reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Poczekaj, w 3dpt jest za wcześnie na betę. Daj Kropkowi chwilę ✊✊✊
Wiem ale nie spodziewałam się ze to będzie takie trudne. 🥺 najpierw głaszcze brzuch i gadam do kropka a potem na wyniki i płacze bo boje się ze nic z tego a na kolejna próbę narazie nie mamy pieniędzy, ja zostaje bes pracy nie wiem na ile ... nikomu nie życzę tego wszystkiego co przechodzimy. Wiem ze byłoby mi łatwiej gdybym miała pieniążki i więcej mrozaczkow. Ale cieszę się ze dziś dwie pozytywne wiadomości z maluszkami na zdjęciach pojawiły się na forum. Wiem ze ta walkę można wygrać ❤️

My tez juz mamy wyniki Pappa. Lekarz powiedział, ze bardzo ładne.
Zespół Downa 1: 8500, pozostałe 1: 20000.
Nie ma podstaw do kierowania na amniopunkcję. Omówił tez usg. Również wszystko ok [emoji173][emoji173][emoji173]
Teraz mam czekać na informacje z rejestracji z terminem usg polówkowego w 20tc [emoji7]

Wiem ale nie spodziewałam się ze to będzie takie trudne. 🥺 najpierw głaszcze brzuch i gadam do kropka a potem na wyniki i płacze bo boje się ze nic z tego a na kolejna próbę narazie nie mamy pieniędzy, ja zostaje bes pracy nie wiem na ile ... nikomu nie życzę tego wszystkiego co przechodzimy. Wiem ze byłoby mi łatwiej gdybym miała pieniążki i więcej mrozaczkow. Ale cieszę się ze dziś dwie pozytywne wiadomości z maluszkami na zdjęciach pojawiły się na forum. Wiem ze ta walkę można wygrać ❤
1-2 dpt to dopiero początek implantacji jest blastocysty. To jest proces około 5-6dpt może pojawić się hcg we krwi potem dopiero w moczu itp.. Ale w invicta zawsze są trzy :p weryfikacje. Ja później robiłam tylko 6dpt i 10dpt prg i betę.

Nie ma podstaw do kierowania na amniopunkcję. Omówił tez usg. Również wszystko ok [emoji173][emoji173][emoji173]
Teraz mam czekać na informacje z rejestracji z terminem usg polówkowego w 20tc [emoji7]
Super wiadomości . 😍. Ja nadal czekam na wynik amniopunkcji. Powinny być wczoraj 😒

Bardzo sie cieszę 😊 Czekalam dzisiaj na ta informacje! Duuuużo zdrówka dla Was😘😘😘

Wiem ale nie spodziewałam się ze to będzie takie trudne. 🥺 najpierw głaszcze brzuch i gadam do kropka a potem na wyniki i płacze bo boje się ze nic z tego a na kolejna próbę narazie nie mamy pieniędzy, ja zostaje bes pracy nie wiem na ile ... nikomu nie życzę tego wszystkiego co przechodzimy. Wiem ze byłoby mi łatwiej gdybym miała pieniążki i więcej mrozaczkow. Ale cieszę się ze dziś dwie pozytywne wiadomości z maluszkami na zdjęciach pojawiły się na forum. Wiem ze ta walkę można wygrać ❤
Powodzenia ✊✊✊Walka nierówna, ale racja, można wywalczyć 😊

reklama
Cudnie!!! Tez czekalam na te wiadomości 😍No to Mamuśka, teraz już spokojnie możesz się cieszyć Malenstwem i resztą ciąży 😊😊😊Mega się cieszę, ze wszystko w porządku 😍❤️

Do góry