Tak podejrzewałam... ale jesli cos ruszylo to dobrze wróży następnym próbom ❤ ściskamHej dziewczyny.
Jestem po badaniu usg, ciąża nie prawidłowa.
Odstawic leki musza i czekać na poronienie.
Jeszcze dla pewności dziś kazał wykonać bete i czekam na wyniki.
Pozdrawiam
reklama
Super wspaniale czad git majonez ❤Ja już po wizycieU Maleństwa wszystko dobrze❤❤❤rośnie, rusza się , serduszko bije. Ma juz prawie 4cm
Na kolejną wizytę w maju mam odpuścić morfologie i mocz, żeby nie chodzić po laboratoriach, skoro wyniki mam przyzwoite. Z usg wyszło mi 10t4d,chciaz z terminu transferu i wieku zarodka powinno być o niecały tydzień wczesniej. Ale whatever
Teraz po świętach Nifty, a pod koniec kwietnia Pappa i jak będzie dobrze to może odważę sie powiedzieć babciPoznajcie Dziecię To już ewidentnie nie jest Kropek
Kochanie chyba niestety to bedzie biochemiczna beta w 17 dpt juz powinna byc 4 lub 5cio cyfrowa. Kurde no bardzo mi przykro... Przytulam cie bardzo bardzo mocno... ❤Hej beta zrobiona 17dpt 142.3 więc rośnie ostsnio było 59,2. Na usg widać coś maleńkiego, ale muszę czekać na konsultacje z dr żeby powiedział mi co i jak. I o co chodzi.
Ogólnie to ja już nie wiem czy ja mam się cieszyć czy nie? Chyba jakaś mała ta beta.... ☹☹☹☹Co wy na to???
Super ❤My tez juz mamy wyniki Pappa. Lekarz powiedział, ze bardzo ładne.
Zespół Downa 1: 8500, pozostałe 1: 20000.
Nie ma podstaw do kierowania na amniopunkcję. Omówił tez usg. Również wszystko ok [emoji173][emoji173][emoji173]
Teraz mam czekać na informacje z rejestracji z terminem usg polówkowego w 20tc [emoji7]
SuperMy tez juz mamy wyniki Pappa. Lekarz powiedział, ze bardzo ładne.
Zespół Downa 1: 8500, pozostałe 1: 20000.
Nie ma podstaw do kierowania na amniopunkcję. Omówił tez usg. Również wszystko ok [emoji173][emoji173][emoji173]
Teraz mam czekać na informacje z rejestracji z terminem usg polówkowego w 20tc [emoji7]
U mnie i Kubusia wszystko wporządku, budowa anatomiczna dzidziusia książkowa, przepływy wszystkie prawidłowe. Dziś 20TC+5 i ważymy już 416gram
Najlepsze, że jak tylko lekarz przyłożył głowice do brzucha pytał czy znamy płeć, a my mówimy że tak na co lekarz: pierwsze co na USG pokazał to co ma między nogami także mało wstydliwe moje dziecko uff...
A Kubuś się do Was ze zdj nieśmiało uśmiecha
Jestem szczęśliwa
Najlepsze, że jak tylko lekarz przyłożył głowice do brzucha pytał czy znamy płeć, a my mówimy że tak na co lekarz: pierwsze co na USG pokazał to co ma między nogami także mało wstydliwe moje dziecko uff...
Jestem szczęśliwa
Załączniki
NadziejaJest
Fanka BB :)
No rozplynelam sie nad tym zdjeciem☺☺ jak widac dokladnie usteczka, jezyk i nosek i widac ze zadowolonaMy po badaniach usg prenetalnych w 20 tyg. Ciąży . Roksana rozwija się prawidłowo , wszystkie organy wewnętrzne na swoim miejscu . Kolejne usg 30 tydzień. W załączeniu aktualne zdjęcie .
Super kochana kawał chłopa jużU mnie i Kubusia wszystko wporządku, budowa anatomiczna dzidziusia książkowa, przepływy wszystkie prawidłowe. Dziś 20TC+5 i ważymy już 416gram
Jestem szczęśliwa ♥
NadziejaJest
Ooooo kolejna Dzidzia dzis u ktorej wszystko widze a moze juz nauczylam sie ogladac te zdjecia świetne wiadomosci Mamuska teraz to relax do konca ciazy☺U mnie i Kubusia wszystko wporządku, budowa anatomiczna dzidziusia książkowa, przepływy wszystkie prawidłowe. Dziś 20TC+5 i ważymy już 416gram
Jestem szczęśliwa ♥
reklama
Liliana87
Ojej, jak kopie to już cudowne uczucieTym razem nie wyglada jak UFO. Zabardzo nie chciała współpracować. Od tygodnia kopie , aktywuje się od 22 do 00 .
Nocna Dzidzia [emoji8]
Podziel się: