reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczynki 😊my juz w Holandii w domciu 🙏🏼☺️ Podróż minęła mi szybko z racji tego , ze mam zaraz odlot podczas jazdy i prawie 11h przespałam 😂😂maseczki mieliśmy , ale po 7 godzinach i tak się obudziłam zaśliniona z twarzą przyklejają do szyby a maseczka gdzieś z tylu głowy 😂😂😂😩także mam nadzieje , ze nikt chory wcześniej tej szyby nie ślinił 🙈🙈🙈😉idę na szybkie zakupy bo lodówka pusta . Zobaczę jak wyglada życie w Holandii po prawie 3 tyg. Buźka

reklama
Hej dziewczynki 😊my juz w Holandii w domciu 🙏🏼☺ Podróż minęła mi szybko z racji tego , ze mam zaraz odlot podczas jazdy i prawie 11h przespałam 😂😂maseczki mieliśmy , ale po 7 godzinach i tak się obudziłam zaśliniona z twarzą przyklejają do szyby a maseczka gdzieś z tylu głowy 😂😂😂😩także mam nadzieje , ze nikt chory wcześniej tej szyby nie ślinił 🙈🙈🙈😉idę na szybkie zakupy bo lodówka pusta . Zobaczę jak wyglada życie w Holandii po prawie 3 tyg. Buźka
Dobrze, że dotarliście. Zdrówka!!! I daj znać jak to u Was wygląda 😉

Hej dziewczynki 😊my juz w Holandii w domciu 🙏🏼☺ Podróż minęła mi szybko z racji tego , ze mam zaraz odlot podczas jazdy i prawie 11h przespałam 😂😂maseczki mieliśmy , ale po 7 godzinach i tak się obudziłam zaśliniona z twarzą przyklejają do szyby a maseczka gdzieś z tylu głowy 😂😂😂😩także mam nadzieje , ze nikt chory wcześniej tej szyby nie ślinił 🙈🙈🙈😉idę na szybkie zakupy bo lodówka pusta . Zobaczę jak wyglada życie w Holandii po prawie 3 tyg. Buźka
Fajnie że dotarliście !!

Hej dziewczynki [emoji4]my juz w Holandii w domciu [emoji1374][emoji3526] Podróż minęła mi szybko z racji tego , ze mam zaraz odlot podczas jazdy i prawie 11h przespałam [emoji23][emoji23]maseczki mieliśmy , ale po 7 godzinach i tak się obudziłam zaśliniona z twarzą przyklejają do szyby a maseczka gdzieś z tylu głowy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji30]także mam nadzieje , ze nikt chory wcześniej tej szyby nie ślinił [emoji85][emoji85][emoji85][emoji6]idę na szybkie zakupy bo lodówka pusta . Zobaczę jak wyglada życie w Holandii po prawie 3 tyg. Buźka
Wszędzie dobrze ale w domu najlepiej ;) uważajcie na siebie.

Hej dziewczynki [emoji4]my juz w Holandii w domciu [emoji1374][emoji3526] Podróż minęła mi szybko z racji tego , ze mam zaraz odlot podczas jazdy i prawie 11h przespałam [emoji23][emoji23]maseczki mieliśmy , ale po 7 godzinach i tak się obudziłam zaśliniona z twarzą przyklejają do szyby a maseczka gdzieś z tylu głowy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji30]także mam nadzieje , ze nikt chory wcześniej tej szyby nie ślinił [emoji85][emoji85][emoji85][emoji6]idę na szybkie zakupy bo lodówka pusta . Zobaczę jak wyglada życie w Holandii po prawie 3 tyg. Buźka
Super, ze dotarliscie bezproblemowo. Uwazajcie tam teraz na siebie.

@fredka84 zniknęłaś jak @bazylia128? [emoji31]
Co słychać? Jak Twoje różowe wlosy? Mój zakład fryzjerski dalej zamknięty, wiadomo,
Ale wczoraj napisali,ze anuluja wszystkie wizyty bo nie będą w stanie poprzekladac.. A to taki zakład oblegany, Takze nie wiem kiedy się tam dostanę. Moja głowa wola o pomstę do nieba.
Zrob sobie sama w domu kolor.
Ja w tym tyg juz musialam i poczulam sie jak prawdziwy wladca swiata jak mi sie to udalo przy dziecku. Jedyne pierdyliard razt "nie ruszaj", "nie dotykaj" i zrobione [emoji16]
Ja kupuje farby fryzjerskie (brat pracuje w L'Oreal) i utleniacz i odrost zawsze sama robie w domu, a refleksy raz na milion lat w salonie :)

@nieagatka Ja juz bym sie nie odważyła. Po pierwsze ponad pół roku nie farbowalam,wiec odrost duzy A po drugie ja od dłuższego czasu mam nakładane drobniutko pasemka na całej glowie A więc sam rozjasniacz i na to płukanka, więc nie ma teraz opcji na sama farbę, bo wyjdzie mi żółta albo zielona [emoji23][emoji1787] w grudniu odpuscilam nakładanie pasemka,zeby wlosy odzyly bo strasznie wypadaly A teraz wcale nie jest lepiej i mam jedną wielką kupę na głowie.. chyba jak już trafię do fryzjera to sporo zetnę..

@nieagatka Ja juz bym sie nie odważyła. Po pierwsze ponad pół roku nie farbowalam,wiec odrost duzy A po drugie ja od dłuższego czasu mam nakładane drobniutko pasemka na całej glowie A więc sam rozjasniacz i na to płukanka, więc nie ma teraz opcji na sama farbę, bo wyjdzie mi żółta albo zielona [emoji23][emoji1787] w grudniu odpuscilam nakładanie pasemka,zeby wlosy odzyly bo strasznie wypadaly A teraz wcale nie jest lepiej i mam jedną wielką kupę na głowie.. chyba jak już trafię do fryzjera to sporo zetnę..
Aha to faktycznie bardziej skomplikowane.
Ja mialam refleksy, w sumie tez drobne i na calej glowie, a jak robie sobie odrost to po prostu refleksy zmiebily sie w takie powiedzmy ombre [emoji23]

reklama
Do góry