Ja pierdziele, a ta dalejBoze, ja nie przeżyje do poniedziałku. Nie mogę zrobić nigdzie w niedzielę. Jeszcze próbuje do tego w miarę racjonalnie podejść i męża też uprzedziłam żeby się za bardzo nie cieszył
reklama
Jej, ja sama już nie wiem co z tym progesteronem . Ja też miałam zawsze Besins 200 3x1 + Duphaston 3x1 ale nigdy nic e kazali mi proga badać, dopiero teraz lekarz kazał i mi dołożył ten Prolutex i sama sobie też zwiększyłam tabletki. Teraz brałam Utrogestan 200Już wyplakalam się za wszystkie czasy. W pon będzie ostateczny wynik.Lekarka kazała nie tracić nadziei.Sikacz oczywiście wyszedł negatywny.
DziękujęFredzia, kochana jestes w ciąży
Wielkie za duze przyrosty ♥
Ciesz się kochana,ciesz i myśl ,że teraz już tylko będzie dobrze i nie ściągaj złych myśli !!
POZYTYWNE MYSLENIE
Na pewno sie jakoś trzymasz? Jednak wtedy miałaś rację... Z tym sikancem
No co. To jest zaj.biscie trudno w końcu uwierzyć . Ja może odetchnę jak będzie serce, ja pierdziulę, nawet dziwnie mi się to pisze . Ja i serce w brzuchuJa pierdziele, a ta dalej
Prawie nic nie czułam, tylko mnie kręciło czasem ale to od żarcia, bo się obzeralam . Tylko zaczęło mnie kłuć z boku, chyba jajnik ja miałam wieczorem ten jasny róż na wkładce, potem na drugi dzień też trochę poklulo i koniec. Czasem też czułam jak na okres, ale to parę razy, i może sobie to wmowilam? Nie robię sikanca, ja muszę czekać najpierw do poniedziałku a potem na serce, może wtedy się ogarnęNinia a zrobilas już sikacza? na pamiatke? A teraz mi tu dokładnie się przyznaj czy czulas jakies objawy? Ja od dzisiaj czuje czasami jak na okres - quwa zawsze tak mam - to nie sa jeszcze skurcze ale boje się ze się rozkręci i mi wypchnie zarodka ;( Kolacja już podana i zjedzona … teraz chwile posiedzimy oni przy alko ja przy melisie
Martaem1983
Fanka BB :)
No ja przy poprzednim transferze (nieudanym) miałam progesteron 7 dpt w wysokości 10,5 a wtedy brałam besins 100x3 i luteine 3x1.Nie mam pojęcia co jest nie tak.Lekarka powiedziała,że powinien być od 8 wzwyż, ale,że czasem jest tak,że później "rusza".Szczerze to wątpię.Nie mam żadnych objawów oprócz podlego nastroju i płaczu na zawołanie.Ani nie mam objawów na okres ani żadnych innych..Jej, ja sama już nie wiem co z tym progesteronem . Ja też miałam zawsze Besins 200 3x1 + Duphaston 3x1 ale nigdy nic e kazali mi proga badać, dopiero teraz lekarz kazał i mi dołożył ten Prolutex i sama sobie też zwiększyłam tabletki. Teraz brałam Utrogestan 200
Jeny!!! Druga o porażkach zaczyna Czy wy mi chcecie moj dobry humor zjebac czy co? Będziesz w ciąży!!! Już jestes i tak zostanieI co ? Ile ci dzisiaj napisałam zebys logidznie myslala - GRATULACJE, JESTES W CIAZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Piekna beta teraz mocne kciukasy za przyrosty!!!! Jeeesssuuuu ja bylam w tym lesie i nie miałam tam zasiegu, później jak ci napisałam to mi zaraz tel padl - jak zwykle Dopiero wrocilam i juz mam gości ;( @Camilleka ja się modliłam żeby jakos przezyc swoja porazke … Wiecie ze zupełnie zapominam ze jestem zaaplikowana - kurcze bylysmy w lidlu i z torbami chodziłam Niuniu teraz oddychaj -- nareszcie już wiadomo... Dziewczyny ata nasza łajza to prawdziwa zolza jak ja probowalam jakos ustawić to mi napisala ze już mi wspolczuje jak JA będę czekac na bete Sama sobie wspolczuje Chyba dzisiaj nie nadrobię bo musze się trochę gośćmi zajac ale teraz przynajmniej na spokojnie się można na czyms skupic!!!!! @fredka84 co siwy na to? U notariusza wszystko ok? Czyli jak dzisiaj jest 7 dpt to kolejna zrobisz 10 dpt ?
Mi lekarz w dniu transfeu kazał dwa razy wziąć ProlutexLekarka prowadzący powiedziała, że mam wziąć jutro rano dopiero.
motylek24
Rzeczywiście niski progesteron. Weź już dziś, nie wiem dlaczego lekarz zlecił od jutra? W poniedziałek wszystko się wyjaśni. Trzymam kciuki.Miałam transfer 3 dniowego zarodka,punkcja była 06.07 a transfer 09.07
reklama
bazylia128
pisz SERDUSZKO jak piszesz serce to tak dziwnie jak watrobka albo zoladek do zjedzeniaPrawie nic nie czułam, tylko mnie kręciło czasem ale to od żarcia, bo się obzeralam . Tylko zaczęło mnie kłuć z boku, chyba jajnik ja miałam wieczorem ten jasny róż na wkładce, potem na drugi dzień też trochę poklulo i koniec. Czasem też czułam jak na okres, ale to parę razy, i może sobie to wmowilam? Nie robię sikanca, ja muszę czekać najpierw do poniedziałku a potem na serce, może wtedy się ogarnę
Podziel się: