reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Myslicie ze taki cien cienia w 4 dpt dobrze rokuje? Na tescie widac wyrazniej ;)
No kuwa trzeba trochę wyobraźni ale na zdjęciu nr 2 coś tam widać. Cień cienia cieni.....to już pozytywna beta. Na bank. Zapewne już w życiu robiłaś wiele testów i wiesz, ciąży nie ma to i test negatywny. Co mięsiąc robiłam po dwa czy trzy testy i nigdy cienia nie widziałam. Dopiero w ciąży mega bladzioch wyszedł.

reklama
Spokojnie, nabierzesz sił, organizm dojdzie do siebie i nawet się nie obejrzysz a już będziesz łykała estrofemik 😘
Wiem , wiem, ale ta niepewność jest najgorsza. Te czekanie na @.zreszta ciul wie kiedy teraz przyjdzie 🤷‍♀️ tak bardzo chciała bym już coś wiedzieć a nawet szczerze to nie wiem czy mnie klinika poinformuję co tam wyszło. Na ta chwile wiem tylko że pobrali mi 15 komórek a dalej nic nie wiem :( aż współczuję mojemu mężowi bo wszystko na nim się odbija 😔 te wachania nastroju, te nerwy itp. Staram się nie myśleć ale nie da się 😔😔

No właśnie. Czekamy na wieści min od Ciebie 😁
Dziewczyny szczesciary z 10 lipca jak i szczęściary z innych dat transferów. Byłyście na zwolnieniu po transferze i jaki tryb zycia prowadzilyscie?
Jeśli o mnie chodzi to miałam wolny tylko dzień transferu. To był piątek. W sobotę mieliśmy gości na grillu z noclegiem 😁 w kolejny weekend miałem 10 osób na grillu z noclegiem. Robiłam wszystko by nie myśleć. Jedyne co się zmieniło to nie dźwigałam ani zakupów ani prania z pralki. Ale grzebalam w ogródku. W ten weekend co będzie też mam gości - rodzina męża blisko 20 os. Jeszcze potem w tygodniu raz goście i koniec. Wszystko po to by się czymś zająć.

No właśnie. Czekamy na wieści min od Ciebie 😁
Dziewczyny szczesciary z 10 lipca jak i szczęściary z innych dat transferów. Byłyście na zwolnieniu po transferze i jaki tryb zycia prowadzilyscie?
Jeśli o mnie chodzi to miałam wolny tylko dzień transferu. To był piątek. W sobotę mieliśmy gości na grillu z noclegiem 😁 w kolejny weekend miałem 10 osób na grillu z noclegiem. Robiłam wszystko by nie myśleć. Jedyne co się zmieniło to nie dźwigałam ani zakupów ani prania z pralki. Ale grzebalam w ogródku.
Myslicie ze taki cien cienia w 4 dpt dobrze rokuje? Na tescie widac wyrazniej ;)
A to nie za wcześnie? Czy w tym dniu w ogóle ma prawo wyjść?

reklama
Do góry