reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Już wyplakalam się za wszystkie czasy. W pon będzie ostateczny wynik.Lekarka kazała nie tracić nadziei.Sikacz oczywiście wyszedł negatywny.
Jej, ja sama już nie wiem co z tym progesteronem 😱. Ja też miałam zawsze Besins 200 3x1 + Duphaston 3x1 ale nigdy nic e kazali mi proga badać, dopiero teraz lekarz kazał i mi dołożył ten Prolutex i sama sobie też zwiększyłam tabletki. Teraz brałam Utrogestan 200

Ninia a zrobilas już sikacza? 😍 😍 😍 na pamiatke? A teraz mi tu dokładnie się przyznaj czy czulas jakies objawy? Ja od dzisiaj czuje czasami jak na okres - quwa zawsze tak mam - to nie sa jeszcze skurcze ale boje się ze się rozkręci i mi wypchnie zarodka ;( Kolacja już podana i zjedzona … teraz chwile posiedzimy oni przy alko ja przy melisie ;)
Prawie nic nie czułam, tylko mnie kręciło czasem ale to od żarcia, bo się obzeralam 🤷. Tylko zaczęło mnie kłuć z boku, chyba jajnik ja miałam wieczorem ten jasny róż na wkładce, potem na drugi dzień też trochę poklulo i koniec. Czasem też czułam jak na okres, ale to parę razy, i może sobie to wmowilam? Nie robię sikanca, ja muszę czekać najpierw do poniedziałku a potem na serce, może wtedy się ogarnę

Jej, ja sama już nie wiem co z tym progesteronem 😱. Ja też miałam zawsze Besins 200 3x1 + Duphaston 3x1 ale nigdy nic e kazali mi proga badać, dopiero teraz lekarz kazał i mi dołożył ten Prolutex i sama sobie też zwiększyłam tabletki. Teraz brałam Utrogestan 200
No ja przy poprzednim transferze (nieudanym) miałam progesteron 7 dpt w wysokości 10,5 a wtedy brałam besins 100x3 i luteine 3x1.Nie mam pojęcia co jest nie tak.Lekarka powiedziała,że powinien być od 8 wzwyż, ale,że czasem jest tak,że później "rusza".Szczerze to wątpię.Nie mam żadnych objawów oprócz podlego nastroju i płaczu na zawołanie.Ani nie mam objawów na okres ani żadnych innych..

😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 I co ? 😘😘😘 Ile ci dzisiaj napisałam zebys logidznie myslala - GRATULACJE, JESTES W CIAZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Piekna beta teraz mocne kciukasy za przyrosty!!!! Jeeesssuuuu ja bylam w tym lesie i nie miałam tam zasiegu, później jak ci napisałam to mi zaraz tel padl - jak zwykle ;) Dopiero wrocilam i juz mam gości ;( @Camilleka ja się modliłam żeby jakos przezyc swoja porazke … Wiecie ze zupełnie zapominam ze jestem zaaplikowana - kurcze bylysmy w lidlu i z torbami chodziłam :o Niuniu teraz oddychaj -- nareszcie już wiadomo... Dziewczyny ata nasza łajza to prawdziwa zolza jak ja probowalam jakos ustawić to mi napisala ze już mi wspolczuje jak JA będę czekac na bete :-D:-D:-D Sama sobie wspolczuje ;) Chyba dzisiaj nie nadrobię bo musze się trochę gośćmi zajac ale teraz przynajmniej na spokojnie się można na czyms skupic!!!!! @fredka84 co siwy na to? U notariusza wszystko ok? Czyli jak dzisiaj jest 7 dpt to kolejna zrobisz 10 dpt ?
Jeny!!! Druga o porażkach zaczyna 🤦🏻‍♀️ Czy wy mi chcecie moj dobry humor zjebac czy co? 🤷🏻‍♀️ Będziesz w ciąży!!! Już jestes i tak zostanie ❤️😘

reklama
Prawie nic nie czułam, tylko mnie kręciło czasem ale to od żarcia, bo się obzeralam 🤷. Tylko zaczęło mnie kłuć z boku, chyba jajnik ja miałam wieczorem ten jasny róż na wkładce, potem na drugi dzień też trochę poklulo i koniec. Czasem też czułam jak na okres, ale to parę razy, i może sobie to wmowilam? Nie robię sikanca, ja muszę czekać najpierw do poniedziałku a potem na serce, może wtedy się ogarnę
pisz SERDUSZKO 😘 jak piszesz serce to tak dziwnie jak watrobka albo zoladek do zjedzenia 😂🤭🤭

Do góry