reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Właśnie nie w narkozie.. Na żywca będą mi wyciągać jajca, niestety... mam ich po ostatniej wizycie 22 🤦‍♀️Na szczęście do pracy dopiero w sierpniu idę więc będę leżakować...
Kurcze, przeraziłas mnie teraz 😱
Niech mnie ktoś dobije pliiiis!!!
A co do jajec to piękny wynik:) spokojnie ja po prostu byłam w narkozie więc nie wiem jak to boli. niech się doświadczone wypowiedza ale jak widać wszystkie żyją to przeżyjesz i Ty :)

reklama
Właśnie nie w narkozie.. Na żywca będą mi wyciągać jajca, niestety... mam ich po ostatniej wizycie 22 🤦‍♀️Na szczęście do pracy dopiero w sierpniu idę więc będę leżakować...
Kurcze, przeraziłas mnie teraz 😱
Niech mnie ktoś dobije pliiiis!!!
Punkcja bez narkozy??? A gdzie tak robią? Przecież to tortury...

W Anglii się leczę... Kazali z rana tylko wziąść 2 paracetamole i mam być tam o 9:00 a o 10:00 punkcja.. Kazali też wziąść skarpety, laczki i szlafrok i 3h przed nie mam nic już pić... I dzisiaj po 24 nie jeść...Nie mam żadnych przeciwskazań...
no tak. tam angine mi chcieli paracetamolem leczyć. Jak Ci kaza nie jeść to jakoś Cię znieczula na pewno. moze nie narkoza ale przeciwbolowe albo miejscowe znieczulenie...

reklama
Do góry