reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
martka nie można, mi nic lekarz nie pozwolił ssać tylko płukać gardło wodą z solą. Apap możesz na gorączkę, ale powyżej 38 stopni.

Dziekuje dziewczyny za słowa otuchy musze wierzyc ze moje dzieci sa jeszcze ze mna i zostana :-):-) byle do srody ale bardzo prosze o przesłanie fluidkow ciazowych:-) z gory dziekuje:-)fajnie tu u was pozdrawiam

lili85 przepraszam nie przywitałam się ;-)
Trzymam kciuki, aby beta urosła. Proszę fluidki, mam ich całą masę ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Gotadora ucieszyłam się z twojej bety prawie jakby to była moja:-):-). gratuluję z całego ♥!!!!!
Oskaa tobie rózwnież gratuluję i trzymam kciuki za piękne przyrosty:tak:.
Pełna super że córcia w drodze:tak:.

oby takie dobre fluidy nas nie opuszczały i oby dobra passa trwała!!!!!!
Lawendowy doczekasz sie i Ty takich gratulacji. na tym forum cuda się zdarzają wiec i nam się też powinny zdarzyć;-)

Pełna Nadziei :-) gartuluje córeczki!

Gosia trzymam kciuki za Twój środowy transfer &&&&&

Romka kciuki za Twoje maluszki &&&&& niech wiją sobie gniazdko w brzuszku :tak:

Kinga :-) za owocną stymulacje &&&&&&

dziewczyny dziękuje Wam za wszystkie ciepłe słowa, ja jeszcze dzisiaj się zastanawiałam czy kiedykolwiek i ja będę mogła czytać "gratulacje" skierowane do mnie ... łzy same leciały, jesteście Kochane, z Wami jest o wiele łatwiej przejść tę trudną drogę

reklama
Do góry