reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Tak z kliniki i nie dał mi żadnego zjdeica.
A ten zbadał ginekologicznie i usg na duzyyyyyymmmm ekranie mi pokazał i zmierzył bo byłam tkaa blada ze mówi do mnie ze Pani mi nie wierzy, a ja ze nie wierze. I kilka razy się pytałam czy to napewno ciaza. A on patrzy na mnie i mówi to jajeczko na Wielkanoc hehbe
bedziesz cos pisala o tym klinicznemu ?

reklama
Że zdarza się ze są takie niskie przyrosty, ale ciąże są z tego. To nie książka powedzial.
Bete mam powtorzyc dzień przed usg cyzli 23.04
Musi ci się udać ❤️❤️✊✊ ja wierzyłam modliłam się potem miałam zwątpienie i martwiłam się o ciebie a dzisiaj tez lece ze zdrowaskami za Twojego walecznego kropka ❤️❤️❤️❤️

Musi ci się udać ❤❤✊✊ ja wierzyłam modliłam się potem miałam zwątpienie i martwiłam się o ciebie a dzisiaj tez lece ze zdrowaskami za Twojego walecznego kropka ❤❤❤❤

Bozeeee jesteś wspaniała ! ❤🤗
Dziękuję dziękuję i dziękuję wszystkim które we mnie wierzyły i dawały wsparcie, to mega w azne w takich chwilach.

Ostatnia edycja:
Jakkolwiek, beta 1000.No ale oby było dobrze❤
U mnie też polozna nie umiala znaleźć zarodka w pęcherzyku i dobre 10 min szukała... Ale beta byla 20tys i pewnie dlatego szukała, a nie odpuściła.
No i przy takiej becie kotry to mogl byc dzien po transferze ? Trzeba czekac na serduszko. Zobacz wczoraj nie bylo pecherzyka a tam w klinice musza miec dobry sprzet a dzisiaj pecherzyk od razu z zarodkiem? Cos mi tu nie pasuje... W sensie ze klinika cos nie dopatrzyla chyba no bo jak?

reklama
No i przy takiej becie kotry to mogl byc dzien po transferze ? Trzeba czekac na serduszko. Zobacz wczoraj nie bylo pecherzyka a tam w klinice musza miec dobry sprzet a dzisiaj pecherzyk od razu z zarodkiem? Cos mi tu nie pasuje... W sensie ze klinika cos nie dopatrzyla chyba no bo jak?
Duzo zależy od osoby która robi usg, a reszta od sprzętu. Nie mam pojęcia jak to możliwe.
U mnie ta beta 20tys to był 24dpt.Boję się że ten 1000 to mało, ale niech już będzie dobrze✊✊✊. @Waleczna36 i tak ma już tyle przeżyć przez te ostatnie ileś dni i co chwila nadzieja, a potem jej brak, że już wystarczy jej złych wieści...

Do góry