reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Martka273 - witaj w klubie niecierpliwych :-D Ja niestety też tak mam. Nie umiem czekać na coś później, tylko chcę wiedzieć już jak mam wiedzieć. Ale będzie dobrze. Zobaczysz. Może włącz sobie jakieś bajeczki relaksujące? Dobrze robią na nastrój.

reklama
Moje 2 siostry, które już mają po 1 córeczce jak i wiele koleżanek, które mają dzieciaczki zazwyczaj nic nie czuły, nic ich nie bolało, nie kuło nawet nie wiedziały, że w ich organizmie doszło do zapłodnienia a maluch rósł w brzuszku.
Proszę Was nie doszukujcie się objawów bo bardzo często ich nie ma a fasolka rozwija się :tak:

Kinga tak mi się przypomniało, ze na innym forum dziewczyny polecały od akupunktury we Wroclawiu - Maciej Brzeziński tel- 602 70 64 46, ul. Trzemeska 8/9.

dokladnie, nie powinno bolec! bol to nie jest oznaka ciazy tylko tego ze wasz organizm reaguje na leki, a tak przynajmiej ja to tak nie bedac lekarzem rozumiem ;) jak mowilam ja mialam takie bole ze krzyczalam!! darlam sie jak obdzierana ze skory takie mialam ataki bolu w prawym jajniku.

no i sie nie udalo...

nie ma na to sposobu i nie mozna wiedziec czy sie jest w ciazy czy nie

A tak poza tym mogę komuś oddać moje ciągle bóle i kłucia z lewej strony, które są od operowanego jajnika po ciąży pozamacicznej. Doktor powiedział, że będzie coraz gorzej.

Ja Was także proszę o kciuki za jutrzejszą wizytę. Na wymianę ;-)przesyłam wiruski ciążowe :-)^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Wanda ... ja również za pierwszym razem szukałam w sieci informacji o objawach jak opętana :eek: ... doczytałam,że niektóre kobietki miały objawy i się udało, a inne nie miały żadnych i się udało, a inne miały objawy super ciążowe i się nie udało, a inne ...itp.itd ... również uważam jak Milagors,że w internecie więcej jest tych smutnych informacji, bo te dziewczyny którym się udało już nie martwią się i nie piszą nic w internecie, dlatego tak łatwo jest znaleźć dołujące informacje ... Wandzia - nie czytaj - tylko niepotrzebnie się stresujesz, a dzieciaczkom to nie pomaga. Lepiej pogłaszcz brzuszek, obejrzyj bajkę czy komedię, albo poczytaj co lubisz i uwierz - bo to czy wierzymy na prawdę ma ogromny wpływ na to co dzieje się w rzeczywstości .... trzymam kciuki za Ciebie i Twój optymizm &&&&& będzie dobrze - nie martw się!!! :-):tak::-):tak::-)

a to dla Ciebie:

niech_ci_przyniesie_szczescie_0.jpg

DZIEKUJE WAM!
Wiedzialam, ze mnie zbesztacie i chyba tego chcialam, bo sama ze soba dzisiaj nie wytrzymywalam.
Obiecuje, uroczyscie, byc dzielna, zeby malentasom dac przyklad!
Za kazda z Was trzymam kciuki - na kazdym etapie
a tu z przeprosinami i z podziekowaniem: with a little help of my friends!

https://www.youtube.com/watch?v=jBDF04fQKtQ

No to teraz wielkie wielgaśne kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za:
Gotadora, bo jutro Twój wileki dzień - zabierasz dzieciaczki ze sobą :-)
martka za megaśny przyrost bety :-)
milagors za punkcję :-)

i za wizytkę Madzialenak :-)
Strasznie nas tu dużo i mam nadzieję, ze nikogo nie pominęłam, jeśli chodzi o dzień jutrzejszy.

No i dużo wiary i cierpliwości w oczekiwaniu dla Nas :tak:;-)

Ostatnia edycja:
reklama
AAA mam do was pytanie, jak to bylo u was? prosilyscie po punkcji o L4?

bo ja miala ostatnio tydzien ale teraz zdecydowalam ze ide we wtorek do pracy bo nie wytrzymam samej w domu czekajac na telefon z laboratorium. myslicie ze dam rade w robocie po punkcji 8 godzin wysiedziec? czy wziac sobie 2/3 dni?

Do góry