nieagatka
Fanka BB :)
Ładny wynik, oby jak najwięcej się zapłodniło [emoji110][emoji110][emoji110]Hej
Udało się pobrać 12 komórek jajowych.[emoji16]
Tera zczekamy na telefon ile.się zaplodni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ładny wynik, oby jak najwięcej się zapłodniło [emoji110][emoji110][emoji110]Hej
Udało się pobrać 12 komórek jajowych.[emoji16]
Tera zczekamy na telefon ile.się zaplodni
No o dziwo leżałamWg mnie to za często. Moja gin mówiła, że po położeniu się na lewym boku skurcze mają się uspokoić, jeśli tak nie jest (a Ciebie obudziły więc zakładam, że leżałaś [emoji38]) to trzeba się stawić do szpitala, bo coś może się dziać. Ja bym pojechała sprawdzić.
Jak się powtórzy to jedz, a jak będzie spokój to po prostu odpoczywaj. Dbaj o Was, jeszcze trochę wcześnie na wychodzenie [emoji86][emoji86]No o dziwo leżałam [emoji23]
Tylko kurde teraz już ich nie ma ... od jakieś godziny mam spokój [emoji2360] Zaczynam głupieć
Tak zrobięJak się powtórzy to jedz, a jak będzie spokój to po prostu odpoczywaj. Dbaj o Was, jeszcze trochę wcześnie na wychodzenie [emoji86][emoji86]
Jednak.....co za los. Trzymaj się kochana.Wszystko jasne. Ciąża pozamaciczna. Skierowanie do szpitala
Wszystko jasne. Ciąża pozamaciczna. Skierowanie do szpitala
Sandra,Myśle właśnie nad tym, tylko słabo żebym jechała sama jak będzie gorzej to albo zadzwonię po koleżankę albo podjadę (mam 4 km)
Poczekam, poleże .. narazie tylko jeden był bolesny, mam nadzieję, że ostatni.
Dzięki dziewczyny
Już mnie trochę kręgosłup boli od tego leżeniaSandra,
sluz na tym etapie ciazy jest calkowicie czyms normalnym,wytwarzaja go ogrome ilosci hormonow,skurcze moga byc Bextony czy Braxtonytak dlugo jak dlugo nie odejdzie ci czop sluzowy( galaretka podbarwiona krwia) nic straszneg sie nie dzieje.A nawet jak odejdzie,to szanse ,ze byc od razu urodzila sa tez nikle.Organizm przygotowuje sie na swoj wielki dzien .Lez,kopytka w gore i reksik