reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Już wyplakalam się za wszystkie czasy. W pon będzie ostateczny wynik.Lekarka kazała nie tracić nadziei.Sikacz oczywiście wyszedł negatywny.
Jej, ja sama już nie wiem co z tym progesteronem 😱. Ja też miałam zawsze Besins 200 3x1 + Duphaston 3x1 ale nigdy nic e kazali mi proga badać, dopiero teraz lekarz kazał i mi dołożył ten Prolutex i sama sobie też zwiększyłam tabletki. Teraz brałam Utrogestan 200

Ninia a zrobilas już sikacza? 😍 😍 😍 na pamiatke? A teraz mi tu dokładnie się przyznaj czy czulas jakies objawy? Ja od dzisiaj czuje czasami jak na okres - quwa zawsze tak mam - to nie sa jeszcze skurcze ale boje się ze się rozkręci i mi wypchnie zarodka ;( Kolacja już podana i zjedzona … teraz chwile posiedzimy oni przy alko ja przy melisie ;)
Prawie nic nie czułam, tylko mnie kręciło czasem ale to od żarcia, bo się obzeralam 🤷. Tylko zaczęło mnie kłuć z boku, chyba jajnik ja miałam wieczorem ten jasny róż na wkładce, potem na drugi dzień też trochę poklulo i koniec. Czasem też czułam jak na okres, ale to parę razy, i może sobie to wmowilam? Nie robię sikanca, ja muszę czekać najpierw do poniedziałku a potem na serce, może wtedy się ogarnę

Jej, ja sama już nie wiem co z tym progesteronem 😱. Ja też miałam zawsze Besins 200 3x1 + Duphaston 3x1 ale nigdy nic e kazali mi proga badać, dopiero teraz lekarz kazał i mi dołożył ten Prolutex i sama sobie też zwiększyłam tabletki. Teraz brałam Utrogestan 200
No ja przy poprzednim transferze (nieudanym) miałam progesteron 7 dpt w wysokości 10,5 a wtedy brałam besins 100x3 i luteine 3x1.Nie mam pojęcia co jest nie tak.Lekarka powiedziała,że powinien być od 8 wzwyż, ale,że czasem jest tak,że później "rusza".Szczerze to wątpię.Nie mam żadnych objawów oprócz podlego nastroju i płaczu na zawołanie.Ani nie mam objawów na okres ani żadnych innych..

😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 I co ? 😘😘😘 Ile ci dzisiaj napisałam zebys logidznie myslala - GRATULACJE, JESTES W CIAZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Piekna beta teraz mocne kciukasy za przyrosty!!!! Jeeesssuuuu ja bylam w tym lesie i nie miałam tam zasiegu, później jak ci napisałam to mi zaraz tel padl - jak zwykle ;) Dopiero wrocilam i juz mam gości ;( @Camilleka ja się modliłam żeby jakos przezyc swoja porazke … Wiecie ze zupełnie zapominam ze jestem zaaplikowana - kurcze bylysmy w lidlu i z torbami chodziłam :o Niuniu teraz oddychaj -- nareszcie już wiadomo... Dziewczyny ata nasza łajza to prawdziwa zolza jak ja probowalam jakos ustawić to mi napisala ze już mi wspolczuje jak JA będę czekac na bete :-D:-D:-D Sama sobie wspolczuje ;) Chyba dzisiaj nie nadrobię bo musze się trochę gośćmi zajac ale teraz przynajmniej na spokojnie się można na czyms skupic!!!!! @fredka84 co siwy na to? U notariusza wszystko ok? Czyli jak dzisiaj jest 7 dpt to kolejna zrobisz 10 dpt ?
Jeny!!! Druga o porażkach zaczyna 🤦🏻‍♀️ Czy wy mi chcecie moj dobry humor zjebac czy co? 🤷🏻‍♀️ Będziesz w ciąży!!! Już jestes i tak zostanie ❤️😘

reklama
Prawie nic nie czułam, tylko mnie kręciło czasem ale to od żarcia, bo się obzeralam 🤷. Tylko zaczęło mnie kłuć z boku, chyba jajnik ja miałam wieczorem ten jasny róż na wkładce, potem na drugi dzień też trochę poklulo i koniec. Czasem też czułam jak na okres, ale to parę razy, i może sobie to wmowilam? Nie robię sikanca, ja muszę czekać najpierw do poniedziałku a potem na serce, może wtedy się ogarnę
pisz SERDUSZKO 😘 jak piszesz serce to tak dziwnie jak watrobka albo zoladek do zjedzenia 😂🤭🤭

Do góry