O hu....Tam będą czopki dowcipne Progesteronik 3 razy na dzień, więc będę stękać ze mnie cipa boli
reklama
Ja w invicta :-) i polecam;-)Część! Jestem tutaj po raz pierwszy. Czy ktoraś z Was leczy sie może w Invimed Warszawa?
o nie Tutaj piszemy broszka
Aaaa, sorry.. Zachowałam się jak gówniarz, to się więcej nie powtórzy Ale cipa lepiej brzmi niż Brocha
Mój ojciec zawsze jak takie coś słyszał to mówił, że cipę to ma krowaAaaa, sorry.. Zachowałam się jak gówniarz, to się więcej nie powtórzy Ale cipa lepiej brzmi niż Brocha
bazylia128
Fanka BB :)
@fredka84 zrob z Nia cosAaaa, sorry.. Zachowałam się jak gówniarz, to się więcej nie powtórzy Ale cipa lepiej brzmi niż Brocha
bazylia128
O nie a wlasnie ciebie na pomoc zawolalam - to teraz pokazalasMój ojciec zawsze jak takie coś słyszał to mówił, że cipę to ma krowa
A więc Miruś: MuuuuuuuuuMój ojciec zawsze jak takie coś słyszał to mówił, że cipę to ma krowa
bazylia128
Teraz hahahaha hihihihih a niedługo będzie zgrzytanie zebami
I to był największy bladO nie a wlasnie ciebie na pomoc zawolalam - to teraz pokazalas
reklama
cikulinka
No to fajnie z badaniem ze ok ale to zlecili ci w klinice?.... Fajnie zycz mu od nas wszystkiego dobregoJa właśnie wracam z badania piersi
Cycuszki jak tralala wszystko dobrze
Lada dzień na emailu będę miała wyniki nasienia
Mam nadzieję że też będą super
I w czwartek wizyta je je je
Mój ukochany kończy dziś 40lat
Trzeba będzie się odstrzelić na wieczór
moj we wrzesniu bedzie mial 40 a wiecie co w tamtym roku w dniu jego urodzin byla punkcja i zapladnianie zarodkow czyli dzidziusie zaistnialy wtedy....i przez to pamietam date
Podziel się: