reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pewnie tak ale według tabelki powinna być około 3 i pamietam ze necia ostatnio właśnie taka będę miała 3 dpt
To raczej niemożliwe ,b przy 5cio dniowcu 2dpt jest implantacja ,3dpt zagnieżdżanie w endometrium i około 4-5 zaczyna produkować się bhcg...to musiałby być jakiś spidy gonzales ,by w 3dpt juz beta była🤔🤔🤔

Dziewczyny.
Dzwonilam do naszej przychodni.
Mowia ze szczepia tylko te maluszki na pierwsze dawki wiec 15.04 nas zaszczepia na 6w1, rota i pneumo.
Tzn pneumo chyba odpuszcze. Nie wiem czy az tyle na jedna wizyte malemu dowalac.
Ale ogolnie - szczepilybyscie?? Bo nie wiadomo ile to wszystko jeszcze potrwa i w maju moze byc jeszcze gorzej.. ale mam dylemat
6w1 i pneumo na jednej wizycie jest ok.To 2 ukłucia. Szczepionka na rota jest doustna i raczej bezproblemowa. My taki zestaw mielismy robiony na 1 wizycie i to zaden problem i do przezycia dla takiego malego dziecka. Ja bym na Twoim miejscu zrobiła wszystko, bo nie wiadomo jak będzie dalej, a zawsze bedziesz miec pewność, ze dziecko jest bezpieczne😘

Ostatnia edycja:
A @Netiaskitchen TY wieeeeesz co?!?!??
Ja chyba się obrażę.A co. Mogę chyba? bo ja ładnie ,wczoraj już napisałam Ci Życzonka a Ty zmoro jedna odpisujesz wszystkim podziękowania a mi nie!!!!:no::no::no::no2::no2::no2:
Chyba serio musisz uważniej posty czytać 🤪🤪🤪
Albo to znak pewny ochłodzenia naszych stosunków🧐🧐🧐
No wredota jak nic😀😀😀przepraszam Kochana Wredoto jesli coś z Twoich postów mi umknęło i nie zareagowałsm właściwie, ale żeby posądzać o takie rzeczy to normalnie chyba kopa w 4 litery powinnam Ci sprezentować z okazji urodzin 😂😂😂
Bardzo, bardzo, bardzo Ci dziękuję za życzenia Kochana Murawciu moja❤️❤️❤️

reklama
@Camilleka dziękuję,że pytasz[emoji8]Daję radę ,bo jeszcze jesteśmy zamknięci...potem max 12 osób w sklepie-jakoś muszę Kochana-bidna jestem zupełnie jak nasza @Liliana87 :D:D:D(żart oczywiście Liliana ,bo im dalej nadrabiałam forum tym bardziej mi ręce opadały:errr::errr::errr:[emoji2356][emoji2356][emoji2356])

Cześć Dziewczyny!!!:D:D:D
Zaczęłam nadrabiać forum po powrocie z pracy i pierwsze co,to ucieszyła mnie wiadomość od @klaudiaanita !
Powtórzę jeszcze raz -szacun Laska! You are my master[emoji8][emoji8][emoji8]
Potem im dalej tym większe gó...no. I najpierw dodałam tyyyyle postów ,by je skomentować-ale potem sobie mówię ,że nie warto-bo to jak grochem o ścianę. @Liliana87 cieszę się ,że zostajesz. @Smętna30 Ty oczywiście żartowałaś z tym strachem przed komentarzami....
@goffa13 dzięki ,że wypunktowałaś pewne rzeczy. Ja uważam ,że jeśli nie chcemy i boimy się o swoją prywatność ,to ją chrońmy a nie epatujmy sobą,bo to tak jakbyśmy z otwartymi ramionami zapraszali każdego do siebie:oo:
@nieagatka zgadzam się ponownie ,że to forum ogólnodostępneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!! Dla każdego.
Nie wiem ,jak to jeszcze inaczej napisać ,by dotarło[emoji2368]

@Ananasowa93 ,Ananasku współczuję ogromnie tego trudnego transferu[emoji53] no ,ale za to teraz już z "górki" i ma być tylko dobrze[emoji110][emoji110][emoji110] Beta w poniedziałek?[emoji2957][emoji2957][emoji2957]
@fredka84 ,Freeeedka,Ty zbereżnico jednaaaaa[emoji23][emoji23][emoji23]
@Tasza , nie zapowiada się ,bym była.Ale będę pamiętać będąc w okolicy[emoji4]Oczywiście- o ile nie boisz się podać adresu[emoji51][emoji51][emoji51] Ewentualnie proponuję spotkanie na neutralnym gruncie[emoji12][emoji12][emoji12]
Jak to było?PEASE I...LUZUJ GATY[emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji2937][emoji2937][emoji2937][emoji8]
Hahaha... dobre, damy radę[emoji6][emoji6][emoji6]

Do góry