No to odliczaj dni do tego najpiękniejszego koncertu ❤Lekarz powiedział, że tak. Powiedział, że na następnej wizycie dopiero skieruje mnie na badania.
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
4AA - o to chodzi? Tylko prawie zawsze takie mam a jak mialam raz 4 CC to zaszlam w ciaze ale bylo puste jajo ;(A ten twój to jakiej morfologii jest? Wiesz? Czy nie pytałaś?
NadziejaJest
Cudownie gratuluje. Dzielne Dziewczyny❤Kochane dziś urodziłam zdrową śliczna córeczkę 49 cm i 3540 Jagoda.
Staram się nie odliczaćlekarz wczoraj trochę ostudził mój zapał. Może i dobrze, że w klinikach są tacy ostrożni. Chociaż i tak pewnie nie da się uniknąć rozczarowania.No to odliczaj dni do tego najpiękniejszego koncertu ❤
Czarna1985
Ja szukam tu w AngliiA w jakim mieście szukasz?
Czarna1985
Ja dzwoniłam do Gamety w poniedziałek i normalnie odbierali. Z tego co wiem to oni nie przyjmuja prywatnie ale moze się myleDziewczyny, czy wiecie czy Gameta Gdynia teraz funkcjonuje? Nie mogę się tam od wczoraj dodzwonić na jaki numer tam dzwonicie do recepcji? Może mam zły nr z tego wszystkiego... My do 6 czerwca musimy wyjechać bo w UK wprowadzaja kwarantanne...więc i tak nas w tak krótkim czasie nie przyjmą w Gamecie A może wiecie czy Śliwiński albo Czech gdzies prywatnie przyjmują?
Nie dość ze zdrowy to jeszcze ideał :-) 3mam kciuki:-)4AA - o to chodzi? Tylko prawie zawsze takie mam a jak mialam raz 4 CC to zaszlam w ciaze ale bylo puste jajo ;(
Ostatnia edycja:
Waleczna36
Superrrrrr a co z siwimi, bo ja akurat mam ich pełno kryją dobrze ?
Masz sprawdzona stronę gdzie zamawiasz te cuda?
Już sprawdziłam na allegro jest tego pełno, tylko tego oksydantu są różne rodzaje 3,6,9 i 12%, jakie Ty używasz spradzonego ?
nieagatka
Już sprawdziłam na allegro jest tego pełno, tylko tego oksydantu są różne rodzaje 3,6,9 i 12%, jakie Ty używasz spradzonego ? [emoji6]
Dokladnie tak. Ja używam 6%, zelowy loreala@Waleczna36
3%- gdy chcesz przyciemnic
6%- gdy chcesz kolor na tym samym poziomie
9, 12%- gdy chcesz rozjaśnić
LOREAL OXYDANT DO FARBY MAJIREL 6% 1000ml
Kup teraz na Allegro.pl za 36,99 zł - LOREAL OXYDANT DO FARBY MAJIREL 6% 1000ml (7344577032). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!
allegro.pl
reklama
Waleczna36
Dokladnie tak. Ja używam 6%, zelowy loreala
LOREAL OXYDANT DO FARBY MAJIREL 6% 1000ml
Kup teraz na Allegro.pl za 36,99 zł - LOREAL OXYDANT DO FARBY MAJIREL 6% 1000ml (7344577032). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!allegro.pl
Dziękuję bardzo
Poczytam poszukam farby i Bede się bawiła w chemika
Podziel się: