Moj maz to nawet nie wie jak ten ciuch sie nazywa heheheJa szukałam zamka nie mając go musiałam zdjąć cały by się do majciochów dostać, ekstra sposób jak Ci sie nei chce amorów - zanim rozbierze już sie wkurzy
reklama
To uwazaj bo ja mam uprawnienia zeby zalozyc niebieska karteAle serio AMH to podstawa.Bo mozesz byc mloda a miec niskie wiec to naprawde dziwne
Wiesz co, tutaj w Anglii wogole Ci wszyscy lekarze sa dziwni, serio A moze mi badali i nic o tym nie wiem... Btw, a co to niebieska karta ??
bazylia128
Fanka BB :)
już to widze i się zastanawiałam co bym zrobila gdybym się jednak posikala - chyba bym się cala wychlapala woda żeby nie było widać roznicyDziewczyny ja bym sie wczoraj w takim kombinezonie posikała już tak długo u znajomych zwlekałam z pójściem do wc bo tutaj zagadalam , tam zagadalam .. i już biegłam do kibelka .. wchodzę , próbuje rozpiać zamek z boku i ni cholery .. ciągnę , szarpie , spociłam się jak szczur .. ani zlecieć na dół , bo już czuje ze nie dam rady po schodach zejść i już się w myślach zaczynałam modlić i nagle fuuuuu. poszedł .... zamek oczywiście
bazylia128
Wlasnie miałam to samo napisac! @Kasiekt ty jesteś dobra w emotkach ja mam chyba trzy swoje ulubione i tak się nimi caly czas posilkujeTo uwazaj bo ja mam uprawnienia zeby zalozyc niebieska karteAle serio AMH to podstawa.Bo mozesz byc mloda a miec niskie wiec to naprawde dziwne
Ja poki nie zaczelam kupowac w tym sklepie to tez musialam mierzyc.W zeszlym roku kupilam tam buty ktore oczywiscie moj maz skwitowal ze sa dla starej baby.Oczywuscie z mojej strony foch i opierdziel ze no przeciez sie nie zna a kolezankom sie podobaja.I stojac sobie w nich na przystanku po tygodniach ich noszenia pewna starsza pani gapiac sie na mnie zapytala gdzie kupilam takie super butyNo prorocze slowa mwza hehehe a buyy i tak super wiec nadal noszeJa musze buta przymierzyć bo mam maly rozmiar - zaraz po punkcji kupiłam sobie buty do biegania treckingowego to @fredka84 się zapytala czy damskich nie było
bazylia128
Dla mojego spodnica czy sukienka to jedno i to samoMoj maz to nawet nie wie jak ten ciuch sie nazywa hehehe
Zaklada sie ja jak jest przemoc w rodzinie-w Polsce.Do tego sa uprawnieni tylko policja,sluzba zdrowia,pedagog szkolny i pracownik socjalnyWiesz co, tutaj w Anglii wogole Ci wszyscy lekarze sa dziwni, serio A moze mi badali i nic o tym nie wiem... Btw, a co to niebieska karta ??
bazylia128
hehehehehehehe uwielbiam Cie - twoja niewiedza w tym temacie swiadczy tylko o tym ze w rodzinie nie było problemówWiesz co, tutaj w Anglii wogole Ci wszyscy lekarze sa dziwni, serio A moze mi badali i nic o tym nie wiem... Btw, a co to niebieska karta ??
Odbieramy na tych samych falach heheheWlasnie miałam to samo napisac! @Kasiekt ty jesteś dobra w emotkach ja mam chyba trzy swoje ulubione i tak się nimi caly czas posilkuje
reklama
bazylia128
upłakałam sięJa poki nie zaczelam kupowac w tym sklepie to tez musialam mierzyc.W zeszlym roku kupilam tam buty ktore oczywiscie moj maz skwitowal ze sa dla starej baby.Oczywuscie z mojej strony foch i opierdziel ze no przeciez sie nie zna a kolezankom sie podobaja.I stojac sobie w nich na przystanku po tygodniach ich noszenia pewna starsza pani gapiac sie na mnie zapytala gdzie kupilam takie super butyNo prorocze slowa mwza hehehe a buyy i tak super wiec nadal nosze
Podziel się: