reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mam tu na miejscu doktora który już mi część badań kazał zrobić np AMH HISTEROSKOPIE ITD to byłaby pierwsza wizyta do konkretnego lekarza muszę się jeszcze zastanowić podziękować zastanawiam się czy nie wybrać kobiety co by nie być spalonym na starcie jak zobaczy moja piękna mordę:) grecka do mnie ma z by Cię napewno nie puscil

reklama
Mam tu na miejscu doktora który już mi część badań kazał zrobić np AMH HISTEROSKOPIE ITD to byłaby pierwsza wizyta do konkretnego lekarza muszę się jeszcze zastanowić podziękować zastanawiam się czy nie wybrać kobiety co by nie być spalonym na starcie jak zobaczy moja piękna mordę:) grecka do mnie ma z by Cię napewno nie puscil
Fredka

Wiesz może to zabrzmi „zle” ale mam dobre intencje... masz 40lat to zmniejsza skuteczność ivf. Lepiej poczekać i zacząć u najlepszych bo pierwsze ivf jest jak Pierwszy naleśnik nie zawsze wychodzi ;-P chyba, ze macie refundację to leć tam gdzie wolne miejsca są :-)

Ja jak zapisywałam się w Novum to dostałam info że na tą pierwszą wizytę czeka się dłużej ale później mozna zmienić lekarza bez problemu. Z pewnymi wyjątkami jak dr Lewandowski i dr Zamora. Oni wymagają aby pierwsza wizyta rowniez odbyła się u nich. Oni nie przejmują w trakcie pacjentów po innych lekarzach

Wiesz może to zabrzmi „zle” ale mam dobre intencje... masz 40lat to zmniejsza skuteczność ivf. Lepiej poczekać i zacząć u najlepszych bo pierwsze ivf jest jak Pierwszy naleśnik nie zawsze wychodzi ;-P chyba, ze macie refundację to leć tam gdzie wolne miejsca są :-)
Dzięki doceniam tylko mój się naczytal o bocianie bo to pierwsza klinika i to też bierzemy pod uwagę, u mnie sprawa jest prosta szybko podejmij decyzję ale mój to nawet jak mówi to się rozwija jak papier toaletowy

Dzięki doceniam tylko mój się naczytal o bocianie bo to pierwsza klinika i to też bierzemy pod uwagę, u mnie sprawa jest prosta szybko podejmij decyzję ale mój to nawet jak mówi to się rozwija jak papier toaletowy
Rozumiem trzeba sprawdzić wszystkie opcje. My tez testowaliśmy te 3 novum invicta i invimed. Nam się udało w Invicta. Jak będziecie robili PGD to raczej Invicta lepsza no chyba zd wy nie z Wawy

Pregnylu miałam tylko pół ampułki i to w piatek z samego rana. W poniedziałek robilam bete wlasnie zeby zobaczyc ile go tam jeszcze zostało. Z kalkulatora spadku bety w czasie wychodzi ze juz nie powinno go byc w organizmie. To bedzie 6dpt lub 7dpt bo nigdy nie wiem czy dzien transferu to dzien zero czy pierwszy.
Czuje sie wlasnie normalnie, troche zakluje jajnik czasem, no i dzisiaj ten potop o ktorym nie wiem co myśleć. No i wczoraj zjadlam pół kurczaka z rożna 😱😱i do tego miske sałatki 😱I nawet niedobrze mi nie bylo od przejedzenia.Ale miałam taka ochote ze nie moglam sie oprzwc. A ja mieso czasami tylko jadam, no i drub jak juz. Nie nastawiam sie.
A ty masz jakieś objawy?
Będę od rana czekać na Twój wynik bety!! Dzień transferu to dzień 0 więc jutro masz 6dpt i beta powinna być dwucyfrowa, pregnyl może troszkę zaklamac ale chyba powinno go być maksymalnie kilka jednostek.. O jakim potopie myślisz?

reklama
Pregnylu miałam tylko pół ampułki i to w piatek z samego rana. W poniedziałek robilam bete wlasnie zeby zobaczyc ile go tam jeszcze zostało. Z kalkulatora spadku bety w czasie wychodzi ze juz nie powinno go byc w organizmie. To bedzie 6dpt lub 7dpt bo nigdy nie wiem czy dzien transferu to dzien zero czy pierwszy.
Czuje sie wlasnie normalnie, troche zakluje jajnik czasem, no i dzisiaj ten potop o ktorym nie wiem co myśleć. No i wczoraj zjadlam pół kurczaka z rożna 😱😱i do tego miske sałatki 😱I nawet niedobrze mi nie bylo od przejedzenia.Ale miałam taka ochote ze nie moglam sie oprzwc. A ja mieso czasami tylko jadam, no i drub jak juz. Nie nastawiam sie.
A ty masz jakieś objawy?
Będę od rana czekać na Twój wynik bety!! Dzień transferu to dzień 0 więc jutro masz 6dpt i beta powinna być dwucyfrowa, pregnyl może troszkę zaklamac ale chyba powinno go być maksymalnie kilka jednostek.. O jakim potopie piszesz ?

Do góry