BrawoTak ból i żal chowam w serduszku
Liczę na to że przy kolejnej ciąży będę szczęśliwa do rozwiązania ❤ Tak bardzo tego chcę!i jestem gotowa na dziecko jeszcze bardziej
Muszę mieć dobrą formę bo za kilka miesięcy ruszam ze stymulacją
reklama
A @Netiaskitchen TY wieeeeesz co?!?!??
Ja chyba się obrażę.A co. Mogę chyba? bo ja ładnie ,wczoraj już napisałam Ci Życzonka a Ty zmoro jedna odpisujesz wszystkim podziękowania a mi nie!!!!
Chyba serio musisz uważniej posty czytać
Albo to znak pewny ochłodzenia naszych stosunków
Ja chyba się obrażę.A co. Mogę chyba? bo ja ładnie ,wczoraj już napisałam Ci Życzonka a Ty zmoro jedna odpisujesz wszystkim podziękowania a mi nie!!!!
To raczej niemożliwe ,b przy 5cio dniowcu 2dpt jest implantacja ,3dpt zagnieżdżanie w endometrium i około 4-5 zaczyna produkować się bhcg...to musiałby być jakiś spidy gonzales ,by w 3dpt juz beta byłaPewnie tak ale według tabelki powinna być około 3 i pamietam ze necia ostatnio właśnie taka będę miała 3 dpt
Netiaskitchen
Fanka BB :)
6w1 i pneumo na jednej wizycie jest ok.To 2 ukłucia. Szczepionka na rota jest doustna i raczej bezproblemowa. My taki zestaw mielismy robiony na 1 wizycie i to zaden problem i do przezycia dla takiego malego dziecka. Ja bym na Twoim miejscu zrobiła wszystko, bo nie wiadomo jak będzie dalej, a zawsze bedziesz miec pewność, ze dziecko jest bezpieczneDziewczyny.
Dzwonilam do naszej przychodni.
Mowia ze szczepia tylko te maluszki na pierwsze dawki wiec 15.04 nas zaszczepia na 6w1, rota i pneumo.
Tzn pneumo chyba odpuszcze. Nie wiem czy az tyle na jedna wizyte malemu dowalac.
Ale ogolnie - szczepilybyscie?? Bo nie wiadomo ile to wszystko jeszcze potrwa i w maju moze byc jeszcze gorzej.. ale mam dylemat
Ostatnia edycja:
Netiaskitchen
No wredota jak nicprzepraszam Kochana Wredoto jesli coś z Twoich postów mi umknęło i nie zareagowałsm właściwie, ale żeby posądzać o takie rzeczy to normalnie chyba kopa w 4 litery powinnam Ci sprezentować z okazji urodzinA @Netiaskitchen TY wieeeeesz co?!?!??
Bardzo, bardzo, bardzo Ci dziękuję za życzenia Kochana Murawciu moja
Ruda08
@Netiaskitchen wszystkiego co najlepsze, dużo zdrówka i mało zmartwień
Netiaskitchen
Miałam w 3dpt betę 0.2,ale progesteron 37Pewnie tak ale według tabelki powinna być około 3 i pamietam ze necia ostatnio właśnie taka będę miała 3 dpt
Netiaskitchen
Dziękuję ślicznie@Netiaskitchen wszystkiego co najlepsze, dużo zdrówka i mało zmartwień
Ananasowa93
O przepraszam kochana coś mi się pomyliłoMiałam w 3dpt betę 0.2,ale progesteron 37
reklama
Tasza
Hahaha... dobre, damy radę[emoji6][emoji6][emoji6]@Camilleka dziękuję,że pytasz[emoji8]Daję radę ,bo jeszcze jesteśmy zamknięci...potem max 12 osób w sklepie-jakoś muszę Kochana-bidna jestem zupełnie jak nasza @Liliana87 (żart oczywiście Liliana ,bo im dalej nadrabiałam forum tym bardziej mi ręce opadały[emoji2356][emoji2356][emoji2356])
Cześć Dziewczyny!!!
Zaczęłam nadrabiać forum po powrocie z pracy i pierwsze co,to ucieszyła mnie wiadomość od @klaudiaanita !
Powtórzę jeszcze raz -szacun Laska! You are my master[emoji8][emoji8][emoji8]
Potem im dalej tym większe gó...no. I najpierw dodałam tyyyyle postów ,by je skomentować-ale potem sobie mówię ,że nie warto-bo to jak grochem o ścianę. @Liliana87 cieszę się ,że zostajesz. @Smętna30 Ty oczywiście żartowałaś z tym strachem przed komentarzami....
@goffa13 dzięki ,że wypunktowałaś pewne rzeczy. Ja uważam ,że jeśli nie chcemy i boimy się o swoją prywatność ,to ją chrońmy a nie epatujmy sobą,bo to tak jakbyśmy z otwartymi ramionami zapraszali każdego do siebie
@nieagatka zgadzam się ponownie ,że to forum ogólnodostępneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!! Dla każdego.
Nie wiem ,jak to jeszcze inaczej napisać ,by dotarło[emoji2368]
@Ananasowa93 ,Ananasku współczuję ogromnie tego trudnego transferu[emoji53] no ,ale za to teraz już z "górki" i ma być tylko dobrze[emoji110][emoji110][emoji110] Beta w poniedziałek?[emoji2957][emoji2957][emoji2957]
@fredka84 ,Freeeedka,Ty zbereżnico jednaaaaa[emoji23][emoji23][emoji23]
@Tasza , nie zapowiada się ,bym była.Ale będę pamiętać będąc w okolicy[emoji4]Oczywiście- o ile nie boisz się podać adresu[emoji51][emoji51][emoji51] Ewentualnie proponuję spotkanie na neutralnym gruncie[emoji12][emoji12][emoji12]
Jak to było?PEASE I...LUZUJ GATY[emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji2937][emoji2937][emoji2937][emoji8]
Podziel się: