Pójdźka
Fanka BB :)
Kiedys @annemarie znalazla na jakis angielskich stronach ten kalkulator.Kalkulator spadku bety w czasie? Wow co to takiego..?? Ja w takim razie pojadę w poniedziałek na betę. Wzięłam 1/2 ampułki pregnylu o 13:00. To może poczekać do 8dpt? Do 10dpt nie wytrzymam!!! Buehehe A u mnie objawy lekowe - bóle brzucha zeszły czyli progesteron wzrósł ( od wczoraj biorę 3x2) a on hamuje skurcze. We wtorek tez brałam 3x2 ale może czasu trzeba było i wieczorem był efekt. Mam po luteinie mdłości zgagę i jem wszystko byleby się lepiej poczuć. Wpadam w mega dołki bo przed ET ważyłam 55kg 168cm rozm 36. Rzuciłam palenie 58kg a teraz to już się nie chce ważyć. Zjadłam lody na podwieczorek z synem z bitą smietsną :-))) a mam skaze bialkową i IO wiec będzie ból dupy buehehe się zastanawiam po co to wszystko... Dupa urosła, zaległości w pracy bo na L4 jestem. A objawów brak, może dlatego ze estradiol spadł to bólów brzucha nie ma. I mam mega doły :-(
@Netiaskitchen pomóż prosze ty go ostatnio znalazlas i ja zgapilam od ciebie, a teraz nie moge tego znalezc, cos zle wpisuje.
Z tymi lodami to nie mniej wyrzutow sumienia, nawet jak masz diete to odstepstwa od diety sa wsakazane dla równowagi psychicznejMam nadzieję ze byly pyszne te lody!! Ja tez wpier... liłam, tzn zjadlam połowe kurczaka z rożna gdzie normalnie bym nie tknęła. Te wahania nastroju to akurat moga swiadczyc ze cos sie dziejeU mnie nic, kiedys to na meza krzyczalam po transferze i bylam nerwowa a teraz nic... az M zdziwiony.
A gdzie sie leczysz ze kaza czekac do 10dpt.A jak to liczysz od dnia transferu czy od dnia po? Inv..cta kaze robic zawsze 3,6 i 10.Jutro najgorszy dzien przede mna...