Powstrzymywanie szczoszka nie da ci usnąćA jak ja mam na godzine przed transferem to nie usnę na sali?
reklama
@bazylia128 pewnie już popyla sobie w spodniach Pierre Cardin szefa
Powstrzymywanie szczoszka nie da ci usnąć
[/Co to szczoszek?
@bazylia128 proszę o dopisanie do kalendarza transfer 10.06
Czarna1985
Fanka BB :)
Hej moje kochane. Dzis pierwszy dzien wolnego aja zapierdzielam ze sciera w kuchni ale miedzy czasie rozmawialam z moim lekarzem. Umowilam sie z nim na transfer z przyszłego cyklu . Oczywiście nic mu nie wspomniałam o lekach ktore bede brac bo po co?! Nie potrzebnie ja się bede denerwować
Dzwoniłam juz do dwoch ginekologow i żaden z nich nie robi wlewu z accofilu wiec szukam dalej
Powiedział mi jeszcze zebym na pewno miala 2 tygodnie kwarantanny . Powiedziałam mu ze nie ma juz kwarantanny a on ze ja musze miec. Moja kuzynka pracuje w Holandii i byla w weekend w Polsce i ona nie miala zadnej kwarantanny. Kuzwa nie rozumiem czy kliniki moga takie zasady wprowadzać swoim pacjentek
Dzwoniłam juz do dwoch ginekologow i żaden z nich nie robi wlewu z accofilu wiec szukam dalej
Powiedział mi jeszcze zebym na pewno miala 2 tygodnie kwarantanny . Powiedziałam mu ze nie ma juz kwarantanny a on ze ja musze miec. Moja kuzynka pracuje w Holandii i byla w weekend w Polsce i ona nie miala zadnej kwarantanny. Kuzwa nie rozumiem czy kliniki moga takie zasady wprowadzać swoim pacjentek
Ja mam tyłozgięcie i zawsze musiałam mieć pelny. Raz musiałam nawet więcej wypić bo lekarz mówil, że za mało...Okej chyba załapałam: Lepiej pózno niż wcale... z tym nie będzie problemu bo na tyłozgiętej macicy trza mieć pusty pęcherz
Aaaaa, no to masz lżejOkej chyba załapałam: Lepiej pózno niż wcale... z tym nie będzie problemu bo na tyłozgiętej macicy trza mieć pusty pęcherz
[/QUOTE]
Pamiętaj jakby co to Salve w Wawie robi ale mam nadzieję że znajdziesz bliżejHej moje kochane. Dzis pierwszy dzien wolnego aja zapierdzielam ze sciera w kuchni ale miedzy czasie rozmawialam z moim lekarzem. Umowilam sie z nim na transfer z przyszłego cyklu . Oczywiście nic mu nie wspomniałam o lekach ktore bede brac bo po co?! Nie potrzebnie ja się bede denerwować
reklama
I normalnie wszystko widziałas na usg? Ja ostatnio nawet pytałam czy jest szansa żeby zobaczyć i powiedział e po transferze zrobimy usg. Dla mnie to lepiej niz lezec na fotelu i myslec tylko o tym zeby nie obsikac lekarzaJa mam tyłozgięcie i zawsze musiałam mieć pelny. Raz musiałam nawet więcej wypić bo lekarz mówil, że za mało...
Podziel się: