Dawaj foto tych smakołyków .Ja dzisi sie wybieram na pobor krwi bo w labo pomyluli sie i zrobili mi badanie na zapalwnie watroby typu A a nie B.ake przynajmniej za darmoche zrobia bo z ich winy.Pozniej pieczeni-chleba i tartyCiasto do pracy-kolezanka zamowila
reklama
Jak zrobie to wrzuceDawaj foto tych smakołyków .
Bo ludzie mieszkajacy w Wawce to mili sa,zdarzaja sie odchyly ale wiecej tych fajnych.Ja uwielbiam tu mieszkac chociaz zazdraszczam Wam tych ogrodkow i warzywniakow.Moj mezus w tym roku posadzil 4 pomidory w doniczkach na balkonie-rosna jak zle!O płoszę płoszę. A ja tu taki wsiok. W stolicy to byłam tylko raz przejazdem i jeszcze się zgubiliśmy . To było dawno i jeszcze nawigacji nie było, ale pamiętam że jakiś bardzo miły taksówkarz nas wyprowadził z miasta na właściwą trasę. Jechał przed nami i nas prowadził, za darmo
My mamy tylko ogródki a Ty moc atrakcji w Wawce . Szkoda że nie można mieć wszystkiego, co nie . Ja do takiego Lidla mam 30km a do miarawej galerii mam 70 lub 100, zależy gdzie jadęBo ludzie mieszkajacy w Wawce to mili sa,zdarzaja sie odchyly ale wiecej tych fajnych.Ja uwielbiam tu mieszkac chociaz zazdraszczam Wam tych ogrodkow i warzywniakow.Moj mezus w tym roku posadzil 4 pomidory w doniczkach na balkonie-rosna jak zle!
A gdzie ta powsinoga zaginęła @bazylia128 ?
Mi w Wawie przeszkadza tylko jedno-korki.Poza tym same plusyMy mamy tylko ogródki a Ty moc atrakcji w Wawce . Szkoda że nie można mieć wszystkiego, co nie . Ja do takiego Lidla mam 30km a do miarawej galerii mam 70 lub 100, zależy gdzie jadę
Qrwa!Dzis labo wyjatkowo zamkniete.Przejechalam sie tylko,dobrze ze to tylko 3 przystanki.Myslac ze jest zimno-bo na balkonie wieje jak piz...-ubralam sie jsk na zime i ja pitole myskalam ze umre z goraca.Cieplo jest tylko ten wiatr....
Aduś16
Fanka BB :)
Kiedy przyjeżdżacie do Polski ? Czekacie aż zniosą kwarantanne ?Dokładnie. Musze. Cisnelam ja. Nic to nie da. Straci prace jak powie nie. Niewiem czy ona jest tego świadoma
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
To niedalek siebie mieszkamy - jakies 200 km I u mnie dzisiaj tak ciemno jest od rana ;( Juz pisalam to wczesniej ;( Co to za pogoda w tym roku? JA sie samoopalaczem smaruje bo powyjmowalam juz z szafy letnie ubrania i czasami chce sie ubrac w spodnie 3/4 a na nogach taka bledz ze masakraMieszkam w StolycyDzis jest pochmurno ale przynajmniej nie pada
Podziel się: