O to to to...Lezaczek, ksiazka juz tez sie mialam pytac czy oby napewno w tym samym kraju mieszkamy U mnie predzej kocyk i zapalone swiatlo w pokoju
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Jakby pogoda była zależna od tego jakim się jest człowiekiem to nad moim domem byłyby wiecznie pieruny ogniste@fredka84 własnie sluchalam pogody to uw as na zachodzie od Szczecina do Gdańska najcieplej a w centrum pochmurno, zimno i spadnie DESZCZ Ja nie wiem co to za sprawiedliwość? Pewnie zaraz napiszesz ze dobra pogoda tylko dla dobrych ludzi co nie
Czarna1985
Ja tez wlasnie robie obiadek (Leczo bo tak mam na nie ochote) i lece na leżaczek troche wit D zaczerpnąć. U nas juz jest prawie 22 °C. Kuzwa nie poznaje tej mojej deszczowej AngliiO kuwa, jakie przeboje .
Mnie standardowo boli w niedzielę głowa . U mnie piękna pogoda ale dość mocno wieje, co z tym wiatrem w tym roku, ciągle wieje
Też niedługo idę pobiegać a potem leżaczek i książka . Chód do mnie
bazylia128
@bazylia128 masz zdjęcie na dowód . Przez okno zrobiłam bo Maję w ogrodzie oglądam
Zobacz załącznik 1126862
U mnie nawet chmurki nie ma na niebie tylko jedno wielkie chmurzysko
bazylia128
Ja na dzisiaj robie poędwiczke w sosie pieczarkowo smietanow pietruszkowym - jaaaamiiiiiii @Netiaskitchen a ty co na dzisiaj masz w planach ? Bo @fredka84 pewnie swoj standard - schobowyJa tez wlasnie robie obiadek (Leczo bo tak mam na nie ochote) i lece na leżaczek troche wit D zaczerpnąć. U nas juz jest prawie 22 °C. Kuzwa nie poznaje tej mojej deszczowej Anglii
Aduś16
To super! Daj znać czy udało Ci się gdzieś ten wlew załatwić, jak nie to się coś znajdzieJeszcze dokładnie nie wiem ale mysle maksymalne w pierwszym tygodniu lipca. Ludzie pisza ze jak pokaze umowe o prace albo payslip to ponoc nie ma kwarantanny
Cześć dziewczyny!
Co slychac? Jak Wam mija niedziela?
@bazylia128 wpisz mi kochana jutro wizytę w klinice Dziękuję ❤
@Smętna30 spóźnione ale najszczersze życzenia! Zdrówka przede wszystkim i spełnienia marzeń ❤
Co slychac? Jak Wam mija niedziela?
@bazylia128 wpisz mi kochana jutro wizytę w klinice Dziękuję ❤
@Smętna30 spóźnione ale najszczersze życzenia! Zdrówka przede wszystkim i spełnienia marzeń ❤
reklama
Czarna1985
Mniam poledwiczkiuwielbiamJa na dzisiaj robie poędwiczke w sosie pieczarkowo smietanow pietruszkowym - jaaaamiiiiiii @Netiaskitchen a ty co na dzisiaj masz w planach ? Bo @fredka84 pewnie swoj standard - schobowy
Podziel się: