reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, czy wiecie czy Gameta Gdynia teraz funkcjonuje? Nie mogę się tam od wczoraj dodzwonić :( na jaki numer tam dzwonicie do recepcji? Może mam zły nr z tego wszystkiego... My do 6 czerwca musimy wyjechać bo w UK wprowadzaja kwarantanne...więc i tak nas w tak krótkim czasie nie przyjmą w Gamecie :( A może wiecie czy Śliwiński albo Czech gdzies prywatnie przyjmują?
Ja dzwoniłam do Gamety w poniedziałek i normalnie odbierali. Z tego co wiem to oni nie przyjmuja prywatnie ale moze się myle

Już sprawdziłam na allegro jest tego pełno, tylko tego oksydantu są różne rodzaje 3,6,9 i 12%, jakie Ty używasz spradzonego ? [emoji6]
@Waleczna36
3%- gdy chcesz przyciemnic
6%- gdy chcesz kolor na tym samym poziomie
9, 12%- gdy chcesz rozjaśnić;)
Dokladnie tak. Ja używam 6%, zelowy loreala

reklama
Do góry