reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczynki 😊my juz w Holandii w domciu 🙏🏼☺️ Podróż minęła mi szybko z racji tego , ze mam zaraz odlot podczas jazdy i prawie 11h przespałam 😂😂maseczki mieliśmy , ale po 7 godzinach i tak się obudziłam zaśliniona z twarzą przyklejają do szyby a maseczka gdzieś z tylu głowy 😂😂😂😩także mam nadzieje , ze nikt chory wcześniej tej szyby nie ślinił 🙈🙈🙈😉idę na szybkie zakupy bo lodówka pusta . Zobaczę jak wyglada życie w Holandii po prawie 3 tyg. Buźka

reklama
Hej dziewczynki 😊my juz w Holandii w domciu 🙏🏼☺ Podróż minęła mi szybko z racji tego , ze mam zaraz odlot podczas jazdy i prawie 11h przespałam 😂😂maseczki mieliśmy , ale po 7 godzinach i tak się obudziłam zaśliniona z twarzą przyklejają do szyby a maseczka gdzieś z tylu głowy 😂😂😂😩także mam nadzieje , ze nikt chory wcześniej tej szyby nie ślinił 🙈🙈🙈😉idę na szybkie zakupy bo lodówka pusta . Zobaczę jak wyglada życie w Holandii po prawie 3 tyg. Buźka
Dobrze, że dotarliście. Zdrówka!!! I daj znać jak to u Was wygląda 😉

Hej dziewczynki 😊my juz w Holandii w domciu 🙏🏼☺ Podróż minęła mi szybko z racji tego , ze mam zaraz odlot podczas jazdy i prawie 11h przespałam 😂😂maseczki mieliśmy , ale po 7 godzinach i tak się obudziłam zaśliniona z twarzą przyklejają do szyby a maseczka gdzieś z tylu głowy 😂😂😂😩także mam nadzieje , ze nikt chory wcześniej tej szyby nie ślinił 🙈🙈🙈😉idę na szybkie zakupy bo lodówka pusta . Zobaczę jak wyglada życie w Holandii po prawie 3 tyg. Buźka
Fajnie że dotarliście !!

Hej dziewczynki [emoji4]my juz w Holandii w domciu [emoji1374][emoji3526] Podróż minęła mi szybko z racji tego , ze mam zaraz odlot podczas jazdy i prawie 11h przespałam [emoji23][emoji23]maseczki mieliśmy , ale po 7 godzinach i tak się obudziłam zaśliniona z twarzą przyklejają do szyby a maseczka gdzieś z tylu głowy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji30]także mam nadzieje , ze nikt chory wcześniej tej szyby nie ślinił [emoji85][emoji85][emoji85][emoji6]idę na szybkie zakupy bo lodówka pusta . Zobaczę jak wyglada życie w Holandii po prawie 3 tyg. Buźka
Wszędzie dobrze ale w domu najlepiej ;) uważajcie na siebie.

Hej dziewczynki [emoji4]my juz w Holandii w domciu [emoji1374][emoji3526] Podróż minęła mi szybko z racji tego , ze mam zaraz odlot podczas jazdy i prawie 11h przespałam [emoji23][emoji23]maseczki mieliśmy , ale po 7 godzinach i tak się obudziłam zaśliniona z twarzą przyklejają do szyby a maseczka gdzieś z tylu głowy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji30]także mam nadzieje , ze nikt chory wcześniej tej szyby nie ślinił [emoji85][emoji85][emoji85][emoji6]idę na szybkie zakupy bo lodówka pusta . Zobaczę jak wyglada życie w Holandii po prawie 3 tyg. Buźka
Super, ze dotarliscie bezproblemowo. Uwazajcie tam teraz na siebie.

@fredka84 zniknęłaś jak @bazylia128? [emoji31]
Co słychać? Jak Twoje różowe wlosy? Mój zakład fryzjerski dalej zamknięty, wiadomo,
Ale wczoraj napisali,ze anuluja wszystkie wizyty bo nie będą w stanie poprzekladac.. A to taki zakład oblegany, Takze nie wiem kiedy się tam dostanę. Moja głowa wola o pomstę do nieba.
Zrob sobie sama w domu kolor.
Ja w tym tyg juz musialam i poczulam sie jak prawdziwy wladca swiata jak mi sie to udalo przy dziecku. Jedyne pierdyliard razt "nie ruszaj", "nie dotykaj" i zrobione [emoji16]
Ja kupuje farby fryzjerskie (brat pracuje w L'Oreal) i utleniacz i odrost zawsze sama robie w domu, a refleksy raz na milion lat w salonie :)

@nieagatka Ja juz bym sie nie odważyła. Po pierwsze ponad pół roku nie farbowalam,wiec odrost duzy A po drugie ja od dłuższego czasu mam nakładane drobniutko pasemka na całej glowie A więc sam rozjasniacz i na to płukanka, więc nie ma teraz opcji na sama farbę, bo wyjdzie mi żółta albo zielona [emoji23][emoji1787] w grudniu odpuscilam nakładanie pasemka,zeby wlosy odzyly bo strasznie wypadaly A teraz wcale nie jest lepiej i mam jedną wielką kupę na głowie.. chyba jak już trafię do fryzjera to sporo zetnę..

@nieagatka Ja juz bym sie nie odważyła. Po pierwsze ponad pół roku nie farbowalam,wiec odrost duzy A po drugie ja od dłuższego czasu mam nakładane drobniutko pasemka na całej glowie A więc sam rozjasniacz i na to płukanka, więc nie ma teraz opcji na sama farbę, bo wyjdzie mi żółta albo zielona [emoji23][emoji1787] w grudniu odpuscilam nakładanie pasemka,zeby wlosy odzyly bo strasznie wypadaly A teraz wcale nie jest lepiej i mam jedną wielką kupę na głowie.. chyba jak już trafię do fryzjera to sporo zetnę..
Aha to faktycznie bardziej skomplikowane.
Ja mialam refleksy, w sumie tez drobne i na calej glowie, a jak robie sobie odrost to po prostu refleksy zmiebily sie w takie powiedzmy ombre [emoji23]

reklama
Do góry