annemarie
Fanka BB :)
sa u ciebie z tym problemy?Ten krążek ma na celu otwarcie szyjki macicy. . Mamy 11 zarodkow z kd
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sa u ciebie z tym problemy?Ten krążek ma na celu otwarcie szyjki macicy. . Mamy 11 zarodkow z kd
Bardzo mi przykro wierzyłam do końca że będzie cud.Wszystko jasne. Ciąża pozamaciczna. Skierowanie do szpitala
Hmm ciekawe czy to zwiększa szanse? Ja też nigdy o tym nie słyszałam.Nie ma ale tu przed każdym transferem lekarz tak przygotowuje szyjkę. Nie mam pojecia dlaczego ale tak jest zawsze dzien przed.
Wszystko jasne. Ciąża pozamaciczna. Skierowanie do szpitala
To ma na celu tylko ułatwić jutrzejszy transfer i po włożeniu zarodkow zdejmują go odrazu. Myślę że to tylko ułatwienie do transferuHmm ciekawe czy to zwiększa szanse? Ja też nigdy o tym nie słyszałam.
Współczuję Kochanatrzymaj się ciepłoWszystko jasne. Ciąża pozamaciczna. Skierowanie do szpitala
Normalnie aż mi się płakać zachciało Przykro mi bardzo, trzymaj sięWszystko jasne. Ciąża pozamaciczna. Skierowanie do szpitala