reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Domat - super betka. Tylko odpoczywaj i się nie przemęczaj teraz.

Gotadora - to i tak nieźle wydałaś kasy na to badanie :szok:

A ja jutro akupunktura. A dzisiaj zamiast pracować w domu nad dokumentami to odpoczywam, bo jakoś się dziwnie czuję. Nadrobię jutro po powrocie pisanie i ciut w niedzielę. Chyba za to poczytam sobie książeczkę dla młodzieży - z cyklu dom nocy - cz.II - zdradzona - moje klimaty ( wampirki, ale młode :-D).

reklama
domat - super!!!

moje drugie podejście i żadnych mrozaczków. raczej mnie nie stać na zmianę kliniki jesteśmy w tym programie in vitro z sukcesem przez dwa lata płaci się za same leki ale boję się, że ciągłe stymulacje wykończą limit komórek nie wiem mam mętlik w głowie. dlaczego te zarodki się nie chcą rozwijać???

Kochane nie mam sił na nic pozbieram myśli do zobaczenia później :*

Martaczi - to skoro jesteś w programie to nie ma co się zastanawiać tylko brać się do dzieła jak już będzie można. Bo i bez stymulacji limit się wyczerpuje. A z wiekiem na pewno co raz gorzej będzie. A o maluszka warto walczyć.
A z zarodkami różnie bywa. Może sprawdź jakie badania już do tej pory miałaś i pomyśl nad innymi? Lub zmień lekarza w Invimedzie? ( każdy ma inne podejście mimo tej samej kliniki)

martaczi przykro mi, że się nie udało:-( ale tak jak Dziewczyny piszą nie można się poddawać i trzeba dalej walczyć! Wypłacz się dziś... a od jutra razem z nowym dniem, nowy początek.

domat cieszę się, że beta pięknie w górę!!! Kiedy masz usg?

martka nie martw się za tydzień już na 100% zobaczysz Malucha. Dziś beta nawet koło 1000 nie leżała więc jeszcze czas! Kciuki dalej &&&&&

Oskaa ja po wyniki bety nigdy nie szłam sama :sorry: za duży tchórz ze mnie. Czekałam w samochodzie a mąż szedł do labu.

Mikimo szczęściara z Ciebie, ja sama muszę chodzić, mąż dwa tys km ode mnie, a moja rodzinka 125 km dalej, więc tak sama musze...

Oskaa - dziekuje, dzisiaj duzo lepiej.
Mikimo - usg mam w środe, przyrost jak u Ciebie tylko dwa dni młodsze blastusie.. Moze bliźniaczki jednojajowe ;)
fluidki ciążowe §§§§§§§§§§§§§§§§
Dziekuje Wam za wsparcie!!!! Jestescie naprawde kochane!!!!!

dziewczyny czy sa jakies jednoznaczne objawy udanej implantacji zarodka?
ja juz nie wiem co myśleć,piersi mam nabrzmiałe od leków więc to zaden wyznacznik,jajniki mnie strasznie bola szczególnie lewy,brzuch ogólnie jak na @ boli a termin dopiero na 19 wiec w dzień testowania,brzch mam twardy cały czas jakby wzdęty,moze powinnam isc do lekarza?

gotadora no niestety wtedy człowiek ma więcej samodzielności w pakiecie. Wiem co mówię, bo u nas to ja przez kilka miesięcy mieszkałam i pracowałam za granicą. Widywaliśmy się raz na 6 tygodni więc dramatu nie było, ale była to dla mnie ogromna nauka samodzielności... cenna, ale cieszę się, że wróciłam

domat ja wiem, że beta betą a usg prawdę powie, ale jakbym miała się zabawić we wróżkę z bety to masz u mnie duet :-D A w środę już na pewno będziesz wiedziała!

reklama
domat piękna betka!:-D
To też ci tak wcześnie kazali przyjść na USG?wytłumaczcie mi, skoro lekarz wie,że widać coś przy becie ok. 1000, to po co mi kazał być dziś na ust?kasa?

Do góry