reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
tak do tego musi byc relanium no ale to juz wiemy :)
One stosuja do teg relanium 5mg na dzien przed transferem przez 5 dni po transferze.
Maja trocje inny zestaw na poprawe komorek
Ja za jakiś czas będę miała do oddania trochę leków i dzisiaj sprawdziłam, że mam nieotwierane 2 op. Relanium 5mg.Więc jak coś to wiesz😉Oddam w dobre ręce te moje magiczne małe żółte tableteczki😉

Ja za jakiś czas będę miała do oddania trochę leków i dzisiaj sprawdziłam, że mam nieotwierane 2 op. Relanium 5mg.Więc jak coś to wiesz😉Oddam w dobre ręce te moje magiczne małe żółte tableteczki😉
chetnie skorzystam tym bardziej ze mi sie koncza ;) Dziekuje ;) Bo u mnie w klinice tego nie przepisuja...

chetnie skorzystam tym bardziej ze mi sie koncza ;) Dziekuje ;) Bo u mnie w klinice tego nie przepisuja...
😘😘😘Właśnie kojarzę, że te 5mg to niektórzy lekarze traktują jako ciężki kaliber😉
Ja brałam od dnia transferu przez 4-5dni po 2x1.Niby dużo, ale akurat relanium zawsze grzecznie brałam zgodnie z zaleceniami i nie więcej 😊
Za to luteiny już od dawna nie dawkowałam zgodnie z rozpiską od lekarza 😉I luteiny też trochę mi zostanie. Jakoś w przyszłym tygodniu wrzucę Wam info ile czego mam do oddania 😊

No ja cały czas mam rewolucje żołądkowe na czczo, nie codziennie ale czasem wymiotuje „niczym” ale po zjedzeniu przechodzi. Do dzisiejszego dnia mycie zębów to katorga i modle się żeby nie wymiotować w trakcie a i tak mi się to nie udaje. Generalnie jeśli nic nie robię to jest ok ale wystarczy ze zacznę się ruszać to mi puls szaleje w spoczynku na kanapie ok 95 uderzen a na spacerze ponad 100-120... mecze się jak babcinka i to mnie dodatkowo dobija. Czasem głowa boli i ogólnie nadal są dni ze czuje się bleee. W nocy czasem pojawiają się bezsenności - budzi mnie potrzeba siku i jest koniec ze spaniem na 1-2, dobrze ze nie pracuje na razie. Także tak to u mnie wyglada 😂😂
Oj to uwazaj na siebie by ten puls tak nie skakał. Dobrze ze kontrolujesz:) a cisnienie oki? Cukier sobie mierzysz? Ja mam glukometr i czasem sprawdzam. I na szczęście wszystko oki. :) bezsennosc mnie omija ufff...bo lubie pospac;) teraz śpię dopoki lekow nie musze wziąć.
Aby tylko do Malenstwu bylo dobrze to i ja zniose wszystko ❤

@Pójdźka ty sie znasz na lekach - co to jest ten Zarzio bo to mnie najbardziej interesuje. Podobno łagodniejszy ale i skuteczniejszy od accofilu...
To ten sam lek tylko pod innymi nazwami handlowymi. Substancja aktywna jest ta sama. Zarzio istnieje tez w mniejszej dawce i moze dlatego organizm lepiej reaguje na niego.

reklama
To ten sam lek tylko pod innymi nazwami handlowymi. Substancja aktywna jest ta sama. Zarzio istnieje tez w mniejszej dawce i moze dlatego organizm lepiej reaguje na niego.
A ty jakie masz zdanie co do brania teraz encortonu? To indywidualna spraa ale ja jak juz transfery rusza chyba bede go brac... Kobiety w ciazy tez biora

Do góry