reklama
Ostatnia edycja:
Sony, szkoda,ze jeszcze nie ma takich specyfikow, o ktorych piszesz. Byc moze nasze dzieci,czy wnuki beda miec taki monitoring. Np.usg w komorce. :-)Przejedzie sie i widac bedzie obraz dzieciaczka hihihi
A dziewczyny maja racje. Brak obiawow,to tez obiaw.
Trzymam nadal kciuki &&&&&&&
A dziewczyny maja racje. Brak obiawow,to tez obiaw.
Trzymam nadal kciuki &&&&&&&
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
jestem zła emek mial obiecana premie ale sie ulotnila chyba z tym dzisiejszym wiatrem i dupa w krzaki a juz bysmy byli cos do przodu...
lawendowy_sen
Mikimo, dzisiaj było ciut więcej dzieciorków-potworków
Zresztą pół dnia opowiadali mi kawały. Szczególnie jeden utkwił mi w pamięci, tym bardziej, że opowiadał go trzecioklasista :-) :-)
Pani w szkole pyta dzieci o ich zwierzątka, przychodzi do Jasia:
- Jasiu masz może pieska?
- Mieliśmy kiedyś psa, proszę pani ale go zabiliśmy, bo ja mięsa nie jadłem, ojciec nie jadł i matka tez nie, a dla jednego psa nie będziemy kupować.
- Jasiu to straszne, a kotka nie masz?
- Mieliśmy też i kotka, ale go zabiliśmy bo ja mleka nie piłem, ojciec i matka tez nie, a dla jednego kota nie będziemy mleka kupować.
- Jasiu co ty mówisz, przyjdź jutro z mamą!
- Miałem kiedyś mamę, ale się jej z tatą pozbyliśmy, no bo ja jeszcze nie bzykam, tata już nie może a dla sąsiada to nie będziemy trzymać.
:-) :-) :-)
Gotadora, a Tobie jak minął dzisiejszy dzień w pracy? Dałaś radę?
Kwiatuszekq, nie złość się. Może innym razem wiatr przygoni większą premię :-)
Mikimo, daj znać, jak po wizycie. I specjalnie dla Ciebie, obrazek :-)
Zresztą pół dnia opowiadali mi kawały. Szczególnie jeden utkwił mi w pamięci, tym bardziej, że opowiadał go trzecioklasista :-) :-)
Pani w szkole pyta dzieci o ich zwierzątka, przychodzi do Jasia:
- Jasiu masz może pieska?
- Mieliśmy kiedyś psa, proszę pani ale go zabiliśmy, bo ja mięsa nie jadłem, ojciec nie jadł i matka tez nie, a dla jednego psa nie będziemy kupować.
- Jasiu to straszne, a kotka nie masz?
- Mieliśmy też i kotka, ale go zabiliśmy bo ja mleka nie piłem, ojciec i matka tez nie, a dla jednego kota nie będziemy mleka kupować.
- Jasiu co ty mówisz, przyjdź jutro z mamą!
- Miałem kiedyś mamę, ale się jej z tatą pozbyliśmy, no bo ja jeszcze nie bzykam, tata już nie może a dla sąsiada to nie będziemy trzymać.
:-) :-) :-)
Gotadora, a Tobie jak minął dzisiejszy dzień w pracy? Dałaś radę?
Kwiatuszekq, nie złość się. Może innym razem wiatr przygoni większą premię :-)
Mikimo, daj znać, jak po wizycie. I specjalnie dla Ciebie, obrazek :-)
Kinga_1
Martka273 - to łyknij nospę jak coś się dzieje. No i fakt odpuść pracę na początek. Potem jak się maluszek już ładnie zagnieździ to możesz śmigać do pracy. Oczywiście z umiarem i bez przesady.
Kinga_1
Witam wszystkie!!
Myślicie, że jak w poniedziałek zrobię betę to mogłoby coś wyjść?? To będzie 7 dpt 3-dniowego zarodka.. Może za wcześnie??
Domat - w 7 dniu to wielkiej betki nie będzie przy 3 dniowym zarodku, ale jakaś powyżej jeden może być. Możesz od tak sobie sprawdzić.
Kinga_1
Lawendowy_sen - niezłe kawały opowiada trzecioklasista Wesoło masz z "dzieciakami"
reklama
Kinga_1
Agapl - na pewno będzie wszystko dobrze. Nie denerwuj się kochana.
SonySony - czasami brak objawów to dobry objaw. Z tego co pamiętam to lilonka tak na początku miała, a teraz będzie miała 2 maluszki.
A ja dzisiaj czuję się jak na @, ale to jeszcze ciut za wcześnie na nią. Chyba, że coś mi się namieszało zaś. Może od zastrzyku co brałam na owulację, a może od lutenylu co teraz biorę.
A propo jeżeli mi się @ zacznie wieczorkiem to pierwszy dzień powinnam liczyć od rana następnego dnia? Bo z tego wszystkiego już wszystko mi się miesza. A od 1 dnia mam zacząć zastrzyki i nie chcę pomieszać. I tak za dużo myślę o przyszłej stymulacji i innych rzeczach i się już ciut stresuję.
A i coś jeszcze winko na poprawę endometrium od kiedy do kiedy pić?
SonySony - czasami brak objawów to dobry objaw. Z tego co pamiętam to lilonka tak na początku miała, a teraz będzie miała 2 maluszki.
A ja dzisiaj czuję się jak na @, ale to jeszcze ciut za wcześnie na nią. Chyba, że coś mi się namieszało zaś. Może od zastrzyku co brałam na owulację, a może od lutenylu co teraz biorę.
A propo jeżeli mi się @ zacznie wieczorkiem to pierwszy dzień powinnam liczyć od rana następnego dnia? Bo z tego wszystkiego już wszystko mi się miesza. A od 1 dnia mam zacząć zastrzyki i nie chcę pomieszać. I tak za dużo myślę o przyszłej stymulacji i innych rzeczach i się już ciut stresuję.
A i coś jeszcze winko na poprawę endometrium od kiedy do kiedy pić?
Ostatnia edycja:
Podziel się: