Dla mojego wszystko co kupuje to jest "dla starej baby"Ale on sie nie zna gdyby nie ja to nadal nosilby dzwony heheheDla mojego spodnica czy sukienka to jedno i to samo
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Ide podlewac uhhhh nie chce mi się
A ja chyba spac kecw bo moj to juz od 20 chrapie....Ide podlewac uhhhh nie chce mi się
bazylia128
A ja sobie wlasnie ostatnio kupiłam z moja mam dzwonyz Orsay - taki super granatowy jeans i taki rozciągliwy - już bym chciała żeby się ochlodzilo żeby w nich pochodzićDla mojego wszystko co kupuje to jest "dla starej baby"Ale on sie nie zna gdyby nie ja to nadal nosilby dzwony hehehe
Kobieta w dzwonach-ok,facet-masakraA ja sobie wlasnie ostatnio kupiłam z moja mam dzwonyz Orsay - taki super granatowy jeans i taki rozciągliwy - już bym chciała żeby się ochlodzilo żeby w nich pochodzić
Teraz to wiemJak jestes w kombinezonie to masz jedna zasade-nie mozesz zwlekac!
klaudiaanita
Zmalowana jest super- to moja znajoma
Ja makijazowe ogladam -zmalowana.Fajne ma ale nue powtorze tego w sumie nawet bym nie miala gdzie sie tak pomaliwac raczej chodzi mi o kosmetyki i pedzle do makijazu.Istatnio spiro zamowilam na ali
Kiedyś często mnie malowała jak mieszkałam w Olsztynie
Makijaże genialne ,mistrz w swoim fachu
Lekko mowiąc opierdzielam się cały weekand@Caro♤♤♤♤ jak się dzisiaj czujesz? Jak bombelek ciotka się grzecznie pyta;-)
Ogólnie czuję się dobrze, ale nie mam Wogóle apetytu czuję się jak na kacu .
A jak u Ciebie?
reklama
Zaklada sie ja jak jest przemoc w rodzinie-w Polsce.Do tego sa uprawnieni tylko policja,sluzba zdrowia,pedagog szkolny i pracownik socjalny
Ahaaa Ale tępa jestem, nie wiedziałam.. Ale może to i dobrze ze nie wiem, to dobrze o mnie świadczy
A Ty mówisz uprawniona jesteś do tego?? Mów mi tu kim z zawodu jesteś, bo mnie teraz ciekawość zeżre
Podziel się: