reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Domat, tak sie cieszeeeeee:-):-):-):-):-):-):-) GRATULUJE Kochana.Czy ja dobrze licze??? Dzis Twoj 7dpt???? wowwwwww To sie maluszek juz calkiem ladnie zadomowil :tak::-) Niech sie teraz mocno wgryza:tak:

Ludzie kochani co tu się dziś dzieje, jakie pozytywne wiadomości, jeju :szok: Dziewczynki ogromnie wam gratuluję i tak się cieszę z Waszego szczęścia.
Domat tak wcześnie Ci beta wyszła, szok,. coś odczuwałaś?? Pisz mi zaraz.

Sham trzymam jednak kciuki żeby coś ruszyło jak u Martki.

Oskaa - dziękuję - brzuch jest wzdęty od progesteronu, który jest produkowany w ciąży :-)
Lawendowy_sen - dziękuję - teraz kolej na Ciebie! Będę trzymać kciuki, żeby jak najszybciej nastąpiło drugie podejście...
martka - dziękuję - to już niedługo, a tak naprawdę przed nami jeszcze tyle etapów...
mikimo - dziękuję - Ty też niedługo będziesz dzielić się tą wieścią :)
wanda - tak naprawdę niewiele jeszcze nie widać, mam przyjść za tydzień - ale to, co było widać pozwala mi się czuć w ciąży :) Kochana, już niedługo i Ty będziesz z brzuszkiem chodzić!
aga - dziękuję - mam nadzieję, że te sikańce przyniosą Ci same dobre wieści :-) **************************
Ja to szczerze mówiąc chyba wolę jednego maluszka, bo mam jeszcze trzy mrozaczki i trzeba będzie po nie wrócić... Nie wiem, czy zdążę po wszystkie, ale przynajmniej spróbuję... A mieszkanko 45 m. kw.... I tak trzeba będzie coś większego, ale może nie tak szybko, bo w najbliższej przyszłości nie ma najmniejszych szans... Jeszcze spłacamy kredyt za tę kanciapkę...
Ale jakby były dwa to płakać nie będę oczywiście - ale to taka pani doktor, która przygotowuje na każdą ewentualność, więc myślę, że zostanie jeden.

Domat - GRATULUJĘ!!! Jesteś w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny, będę Was przez najbliższe kilka dni tylko podczytywać (choć nie zastrzegam się, że nic nie napiszę) - z pracą jestem w takim lesie, że to się w końcu źle skończy... Muszę wziąć się w garść, bo nie będziemy mieć za co jeść :-D

Was nie można zostawić nawet na chwile poszłam zrobic obiadek a tu znowu takie cudne informacje :-)
pingwinek gratuluję i wierzę że drugi maluszek chce ci zrobić niespodziankę i ujawni sie na kolejnym usg
domat gratulacje piekna betka trzymam kciuki za piękny przyrost!!!

reklama
Do góry