reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Że jeszcze żadnego testu nie wymyślili, żeby zaraz po owulacjo pokazywał czy komórka jest zapłodniona, a później test czy jest implantacja. No i takie usg żeby pokazywało jak się zarodek zagnieżdża:-)
556633_327071964076225_1207452671_n.jpg
Dziś dzień przytulania, więc Was kochane kobitki mocno ściskam razem z moimi bombelkami.

Ostatnia edycja:
Sony, szkoda,ze jeszcze nie ma takich specyfikow, o ktorych piszesz. Byc moze nasze dzieci,czy wnuki beda miec taki monitoring. Np.usg w komorce. :-)Przejedzie sie i widac bedzie obraz dzieciaczka hihihi

A dziewczyny maja racje. Brak obiawow,to tez obiaw. :tak:
Trzymam nadal kciuki &&&&&&&

Mówię dziś do mojego żeby porozmawiał z bombelkami, a on się przytulił i mówi:
- "Pamiętaj ty zostaniesz piłkarzem, a ty biznesmenem, żeby tatuś nie musiał pracować" :szok::blink:

Mikimo, dzisiaj było ciut więcej dzieciorków-potworków:-D
Zresztą pół dnia opowiadali mi kawały. Szczególnie jeden utkwił mi w pamięci, tym bardziej, że opowiadał go trzecioklasista :-D :-) :-D :-) :-D

Pani w szkole pyta dzieci o ich zwierzątka, przychodzi do Jasia:
- Jasiu masz może pieska?
- Mieliśmy kiedyś psa, proszę pani ale go zabiliśmy, bo ja mięsa nie jadłem, ojciec nie jadł i matka tez nie, a dla jednego psa nie będziemy kupować.
- Jasiu to straszne, a kotka nie masz?
- Mieliśmy też i kotka, ale go zabiliśmy bo ja mleka nie piłem, ojciec i matka tez nie, a dla jednego kota nie będziemy mleka kupować.
- Jasiu co ty mówisz, przyjdź jutro z mamą!
- Miałem kiedyś mamę, ale się jej z tatą pozbyliśmy, no bo ja jeszcze nie bzykam, tata już nie może a dla sąsiada to nie będziemy trzymać.
:-) :-D :-) :-D :-)

Gotadora, a Tobie jak minął dzisiejszy dzień w pracy? Dałaś radę?

Kwiatuszekq, nie złość się. Może innym razem wiatr przygoni większą premię :-)

Mikimo, daj znać, jak po wizycie. I specjalnie dla Ciebie, obrazek :-)

stylowi_pl_dziecko_3310011.jpg

Martka273 - to łyknij nospę jak coś się dzieje. No i fakt odpuść pracę na początek. Potem jak się maluszek już ładnie zagnieździ to możesz śmigać do pracy. Oczywiście z umiarem i bez przesady.

reklama
Agapl - na pewno będzie wszystko dobrze. Nie denerwuj się kochana.

SonySony - czasami brak objawów to dobry objaw. Z tego co pamiętam to lilonka tak na początku miała, a teraz będzie miała 2 maluszki.

A ja dzisiaj czuję się jak na @, ale to jeszcze ciut za wcześnie na nią. Chyba, że coś mi się namieszało zaś. Może od zastrzyku co brałam na owulację, a może od lutenylu co teraz biorę.

A propo jeżeli mi się @ zacznie wieczorkiem to pierwszy dzień powinnam liczyć od rana następnego dnia? Bo z tego wszystkiego już wszystko mi się miesza. A od 1 dnia mam zacząć zastrzyki i nie chcę pomieszać. I tak za dużo myślę o przyszłej stymulacji i innych rzeczach i się już ciut stresuję.

A i coś jeszcze winko na poprawę endometrium od kiedy do kiedy pić?

Ostatnia edycja:
Do góry