reklama
miliaa - to wspaniale, że wszystko jest dobrze. To chyba największe szczęście dowiedzieć się, że dzidziuś w brzuchu jest cały i zdrowy! Niech pięknie rośnie! :-):-)
kinga - trzymam kciuki by Twoja stymulacja dała duże i piękne komóreczki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
lawendowy sen, gotadora - zazdroszczę Wam możliwości spotkania.. Chciałabym też z kimś pogawędzić kto przechodzi przez to samo co ja, a nie mam nikogo takiego :-( Bo ten kto nie przeszedł przez to co my nigdy nas nie zrozumie ;-) Zawsze sobie myślę, że tacy ludzie, którym łatwo przyszła ciąża, ba... a nawet jej nie chcieli to nie docenią ile mają spokoju i mniej nerwów o każdy dzień z życia ich dzidziusia od dnia poczęcia ;-)
kinga - trzymam kciuki by Twoja stymulacja dała duże i piękne komóreczki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
lawendowy sen, gotadora - zazdroszczę Wam możliwości spotkania.. Chciałabym też z kimś pogawędzić kto przechodzi przez to samo co ja, a nie mam nikogo takiego :-( Bo ten kto nie przeszedł przez to co my nigdy nas nie zrozumie ;-) Zawsze sobie myślę, że tacy ludzie, którym łatwo przyszła ciąża, ba... a nawet jej nie chcieli to nie docenią ile mają spokoju i mniej nerwów o każdy dzień z życia ich dzidziusia od dnia poczęcia ;-)
martaczi
Fanka BB :)
Witajcie Kochane!
domat zaciskam kciuki i życzę powodzenia!
domat zaciskam kciuki i życzę powodzenia!
lilonka
Smerfikowa mama
Dziewczyny - a może zamiast tradycyjnej Walentynki - właśnie taka Walentynkowe serduszko: Fundacja na Rzecz Dzieci z wadami serca Cor Infantis zbiera w Siepomaga.pl
Oskaa
Hejka :-)
Beta 393,80
Sprzwdziłam, ze przyrost 66,1%, jest ok?
W pon badałam o 9-30 a dziś o 6-30, to ma jakieś znaczenie?
Zaraz się ubieram i pędzę do dr niech coś zaradzi na mój bebzon
domat za wizytkę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
MIŁEGO DNIA KOCHANE
Beta 393,80
Sprzwdziłam, ze przyrost 66,1%, jest ok?
W pon badałam o 9-30 a dziś o 6-30, to ma jakieś znaczenie?
Zaraz się ubieram i pędzę do dr niech coś zaradzi na mój bebzon
domat za wizytkę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
MIŁEGO DNIA KOCHANE
lawendowy_sen
Życzę Wam, aby choć trochę zrobiło się u Was kolorowo w ciągu dnia.
U mnie szaro, buro i ponuro. Słońca brak. A ja tak tęsknię za słońcem. Za kolorami wiosny i lata.
U mnie szaro, buro i ponuro. Słońca brak. A ja tak tęsknię za słońcem. Za kolorami wiosny i lata.
reklama
lawendowy_sen
Kinga, trzymam kciuki za Twoja stymulację. Niech pęchole ładnie rosną.
Podziel się: