reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki kochane nasza @fredka84 jest bardzo zestresowana i musi po swojemu przez to przebrnąć... Także sciskamy dzisiaj ✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊ z calych sil za nasza kochana wariatke - ja mysle ze ma typowe objawy ciążowe i dlatego taki nastroj ;) Kto może to niech się pomodli chociaż po swojemu - ja się będę modlic ;) Dlugie godziny teraz przed nia...

reklama
Przykro mi :-( nie wiem nawet o co chodzi.
Endometrium nie rosło porażająco i wtedy stwierdził, że płukanie tym może pomóc... A jak zwykle, jak cielaczek na lince, poszłam za autorytetem pana doktora... ;). W każdym razie nie zadziałało...
Rozpuściłaś mnie swoją wiedzą do tej pory, więc Cię wywołuję... :).
Miłego dnia dla Ciebie i wszystkich dziewczyn..!
Ja dzisiaj będę cały dzień wyłączona... Robota wzywa... Przez cały dzień będę szkolić, to mi się ego podbuduje po ostatnich przygodach hehehe...

Dzięki dziewczyny, ja czekam na pobranie. Oczywiście mam zaje.biscie źle przeczucia. Wczoraj miałam gorszy dzień, dziś wcale nie jest lepiej. Wyniki popołudniu, ok 14-15-tej zawsze są. Dziś mam o 15-tej notariusza i raczej odczytam wyniki dopiero po załatwieniu moich spraw bo inaczej nie dam rady niczego załatwić.
Potem dam znać ❤
Na szczęście przeczucia to tylko przeczucia😘Trzymam ✊✊✊A Ty dawaj znać ❤️😊
🍀

Z tymi chcianymi też trzeba uważać 😁 w sobotę wpadł przyjaciel mojego męża na popołudniowego grilla to wypchnelam go tuż przed 18 w niedzielę wychodząc do kościoła.😳
Jakby się chcieli zasiedzieć to dostaną dziecko do kąpania, usypiania itp😆😂😊, w razie dłuższej wizyty to i pieluchy pomogą zmieniać czy karmić rano😊coś mi mówi, ze jednak uciekną w racjonalnej porze 😆😆😆

Źródło Objawienia znajduje się w lesie koło Dzietrznik. Przy źródle stoi kapliczka Matki Boskiej, znaleźć można tam także kamień pamiątkowy z wyrytą inskrypcją z cytatem z pism Jana Pawła II, a także ołtarz polowy. Dojście do źródła znajduje się ok. 500 m od drogi lokalnej Dzietrzniki – Załęcze Wielkie. Po minięciu zabudowy Dzietrznik i tablicy Załęczańskiego Parku Krajobrazowego należy skręcić w pierwszą leśną drogę na południe, a następnie iść wzdłuż szlaku rowerowego. Przy źródle poprowadzona jest ścieżka dydaktyczna dotycząca przyrody leśnej.

Znana jest współczesna historia uzdrowienia pani Ewy Górnik, mieszkanki Kałuż, która twierdzi, że dzięki objawieniu Matki Boskiej i napiciu się wody ze Źródła Objawienia została wyleczona z choroby nowotworowej. Objawienie miało miejsce w Wielki Piątek, stąd corocznie najliczniejsze pielgrzymki do źródła mają miejsce właśnie w dzień

Załączniki

• 210x160h_5_zrodelko_objawienia[1].jpg
    210x160h_5_zrodelko_objawienia[1].jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Do góry