reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Gotadora jutro o 12:45 jestem ♥ z Tobą

Martka życzę pięknego przyrostu bety

Milagros kciuki &&&&&&&& za jutrzejszą punkcję

AAA mam do was pytanie, jak to bylo u was? prosilyscie po punkcji o L4?

bo ja miala ostatnio tydzien ale teraz zdecydowalam ze ide we wtorek do pracy bo nie wytrzymam samej w domu czekajac na telefon z laboratorium. myslicie ze dam rade w robocie po punkcji 8 godzin wysiedziec? czy wziac sobie 2/3 dni?

Milagors - zdecydowanie wolne od punkcji. Bo po punkcji można się różnie czuć. Raz mnie coś pobolewało, innym razem nie, ale lepiej, żeby organizm przygotował się do transferu. Ja tym razem mam w planie wolne od punkcji i tak z 4 dni po transferze ( 4, bo podobno tyle powinno się odpoczywać). Wzięłabym dłużej, bo u mnie nie ma problemu z wolnym, ale w domu jak będę musiała się zajmować chorym tatą co ma alzheimera będzie bardziej stresująco. Stąd decyzja o pójściu do pracy po tym czasie.

Milagors trzymam kciuki za punkcje &&&&& mnie pytali o zwolnienie, ale że ja dla siebie pracuje więc nie chciałam

Madzialenak :-) dziękuje za wiruski :-):-D:-):-D:-) coraz bardziej się denerwuje jutrzejszym dniem, dobrze że tym razem mam relanium :-D a za Ciebie równiez trzymam kciuki &&&&& za wizytę i same dobre wiadomości &&&&&&&

a tu słodziak dla wszystkich :-)

282271_416246115091234_149153015_n.jpg

milagors wszystko zależy od tego jaką masz pracę i jak sie czujesz lub będziesz czuła. Ja jestem na zwolnieniu aż do bety :-) ze względu na pracę... :wściekła/y:

Kinia napisałam kilka postów wyżej odnośnie siebie ;-)

Józefin :-) witaj!!! mi się nie udało pierwsze IMCI, potem dwa crio, zmieniłam klinikę i zrobiono mi masę badań, kosztowało to dużo, wiem że wiele osób uważa to za stratę pieniędzy - ja uważam,że podejście bez badań to strata pieniędzy, tak więc moje pierwsze IMCI była stratą, ale wtedy byłam zielona, wybrałam klinikę, która miała super reklamę, nie szukałam więcej informacji, bo myślałam,że przeciesz się uda ... Nie wymienie tych wszystkich badań, bo była ich cała masa. Życzę Ci wytrwałości i powodzenia. A to dla Ciebie:

550206_524307680913977_1547155540_n.jpg

Madzialenak - dziekuje, biore wiruski zachalnnie!!! i mam nadzieje, ze te bole Ci odpuszcza
Gotadora - z taka koniczyna to ja sie nie mam czegos juz bac - dziekuje! i powodzenia jutro na transferze &&&&
Sham - &&&& za jutrzejsza bete!
Martka - przekazuje Ci troche mocy, ktorej nabralam i bedzie dobrze &&&&
Kinga - dziekuje!
Oskaa - przytulki mocne - jeden z moich plasterkow tez sie trzyma juz tylko na slowo honoru... ale mowie mu zeby sie trzymal i juz
Milagors - dziekuje kochana i za jutrzejsza punkcje &&&&
Pingwinku - dziekuje i Ty jutro usg, prawda? wow &&&&

I wiecie co - ja to chyba z imion, jak bedzie dziewczynka to od ktorejs z Was imie wezme, bo tak nas wspieracie!
Od wszystkich nie moge, wiec zrobie losowanie hi hi hi

a ja jakoś się trzymam, bo trudno być cierpliwą - oczekując..
Wanda ja z innej strony :) bo dziewczyny juz pocieszały i napisały wszystko co można :)
tylko dołączę się do klapsa dla Cię :) i do razu te klapsy skojarzyłam z naszymi snami erotycznymi :p

reklama
Do góry