reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Hej🙂 tak 10.07 urodził się nasz synek 🙂, poród dosyć ciężki, na końcówce szybka decyzja o CC, ale na szczęście wszystko ok i mam nadzieję że jutro wyjdziemy juz do domu 🙂
Tobie już teraz też zleci raz dwa 😉
Cudownie, że wszystko dobrze się skończyło, to rzeczywiście dobrze moment wyczułam 😋 gratulacje Mamusiu, dużo zdrówka dla Ciebie i synka 😘 jak już się trochę poznacie i będziesz na siłach to daj znać jak Wam mija czas, buziaki ❤️

reklama
Cudownie, że wszystko dobrze się skończyło, to rzeczywiście dobrze moment wyczułam 😋 gratulacje Mamusiu, dużo zdrówka dla Ciebie i synka 😘 jak już się trochę poznacie i będziesz na siłach to daj znać jak Wam mija czas, buziaki ❤
@Dakita30 piękny brzuszek 😘 za chwilę zostaniesz mamą. Przed tobą piękny i trudny czas.

Plan Twojego lekarza brzmi bardzo rozsądnie i grunt, że masz do niego zaufanie. A czy sn czy cc to już drugorzędna sprawa.
I dobrze robisz - śpij ile się da albo i więcej. Dbaj o siebie, wszytskie fryzjerzy i takie tam załatwiaj teraz - po porodzie przez dłuuuugi czas jest slabo z czasem dla siebie. Nawet na prysznic [emoji2358][emoji1787]
@nieagatka widzę masz czas niewyspania 😅😅😅 ja dziś już wychodzę z siebie, chyba z 5 pobudek.

@Dakita30 piękny brzuszek 😘 za chwilę zostaniesz mamą. Przed tobą piękny i trudny czas.
Dokładnie, w poniedziałek będzie nasza 7 rocznica ślubu i blisko 5 lat starań za nami. Choćby nie wiem jak trudno było, to ja już tak kocham synka, że zniosę wszystko i wiem, że damy radę ☺️ na pewno się pochwalę po narodzinach i trochę później jak nam się wspólnie żyje. Ciąża, mimo że to już prawie 9 miesiąc dodała mi tyle energii i optymizmu, że mogłabym góry przenosić. No i synek mnie oszczędza póki co, bo tak bezproblemowej ciąży i dobrych wyników mogłabym życzyć każdej przyszłej mamie. Ja już myślę o kolejnym dziecku, ale póki co studze swoje zapały, muszę dać nam czas na życie we trójkę i zobaczymy czy to będzie na nasze siły 🙂

Dokładnie, w poniedziałek będzie nasza 7 rocznica ślubu i blisko 5 lat starań za nami. Choćby nie wiem jak trudno było, to ja już tak kocham synka, że zniosę wszystko i wiem, że damy radę ☺ na pewno się pochwalę po narodzinach i trochę później jak nam się wspólnie żyje. Ciąża, mimo że to już prawie 9 miesiąc dodała mi tyle energii i optymizmu, że mogłabym góry przenosić. No i synek mnie oszczędza póki co, bo tak bezproblemowej ciąży i dobrych wyników mogłabym życzyć każdej przyszłej mamie. Ja już myślę o kolejnym dziecku, ale póki co studze swoje zapały, muszę dać nam czas na życie we trójkę i zobaczymy czy to będzie na nasze siły 🙂
Kochana ja wiem że będziesz bardzo szczęśliwa, ja też jestem 😀. Chciałam tylko napisać, że będą też chwilę zmęczenia i fizycznej niemocy 😂😂😂 to też normalny stan.. Daj tutaj znać jak urodzisz.

Ale się cieszę, że dalej walczycie!!! 😘✊✊✊😘😘😘Spokój to doskonałe nastawienie. Oby był jak najdłużej. Dawaj znać jak tam idzie.
No ja już brzucha nie ukryję 😉Cudownie grubiutka wygląda tak😊

Ślicznie wyglądacie😍😍😍😍😍💓💓💓💓💓😘😘😘😘
Zobacz załącznik 1147080

@fredka84 ja po zastrzyku mocno przez minute, dwie uciskałam miejsce wkucia a potem trochę masowałam. Pomagało😉

Noooo cześć mamuśka 😘 ja już mam wszystko ogarnięte, w zeszłym tygodniu to ogarynałam ;)
To ten Twój Kubuś to klusek 😂
Moja malutka miała 2 tyg temu 1750 gr więc więcej niż 2 kg bym nie obstawiała ;)
A co do nocy to też praktycznie przesypiam całe 🥂 czasami zdąża mi się wycieczka do wc.
Piszesz, że „zero dolegliwości” żebra masz całe ? 😂
Mnie młoda kopie systematycznie w nie, trochę mnie zaczyna pobolewać kręgosłup.. to tu, to tam 😂 i mam coraz częstsze bóle podbrzusza 😑 ale jakby co jesteśmy gotowi ✊🏻
Ja z moim cellulitem na basen nie wyjdę 😂 ostatnio to wgl zaczęły mi puchnąć nogi i dłonie 😕
Właśnie zjadłam śledzika 😎 a teraz poprawie zupą mleczną. Mam nadzieje, że mnie nie prześwięci 🤪

Dużo zdrówka i oby do końca w dobrym samopoczuciu !!
Już nie długo zwolnimy brzuszki 🥰

Edit: żemmm Wam jeszcze grubasa przyśle 🤪 ja mam niecałe 10 kg na plusie 😑 niech się to już skończy 🤦🏼‍♀️

Ślicznota😍😍😍💓💓💓
Zdrowka😘

Dobry Dziewczynki!!!!
Przypominam o ważnym głosowaniu dziś!

Gratuluję pozytywnych bet👍👍👍przykro mi z powodu złych wieści. Najważniejsze to się nie poddawać ✊✊✊Kiedyś musi zaświecić słoneczko 😊
@anett96, Anetko,jak tam????
@fredka84 ,swirujesz już, czy chillout dalej🤪🤪🤪?

Miłego dnia Kochane!!!

reklama
Ja czuję się bardzo dobrze. Nieoczekiwanie mamy od wczoraj gości z noclegiem także nie leże. 😉 Ale też nie dźwigam. Jedyne co teraz mogę to czekać cierpliwie i oddać sprawę w Bogu.
W sumie to dobrze, że jesteś zajęta. Ja gościłam dzieci zaraz po transferze 😀 gotowałam, zapewniałam im atrakcje i na pewno nie odpoczywałam .

Do góry