bazylia128
Fanka BB :)
Tobie tez wszystkie najlepszego i spelnienia tego jednego zyczenia Ty mialas urodzinki 15.04Dołączam do szczęśliwych 36latek [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tobie tez wszystkie najlepszego i spelnienia tego jednego zyczenia Ty mialas urodzinki 15.04Dołączam do szczęśliwych 36latek [emoji6]
Nulka a mi sie udalo juz wysłać ?Daj znać jak dojdzie
Tobie tez wszystkie najlepszego i spelnienia tego jednego zyczenia [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji8][emoji8][emoji8] Ty mialas urodzinki 15.04
@Waleczna36 dużo zdrówka kochana [emoji3590][emoji3590][emoji3590]. Oby się spełniły najskrytsze marzenia [emoji8][emoji8][emoji8].
Jestem po badaniu. Na USG wszystko super, lekarz stwierdził, że "dziobak wygląda tak jak powinien". Za tydzień wyniki krwi, pani genetyk będzie do mnie dzwonić. Maluszek ma 57,7 mm, i 160u/min serduszka. Płci wcale nie szukał i USG trwało max 3minuty i nawet zdjęcia nie dostałam.
@fredka84 samych wspanialosci ci życzę i spelnienia tego jednego ważnego marzenia[emoji3531][emoji3531][emoji3531][emoji3531][emoji3531][emoji3531]No i zdrowka oczywiście, kaski bo sie łatwiej żyje oraz wszystkiego czego akurat potrzebujesz np. zbiornik na deszczówkę!! [emoji8]