reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie mam żadnego zarodka
Chciałabym jakoś pocieszyć, podnieść na duchu ale wiem ze nie ma slow które dziś będą dał ciebie pocieszeniem....
Najważniejsze ze masz swój cud, swój skarb w domu możesz tulić go w ramionach ❤️
Zasługujesz na spełnienie marzenia o kolejnym dziecku, nie wiem dlaczego to takie niesprawiedliwe 🥺
Ale trzymam kciuki i mam nadzieje ze zamkniesz ten rozdział spokojna i spełniona i będziesz teraz czerpać z życia pełnymi garściami ❤️❤️
Jesteś mama i to jest najważniejsze 🌸
Trzymaj się kochana i pamiętaj ze masz tu w Nas wsparcie i nasze zawsze zaciśnięte kciuki ✊✊

reklama
Cześć piękne niestety nie jestem na bieżąco ostatnio tyle się dzieje - wybraliśmy klinikę i nie będziemy czekać na swoją kolej więc wybraliśmy Gamete udało się zapisać do profesora jestem zachwycona rozmowa z rejestracją i podejściem do klienta, szybko i sprawnie. Próbuje się skontaktować z Bazylia i nie odpisuje na prywatne wiadomości, czy macie może do niej jakiś nr telefonu? Muszę z nią porozmawiać, mam tyle pytań. I jak się zapisać w ten piękny kalendarz ?

Cześć piękne niestety nie jestem na bieżąco ostatnio tyle się dzieje - wybraliśmy klinikę i nie będziemy czekać na swoją kolej więc wybraliśmy Gamete udało się zapisać do profesora jestem zachwycona rozmowa z rejestracją i podejściem do klienta, szybko i sprawnie. Próbuje się skontaktować z Bazylia i nie odpisuje na prywatne wiadomości, czy macie może do niej jakiś nr telefonu? Muszę z nią porozmawiać, mam tyle pytań. I jak się zapisać w ten piękny kalendarz ?
Oznacz ją w poście, odezwie się jak będzie miała czas😊zeby zapisać się do kalendazra opisujesz co i jak i ją oznaczasz.
Fajnie, że zaczynasz działać 😊która gameta?

reklama
Trochę się boje bo bede juz na tym encortonie. Ty kochana tez musisz uważać. Obiecuję wam ze na pewno sie spotkamy tylko jeszcze nie wiem kiedy
A accofil po transferze też masz co dwa-trzy dni przepisany? Ja po encortonie i wlewie z accofilu juz wieczorem miałam 39 gorączki i dwa tygodnie byłam bardzo chora...

Do góry