reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
zuzia2011 dzięki, krwawienie praktycznie ustąpiło.
Dziewczyny, a ja się chyba w tym labie dziś przeziębiłam dodatkowo, boli mnie gardło i jestem osłabiona...Wyczytałam właśnie,ze sok z malin ma działanie poronne, a ja tłukę herbatkę z nim od kilku dni:(:(:(
znacie syrop *spam*?działa na przeziębienia?

martka ten syropek jest super, tylko kup ten z czosnkiem. Ja go piłam w styczniu jak dopadło mnie przeziębienie, 3 butelki wypiłam. Maliny też jadłam a szczególnie herbatki z nimi. No i obowiązkowo miód i cytryna. Dasz radę. Wracaj do zdrówka.

Zuzia, wysyłam Ci, na razie, zdjęcie bransoletki z koniczynką. Takimi oto bransoletkami zostały obdarowane dziewczyny
i każda z nich jest już w ciąży. Tylko na mnie ta koniczynka nie działa. Ech...

Zobacz załącznik 538263

Lawendowy Sen :-) pamiętasz nasze pierwsze spotkanie? Ty Kochana jesteś następna! Ja czuje i wierzę,że to już będzie wkrótce!!!

pełna nadziei gratuluję córeczki, wybrałaś już imię dla małej??
Ciekawa jestem czy jak mam teraz wizytę na usg genetyczne w 13t 4d czy doktor już zobaczy płeć.

LAWENDOWY SEN a tez mialas bol zoladka,problemy z wyproznieniem sie i obolale podbrzusze? pobrali mi 20komorek i powiedzieli ze duzo bylo nakuc takze boli :-( mialas jakies sprawdzone patenty na hiperke? Podali mi dwie kroploweczki po punkcji i dzisiaj po transferze. KINGA golal jest ok..nic nie czuc..gonapeptyl czulam bardzo..wiem ze hiperka pomaga ciazy ale boje sie jej i wolalabym jej nie miec :p GOSIA ja mialam ivf w Novum i dzwonili z samego tana dzien po punkcji.

Romka, mnie hiperka dopadła jeszcze przed punkcją. Czułam się, jakby ktoś mnie kijem obił. Każdy ruch sprawiał mi ból. Miałam kołatanie serca, wysokie ciśnienie i bardzo wysoki puls, bo aż 111, no i wysoką leukocytozę. Miałam już nawet skierowanie do szpitala, ale nie poszłam. Po punkcji dostałam dostinex (8 tabletek), musiałam spać w pozycji siedzącej, żeby woda nie dostała się do płuc. Z wypróżnieniem nie miałam problemu. Powiem Ci, że hiperka długo trzymała, bo po testowaniu jeszcze czułam ten brzuch. Ale na szczęście, było-mineło. I niech już nigdy nie wraca.

Lawendowy Sen to prawda dzięki bransoletkom nam się udało, musimy z Gotadorą i Aduś wymyśleć dla Ciebie jakiś talizman i Cię obdarować, to na pewno zadziała bo będzie podarowany od ♥. Fajnie by było nadal spotykać się w naszej krainie czekolady i podziwiać brzuszki ;-)
Kochane ❤❤❤ jak tylko obiorę kurs na morze to dam Wam znać :-):-D:-):-D:-)

reklama
Do góry