reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
tak do tego musi byc relanium no ale to juz wiemy :)
One stosuja do teg relanium 5mg na dzien przed transferem przez 5 dni po transferze.
Maja trocje inny zestaw na poprawe komorek
Ja za jakiś czas będę miała do oddania trochę leków i dzisiaj sprawdziłam, że mam nieotwierane 2 op. Relanium 5mg.Więc jak coś to wiesz😉Oddam w dobre ręce te moje magiczne małe żółte tableteczki😉

Ja za jakiś czas będę miała do oddania trochę leków i dzisiaj sprawdziłam, że mam nieotwierane 2 op. Relanium 5mg.Więc jak coś to wiesz😉Oddam w dobre ręce te moje magiczne małe żółte tableteczki😉
chetnie skorzystam tym bardziej ze mi sie koncza ;) Dziekuje ;) Bo u mnie w klinice tego nie przepisuja...

chetnie skorzystam tym bardziej ze mi sie koncza ;) Dziekuje ;) Bo u mnie w klinice tego nie przepisuja...
😘😘😘Właśnie kojarzę, że te 5mg to niektórzy lekarze traktują jako ciężki kaliber😉
Ja brałam od dnia transferu przez 4-5dni po 2x1.Niby dużo, ale akurat relanium zawsze grzecznie brałam zgodnie z zaleceniami i nie więcej 😊
Za to luteiny już od dawna nie dawkowałam zgodnie z rozpiską od lekarza 😉I luteiny też trochę mi zostanie. Jakoś w przyszłym tygodniu wrzucę Wam info ile czego mam do oddania 😊

No ja cały czas mam rewolucje żołądkowe na czczo, nie codziennie ale czasem wymiotuje „niczym” ale po zjedzeniu przechodzi. Do dzisiejszego dnia mycie zębów to katorga i modle się żeby nie wymiotować w trakcie a i tak mi się to nie udaje. Generalnie jeśli nic nie robię to jest ok ale wystarczy ze zacznę się ruszać to mi puls szaleje w spoczynku na kanapie ok 95 uderzen a na spacerze ponad 100-120... mecze się jak babcinka i to mnie dodatkowo dobija. Czasem głowa boli i ogólnie nadal są dni ze czuje się bleee. W nocy czasem pojawiają się bezsenności - budzi mnie potrzeba siku i jest koniec ze spaniem na 1-2, dobrze ze nie pracuje na razie. Także tak to u mnie wyglada 😂😂
Oj to uwazaj na siebie by ten puls tak nie skakał. Dobrze ze kontrolujesz:) a cisnienie oki? Cukier sobie mierzysz? Ja mam glukometr i czasem sprawdzam. I na szczęście wszystko oki. :) bezsennosc mnie omija ufff...bo lubie pospac;) teraz śpię dopoki lekow nie musze wziąć.
Aby tylko do Malenstwu bylo dobrze to i ja zniose wszystko ❤

@Pójdźka ty sie znasz na lekach - co to jest ten Zarzio bo to mnie najbardziej interesuje. Podobno łagodniejszy ale i skuteczniejszy od accofilu...
To ten sam lek tylko pod innymi nazwami handlowymi. Substancja aktywna jest ta sama. Zarzio istnieje tez w mniejszej dawce i moze dlatego organizm lepiej reaguje na niego.

reklama
To ten sam lek tylko pod innymi nazwami handlowymi. Substancja aktywna jest ta sama. Zarzio istnieje tez w mniejszej dawce i moze dlatego organizm lepiej reaguje na niego.
A ty jakie masz zdanie co do brania teraz encortonu? To indywidualna spraa ale ja jak juz transfery rusza chyba bede go brac... Kobiety w ciazy tez biora

Do góry