dobie a nie 3ciej?Jejku jejku jejku!!!!W srode mam punkcje a w piatek jak cos wychoduja -transfer[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
Nadal 4 pecherzyki ale doktorek-specyfik powiedzial ze 4duze.Teraz dowalil jeszcze jakies leki i jestem ze strachu [emoji90]
reklama
Tak nasikalam sobie w pracy - pisalam wam juz ze mi sie mega wzrok pogorszyl i w pracy musze w okularach no ale cien jest Wyszlo to COS po 3 minutach...
To super kochana Będzie ok zobaczysz!!
Podziel się: