Pójdźka
Fanka BB :)
Kiedys @annemarie znalazla na jakis angielskich stronach ten kalkulator.Kalkulator spadku bety w czasie? Wow co to takiego..?? Ja w takim razie pojadę w poniedziałek na betę. Wzięłam 1/2 ampułki pregnylu o 13:00. To może poczekać do 8dpt? Do 10dpt nie wytrzymam!!! Buehehe A u mnie objawy lekowe - bóle brzucha zeszły czyli progesteron wzrósł ( od wczoraj biorę 3x2) a on hamuje skurcze. We wtorek tez brałam 3x2 ale może czasu trzeba było i wieczorem był efekt. Mam po luteinie mdłości zgagę i jem wszystko byleby się lepiej poczuć. Wpadam w mega dołki bo przed ET ważyłam 55kg 168cm rozm 36. Rzuciłam palenie 58kg a teraz to już się nie chce ważyć. Zjadłam lody na podwieczorek z synem z bitą smietsną :-))) a mam skaze bialkową i IO wiec będzie ból dupy buehehe się zastanawiam po co to wszystko... Dupa urosła, zaległości w pracy bo na L4 jestem. A objawów brak, może dlatego ze estradiol spadł to bólów brzucha nie ma. I mam mega doły :-(
@Netiaskitchen pomóż prosze ty go ostatnio znalazlas i ja zgapilam od ciebie, a teraz nie moge tego znalezc, cos zle wpisuje.
Z tymi lodami to nie mniej wyrzutow sumienia, nawet jak masz diete to odstepstwa od diety sa wsakazane dla równowagi psychicznej

A gdzie sie leczysz ze kaza czekac do 10dpt.A jak to liczysz od dnia transferu czy od dnia po? Inv..cta kaze robic zawsze 3,6 i 10.Jutro najgorszy dzien przede mna...