reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny.
Dzwonilam do naszej przychodni.
Mowia ze szczepia tylko te maluszki na pierwsze dawki wiec 15.04 nas zaszczepia na 6w1, rota i pneumo.
Tzn pneumo chyba odpuszcze. Nie wiem czy az tyle na jedna wizyte malemu dowalac.
Ale ogolnie - szczepilybyscie?? Bo nie wiadomo ile to wszystko jeszcze potrwa i w maju moze byc jeszcze gorzej.. ale mam dylemat

reklama
@Murawa
,Ananasku współczuję ogromnie tego trudnego transferu😕 no ,ale za to teraz już z "górki" i ma być tylko dobrze✊✊✊ Beta w poniedziałek?🤪🤪🤪

Kochana beta już w czwartek potem w sobotę i w środę
Ta czwartkowa to bardziej dla hormonów niż bety...bo będzie zero najpewniej ,to jeszcze za wcześnie :) Kciukasy za sobotę w takim razie ✊ ✊ ✊

Dziewczyny.
Dzwonilam do naszej przychodni.
Mowia ze szczepia tylko te maluszki na pierwsze dawki wiec 15.04 nas zaszczepia na 6w1, rota i pneumo.
Tzn pneumo chyba odpuszcze. Nie wiem czy az tyle na jedna wizyte malemu dowalac.
Ale ogolnie - szczepilybyscie?? Bo nie wiadomo ile to wszystko jeszcze potrwa i w maju moze byc jeszcze gorzej.. ale mam dylemat
Tak. Jak slusznie mowi jeden z memow krszacych w necie - antyszczepionkowcy maja teraz wersje demo swiata bez szczepionek (bez jednej). Uwazam, ze absolutnie nie powinno sie przekladac tych pierwszych szczepien.
U nas szczepi sie takim combo w 2, 4 i 6 miesiacu zycia. Rota mozesz tylko tak, nie mozesz tego przesunac, ale rota sie pije, maluch dostaje taka slodka ampulke. Czyli w sumie beda to tylko 2 uklucia.

Ananasku ona utlenia się na taki kolor często. Nie martw się!
Nieee kochana to na pewno krew bo nawet widziałam na wzierniku odrobinkę krwi jak wyciągła narzędzia.
A tak poza tematem chyba dziś zrozumiałam jak wyglada bol porodowy tzn ze szybko się o nim zapomina. 😂 miałam tak pełen pęcherz ze ledwo doszłam na fotel a jeszcze miałam jednocześnie usg dopochwowe z wziernikiem plus usg wciskane w brzuch i płakałam już z bólu ale jak dr powiedział ze sie udało pokazał zarodek w macicy to wszystko minęło i już zapomniałam bol i nawet zapomniałam kroplówkę ...
Ale boje się ze takie majstrowanie w szyjce macicy może zaszkodzić bo kiedyś mój ginekolog przy inseminacji wspomniał ze miał problem z oby tylko przy in vitro tak niebyło bo transfer stracony 😭😭

Tak ból i żal chowam w serduszku
Liczę na to że przy kolejnej ciąży będę szczęśliwa do rozwiązania ❤ Tak bardzo tego chcę!i jestem gotowa na dziecko jeszcze bardziej
Muszę mieć dobrą formę bo za kilka miesięcy ruszam ze stymulacją 👍
Z takim nastawieniem wygrana masz w kieszeni.Podziwiam!!!!

reklama
Do góry