reklama
@bazylia128 jak się nie modliła zaraza jedna wcześniej, tak teraz na pół dnia przepadła
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Nic nie boli transfer to pikuś. Ja to caly czas uważam, że najgorsza jest beta, a raczej to czekanie i niepewność...Dziękuję ❤ A transfer bardziej boli niż punkcja???
Czarna1985
Kurcze dziewczyny zaczynam sie martwić o naszą fredke cos za dlugo siętu do nas nie odzywa. Z tego co pamiętam to notariusza miala na 15 wiec juz dawno wyszla od niego
Tysiek777
Też już to analizowałam, ale z tego co pamiętam napisała wtedy że w związku z tą wizytą wyniki sprawdzi dopiero wieczorem, a w zasadzie mamy jeszcze popołudnieKurcze dziewczyny zaczynam sie martwić o naszą fredke cos za dlugo siętu do nas nie odzywa. Z tego co pamiętam to notariusza miala na 15 wiec juz dawno wyszla od niego
Netiaskitchen
My to nic, co ona musi teraz przeżywać.Też już to analizowałam, ale z tego co pamiętam napisała wtedy że w związku z tą wizytą wyniki sprawdzi dopiero wieczorem, a w zasadzie mamy jeszcze popołudnie
@fredka84 !!!
Wiedziałam!Dziewczyny jestem, dopiero weszłam do domu i od razu odczytałam, kuwa nie wiem co napisać, bardzo się boję cieszyć bo wiem jak to różnie bywa. Kurde nie mogę przez ostatnie 2 dni poradzić sobie ze stresemZobacz załącznik 1149947
reklama
Czarna1985
Kochana jest dobrze i będzie dobrze❤❤❤Dziewczyny jestem, dopiero weszłam do domu i od razu odczytałam, kuwa nie wiem co napisać, bardzo się boję cieszyć bo wiem jak to różnie bywa. Kurde nie mogę przez ostatnie 2 dni poradzić sobie ze stresemZobacz załącznik 1149947
Podziel się: