A ile to kosztuje?Dziewczynki jeśli chodzi o infolic to nie warto przepłacać. Ja pije miosotogyn lepszy skład i lepsza cena
reklama
Ananasowa93
Fanka BB :)
35 zł około za 30 saszetekA ile to kosztuje?
To cena fajna, muszę na to popatrzeć i jeszcze na kilka rzeczy z listy co Bazylia wstawiła [emoji846]35 zł około za 30 saszetek
bazylia128
na razie tego nie potrzebujesz masz 2 blastki. A masz oznaczeczenia jakiej sa klasy ?To cena fajna, muszę na to popatrzeć i jeszcze na kilka rzeczy z listy co Bazylia wstawiła [emoji846]
Netiaskitchen
Ja za jakiś czas będę miała do oddania trochę leków i dzisiaj sprawdziłam, że mam nieotwierane 2 op. Relanium 5mg.Więc jak coś to wieszOddam w dobre ręce te moje magiczne małe żółte tableteczkitak do tego musi byc relanium no ale to juz wiemy
One stosuja do teg relanium 5mg na dzien przed transferem przez 5 dni po transferze.
Maja trocje inny zestaw na poprawe komorek
bazylia128
chetnie skorzystam tym bardziej ze mi sie koncza Dziekuje Bo u mnie w klinice tego nie przepisuja...Ja za jakiś czas będę miała do oddania trochę leków i dzisiaj sprawdziłam, że mam nieotwierane 2 op. Relanium 5mg.Więc jak coś to wieszOddam w dobre ręce te moje magiczne małe żółte tableteczki
Netiaskitchen
Właśnie kojarzę, że te 5mg to niektórzy lekarze traktują jako ciężki kaliberchetnie skorzystam tym bardziej ze mi sie koncza Dziekuje Bo u mnie w klinice tego nie przepisuja...
Ja brałam od dnia transferu przez 4-5dni po 2x1.Niby dużo, ale akurat relanium zawsze grzecznie brałam zgodnie z zaleceniami i nie więcej
Za to luteiny już od dawna nie dawkowałam zgodnie z rozpiską od lekarza I luteiny też trochę mi zostanie. Jakoś w przyszłym tygodniu wrzucę Wam info ile czego mam do oddania
NadziejaJest
Oj to uwazaj na siebie by ten puls tak nie skakał. Dobrze ze kontrolujesz a cisnienie oki? Cukier sobie mierzysz? Ja mam glukometr i czasem sprawdzam. I na szczęście wszystko oki. bezsennosc mnie omija ufff...bo lubie pospac teraz śpię dopoki lekow nie musze wziąć.No ja cały czas mam rewolucje żołądkowe na czczo, nie codziennie ale czasem wymiotuje „niczym” ale po zjedzeniu przechodzi. Do dzisiejszego dnia mycie zębów to katorga i modle się żeby nie wymiotować w trakcie a i tak mi się to nie udaje. Generalnie jeśli nic nie robię to jest ok ale wystarczy ze zacznę się ruszać to mi puls szaleje w spoczynku na kanapie ok 95 uderzen a na spacerze ponad 100-120... mecze się jak babcinka i to mnie dodatkowo dobija. Czasem głowa boli i ogólnie nadal są dni ze czuje się bleee. W nocy czasem pojawiają się bezsenności - budzi mnie potrzeba siku i jest koniec ze spaniem na 1-2, dobrze ze nie pracuje na razie. Także tak to u mnie wyglada
Aby tylko do Malenstwu bylo dobrze to i ja zniose wszystko ❤
Pójdźka
To ten sam lek tylko pod innymi nazwami handlowymi. Substancja aktywna jest ta sama. Zarzio istnieje tez w mniejszej dawce i moze dlatego organizm lepiej reaguje na niego.@Pójdźka ty sie znasz na lekach - co to jest ten Zarzio bo to mnie najbardziej interesuje. Podobno łagodniejszy ale i skuteczniejszy od accofilu...
reklama
bazylia128
A ty jakie masz zdanie co do brania teraz encortonu? To indywidualna spraa ale ja jak juz transfery rusza chyba bede go brac... Kobiety w ciazy tez bioraTo ten sam lek tylko pod innymi nazwami handlowymi. Substancja aktywna jest ta sama. Zarzio istnieje tez w mniejszej dawce i moze dlatego organizm lepiej reaguje na niego.
Podziel się: