reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Serio, jedyne na co mnie stać w tej sytuacji to fejspalm [emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23][emoji85][emoji85][emoji85][emoji85][emoji85]A weź...
Weź się przytul, weź nie pytaj[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
nieagatka
Fanka BB :)
Postaram się to jakoś przeżyć [emoji23][emoji1787][emoji16][emoji23][emoji1787][emoji16]Ty też nasza korpo ulubieńca sorry po prostu bazylia nasza numer one
Spoko, poczekaj na bazylię. Kiedyś się na pewno odezwie i Ci doradzi.
Dla mnie nie.Dziwne że raczej powinnaś brać przykład z kobiet które dalej walczą bo ty chyba też walcząca?
Spoko Kobito.Spoko chcę pogadać z bazylka zresztą nie tylko ja u nas jest jeden taki nieboraki który świetnie sobie radz z rozrusznikiem serca od dziecka TRZEBA TCHNAC BAZYLKE DOBRYM SLOWEM Mi to pomaga
Ja nic złego nie miałam na myśli.
Wspierajmy się, każda z nas jest wolnym Człekiem, każda ma prawo mieć swoje zdanie.
Życzę Ci wszystkiego dobrego
Niedrozne jajowody kasa nas nie blokuje chcelismy w novum ale tam teraz kolejki. Zawsze byłam przekonana że zostanę sama bo jestem adopto A rodzicom przysposobionym urodziło się cudowne dziecko które teraz siedzi za granicą i ja się opiekuje rodzicami w wielu 39 lat pokochał mnie człowiek który chce mieć dziecko przez rok dał mi więcej miłości a strasznie brzydka nos garbaty blizny po wypadku w którym jechałam z rodzonymi i tylko ja przeżyłam MAM TA SKORUPEW jakiej klinice startujesz @Ugly80?
I co jest przeszkodą w naturalnych staraniach?
Próbowałaś udrożnić, przepchać?Niedrozne jajowody kasa nas nie blokuje chcelismy w novum ale tam teraz kolejki. Zawsze byłam przekonana że zostanę sama bo jestem adopto A rodzicom przysposobionym urodziło się cudowne dziecko które teraz siedzi za granicą i ja się opiekuje rodzicami w wielu 39 lat pokochał mnie człowiek który chce mieć dziecko przez rok dał mi więcej miłości a strasznie brzydka nos garbaty blizny po wypadku w którym jechałam z rodzonymi i tylko ja przeżyłam MAM TA SKORUPE
Czy prócz niedrożnych jajowodów coś jeszcze masz? Endomendę?
Wracam do przykładu koleżanki. Po 4 transferach - nieudanych, przepchała jajowody i naturals w następnym cyklu...
Spróbuj może, zanim wepchasz się w in vitro?
Współczuję przezyćNiedrozne jajowody kasa nas nie blokuje chcelismy w novum ale tam teraz kolejki. Zawsze byłam przekonana że zostanę sama bo jestem adopto A rodzicom przysposobionym urodziło się cudowne dziecko które teraz siedzi za granicą i ja się opiekuje rodzicami w wielu 39 lat pokochał mnie człowiek który chce mieć dziecko przez rok dał mi więcej miłości a strasznie brzydka nos garbaty blizny po wypadku w którym jechałam z rodzonymi i tylko ja przeżyłam MAM TA SKORUPE
Spoko doceniam nawet to Nie wiem co ale chyba coś dobrego. Napewno ktoś ma do niej tel obiecuje że pomogę mam trochę znajomościSerio, jedyne na co mnie stać w tej sytuacji to fejspalm [emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23]
Laparo nie dało nadziejiPróbowałaś udrożnić, przepchać?
Czy prócz niedrożnych jajowodów coś jeszcze masz? Endomendę?
Wracam do przykładu koleżanki. Po 4 transferach - nieudanych, przepchała jajowody i naturals w następnym cyklu...
Spróbuj może, zanim wepchasz się w in vitro?
reklama
A co Ci powiedzieli konkretnie po tej laparoskopii?Laparo nie dało nadzieji
Podziel się: