reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ale niedźwiedź [emoji44][emoji44][emoji44] Jakby taki się na mnie spojrzał to bym chyba umarła ze strachu [emoji55] piękny[emoji173]
On łagodny jak baranek [emoji3590]. Obcego na podwórko nie wpuści, ale jak my kogoś wpuścimy to zaczyna się łasić [emoji3526]

reklama
Ale pieknie tam masz[emoji7][emoji7]
Faktycznie jak Buka[emoji16][emoji16]
Buka z uszami i ogonem [emoji23]. Moja młodsza siostra całe dzieciństwo bała się Buki, a jakiś czas temu jej mąż kupił jej kubek z Buką i kazał jej stawiać czoła swoim strachom [emoji23]

Smieszna ta twoja psina[emoji3059] ale masz spory ten ogródek wiec masz co robić. A tu z boku widze ze jakis grill sie rozkręca. Ale bym zjadla taka kielbache z grilla [emoji39]no zes mi smaka narobila [emoji23] zaraz jestem u Ciebie[emoji6]
Kiełbasę mieliśmy z ognicha, a przed świętami nawet ziemniaki piekliśmy, tylko takie spalonki nam wyszły [emoji12]. Jak tak zimno to ognisko lepsze niż grill, choć marzą mi się już skrzydełka i szaszłyki [emoji39][emoji39][emoji39]

1
Poradnik Ewelki:

• inofolic 1 dziennie, w cyklu ze stymulacją 2 razy dziennie (kosztuje kilkadziesiąt zł, ale można kupić taniej w internetowej aptece, warto wpisać w ceneo i zobaczyć gdzie danego dnia jest najtaniej).
  • femibion natal 1 dziennie
  • witamina d 2000j
  • koenzym Q10 firmy Kaneka – 1 dziennie, w cyklu ze stymulacją 2 dziennie (też warto zamówić przez internet, koszt ok. 110zł)
  • olej z wiesiołka w kapsułkach tylko podczas cyklu ze stymulacja (oeparol czy cos takiego)
  • Magne B6 (stosować też po transferze)

2
Podobną receptę napisała w także Margaritka, która zmiksowała porady Malgorzalki1984 i Ewelki

• inofolic x2 dziennie
  • biomarine 1140×1 dziennie
  • kpenzym Q10 firmy Kaneka(wersja ubichonol-lepiej wchłanialna)x2dziennie w cyklu ze stymulacja, wczesniej raz dziennie
  • olej z wiesiołka- 3 kapsułki na dobę, w cyklu ze stymulacja 6 kapsułek. Do punkcji, pózniej odstawiłam.
  • mleczko pszczele- po 2 tabletki rano i wieczorem( na czczo rano, przed kolacja wieczorem, przynajmniej pół godziny przed jedzeniem)
  • femibion natal 1x raz dziennie
  • witamina D (kontroluje poziom)

A potem trzymam kciuki!

Patrzcie jak mój Rocky śmiesznie od tyłu wygląda - jak Buka z Muminków [emoji23][emoji23][emoji23].
Jak wam mija piątkowy wieczór? Ja padam na twarz, trochę się narobiliśmy z tą ścieżką - jednak nie mogłam mojego Siwka wspierać tylko duchowo[emoji12]. Zobacz załącznik 1107643
Ładnie tam macie[emoji3]

reklama
Do góry