reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@fredka84 samych wspanialosci ci życzę i spelnienia tego jednego ważnego marzenia[emoji3531][emoji3531][emoji3531][emoji3531][emoji3531][emoji3531]No i zdrowka oczywiście, kaski bo sie łatwiej żyje oraz wszystkiego czego akurat potrzebujesz np. zbiornik na deszczówkę!! [emoji8]

Dziękuję [emoji3590][emoji3590][emoji3590].

reklama
To dokladnie tyle wieku mial Maksik na tym badaniu prenatalnym i tyle samo wzrostu co Twój Dziobak😊
Tak, z tym nastawieniem to cholernie ciężko jest coś zmienić... Ja już trochę odetchnęłam, ale tak tylko trochę, bo wiadomo, że w mojej głowie to wszystko jest możliwe. Choć obiektywnie to już najgorsze za nami😊

Też sobie powtarzam, że ryzyko poronienia już teraz bardzo spada, że powinno być już w końcu wszystko dobrze, ale ja głupia panikuje, że się za dobrze czuje 😱 zero mdłości, spać w nocy nie mogę po odstawieniu lutinusa i z jedzeniem na bakier tak trochę u mnie (jak wstanę to przez 1,5h nic nie przełknę, jak się najem tak na maxa to 3-5h mi wszystko na żołądku leży i wieczorem najchętniej nic bym nie jadła, jedyne co na kolację przełykam to jogurt więc póki co przytyłam 0,5kg).

Ale teraz musi już być dobrze ✊✊✊

A Ty jak się czujesz? Jakieś dolegliwości? Dziwne zachcianki? 😀

@fredka84 Fredziula! Wszystkiego najwspanialszego! Żeby chłop Cię nie wkurwiał w pożyciu codziennym, żeby cierpliwości i pieniędzy w dążeniu do celu nie brakowało, żebyś na kolejne urodziny miała przy sobie (lub ewentualnie w sobie) najcudowniejszy prezent w postaci małej słodkiej różowej pupcia 💓 i niech się spełnią wszystkie Twoje marzenia 💓

Łooooooooooo, ale jesteś kochana [emoji173]️. Ale napisałaś o tej siostrze, padłam [emoji16][emoji16][emoji16].
A nic nie robiłam, woziłam ziemię, były ostatnie poprawki ścieżki, kosilam trawę. Same urodzinowe czynności [emoji23]
Aaaa, i dostałam dwie stówki od męża, nic nie musiałam za to robić [emoji23]. Kupię sobie zbiornik na deszczówkę [emoji12]
Fredko, spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe!!! 100 lat i spełnienia największego marzenia!
Nie ma kalendarza i widzisz, blada du**pa!!! Uśmiechaj się ciągle tak pięknie i szeroko;) [emoji173][emoji173][emoji173][emoji8][emoji8][emoji8]

@fredka84 Fredziula! Wszystkiego najwspanialszego! Żeby chłop Cię nie wkurwiał w pożyciu codziennym, żeby cierpliwości i pieniędzy w dążeniu do celu nie brakowało, żebyś na kolejne urodziny miała przy sobie (lub ewentualnie w sobie) najcudowniejszy prezent w postaci małej słodkiej różowej pupcia [emoji176] i niech się spełnią wszystkie Twoje marzenia [emoji176]
Wkurwiac chłop trochę musi, inaczej życie byłoby nudne, a tak dostarcza mi tyyyyle emocji [emoji23][emoji23][emoji23]
Dziękuję [emoji8]

reklama
Fredko, spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe!!! 100 lat i spełnienia największego marzenia!
Nie ma kalendarza i widzisz, blada du**pa!!! Uśmiechaj się ciągle tak pięknie i szeroko;) [emoji173][emoji173][emoji173][emoji8][emoji8][emoji8]
Kurde, ja taka wredota a tu dziś już tyle razy dziękowałam, że szok [emoji12]. Jeszcze ktoś sobie pomysli, że się na lepsze zmieniam czy cuś[emoji23].
Dziękuję ci bardzo [emoji8]

Do góry