reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ale niedźwiedź [emoji44][emoji44][emoji44] Jakby taki się na mnie spojrzał to bym chyba umarła ze strachu [emoji55] piękny[emoji173]
On łagodny jak baranek [emoji3590]. Obcego na podwórko nie wpuści, ale jak my kogoś wpuścimy to zaczyna się łasić [emoji3526]

reklama
Ale pieknie tam masz[emoji7][emoji7]
Faktycznie jak Buka[emoji16][emoji16]
Buka z uszami i ogonem [emoji23]. Moja młodsza siostra całe dzieciństwo bała się Buki, a jakiś czas temu jej mąż kupił jej kubek z Buką i kazał jej stawiać czoła swoim strachom [emoji23]

Smieszna ta twoja psina[emoji3059] ale masz spory ten ogródek wiec masz co robić. A tu z boku widze ze jakis grill sie rozkręca. Ale bym zjadla taka kielbache z grilla [emoji39]no zes mi smaka narobila [emoji23] zaraz jestem u Ciebie[emoji6]
Kiełbasę mieliśmy z ognicha, a przed świętami nawet ziemniaki piekliśmy, tylko takie spalonki nam wyszły [emoji12]. Jak tak zimno to ognisko lepsze niż grill, choć marzą mi się już skrzydełka i szaszłyki [emoji39][emoji39][emoji39]

1
Poradnik Ewelki:

• inofolic 1 dziennie, w cyklu ze stymulacją 2 razy dziennie (kosztuje kilkadziesiąt zł, ale można kupić taniej w internetowej aptece, warto wpisać w ceneo i zobaczyć gdzie danego dnia jest najtaniej).
  • femibion natal 1 dziennie
  • witamina d 2000j
  • koenzym Q10 firmy Kaneka – 1 dziennie, w cyklu ze stymulacją 2 dziennie (też warto zamówić przez internet, koszt ok. 110zł)
  • olej z wiesiołka w kapsułkach tylko podczas cyklu ze stymulacja (oeparol czy cos takiego)
  • Magne B6 (stosować też po transferze)

2
Podobną receptę napisała w także Margaritka, która zmiksowała porady Malgorzalki1984 i Ewelki

• inofolic x2 dziennie
  • biomarine 1140×1 dziennie
  • kpenzym Q10 firmy Kaneka(wersja ubichonol-lepiej wchłanialna)x2dziennie w cyklu ze stymulacja, wczesniej raz dziennie
  • olej z wiesiołka- 3 kapsułki na dobę, w cyklu ze stymulacja 6 kapsułek. Do punkcji, pózniej odstawiłam.
  • mleczko pszczele- po 2 tabletki rano i wieczorem( na czczo rano, przed kolacja wieczorem, przynajmniej pół godziny przed jedzeniem)
  • femibion natal 1x raz dziennie
  • witamina D (kontroluje poziom)

A potem trzymam kciuki!

Patrzcie jak mój Rocky śmiesznie od tyłu wygląda - jak Buka z Muminków [emoji23][emoji23][emoji23].
Jak wam mija piątkowy wieczór? Ja padam na twarz, trochę się narobiliśmy z tą ścieżką - jednak nie mogłam mojego Siwka wspierać tylko duchowo[emoji12]. Zobacz załącznik 1107643
Ładnie tam macie[emoji3]

reklama
Do góry