reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wanda czyli lykac nospe jak boli?? bo widzisz ja tez i koszmary i brzuch bolal w nocy :/
nie bardzo bolal ale bolal!!
moze trezba bylo brac nospe bo to moze skurcze byly !! i ten plyn !!
ale nic nie poradze teraz.. tej nocy bede miala przygotowana nospe...

Sham, mi powiedzieli w klinice zeby no-spy sie nie bac i wsluchiwac w siebie i jak boli, to brac. Co prawda mnie po dwoch no-spach bolalo dalej, wiec moze to nie skurcze macicy byly.
Co do plynu to nie wiem, bo ja mam takie ilosci wyciekajacego utrogestanu, ze nie zauwazylam niczego innego.

Martka a badałaś ok tydzień po transferze progesteron? Na podstawie jego wyniku lekarz stwierdza czy zwiększyć dawkę leków. Zaciskam &&&&&&&&&&&&
Agapl ja miałam podane dwa zarodki 2-dniowe i takie też czyli 2-dniowe zostały zamrozone 4 zarodki a dwa zarodki "leniuszek" i "power zarodek" są w obserwacji i dowiem się co z nimi w piątek. Zaciskam za twoje zarodeczki &&&&&&&&&&&&&

Znów nie mogłam usnąć i kręciłam sie z boku na bok a ok 3 obudziłam się i bolał mnie chyba prawy jajnik, bo to tak po prawej stronie...ale położyłam się na boczek i było ok.

Kinga, no to doczekałaś się :-) Niby kłucia, to nie jest to coś, co tygryski lubią najbardziej, ale człowiek jednak czeka z utęsknieniem. Ja ze swojej strony życzę Ci owocnej stymulacji i mocno, ale to mocno, zaciskam kciuki.

lawendowy_sen
-nie cierpię zastrzyków, ale nawet sama je sobie robię, bo dla maluszka mogę zrobić wszystko. Jakoś je przeżyję.

agapl u mnie w by centrum chyba wogóle nie hodują do 5 doby...
sham chciałbym w to wierzyć, ale brzuch mnie bolo dziś typowo na łajzę.latam co chwila do kibla,ale póki ci żywej krainie ma.anie powinni mi teraz zwiększyć dawki luteiny?albo dorzucić duphaston?zawracać głowę doktorowi?i tak mi pewnie każe czekać na betę...

Martka273
- właśnie przy tym jak maluszki się rozpychają odczuwa się ból jak na @ No i u Ciebie na pewno tak jest i tej wersji się trzymajmy.

Ja wczoraj zasnęłam z laptopem w ręku:biggrin2: Dzisiaj M rano się ze mnie śmiał
Agapl tak się przejęłam Twoją wczorajszą punkcją i że się obudziłaś za wcześnie, że całą noc mi się śniło jak mnie operowali :szok: (o matko jak się nie wyspałam)
Gratulację ładnie się rozwijają &&& tak dalej :-)

Nom dziewczynki u mnie będą zajączki :-) już nie mogę się odczekać :-):-):-) Jutro idziemy do Dr i ustalimy wszystko, ale już poprzednio mi powiedziała i zapisała, że będzie długi protokół

Pingwinku nie denerwuj się tak. Przecież brałaś tylko kilka dni. Może Cię to troszkę pocieszy jak Ci powiem, że jak ja miałam problemy z pęcherzem i dostawałam 2 antybiotyki i to mega sile na raz i powiedziałam lekarzowi, ze mogę być w ciąży (bo się przestraszyłam takiej dawki). Powiedziała, żeby dla spokoju zrobić test, ale się nie martwić, bo wczesnej ciąży nic nie zagraża. Kochana, a pomyśl sobie, że niektóre kobiety dowiadują się, że są w ciąży czasami w 2-3 miesiącu i przez ten czas prowadzą normalny, nierzadko bardzo niezdrowy tryb życia i wszystko jest ok. Będzie dobrze. Zobaczysz...

Miłego, niestresujacego dnia dziewczynki

reklama
martka...ja po pozytywnej becie mialam plamienia i krwawienia...dostalam dupka i pomoglo... takze bierz dupka i odpoczywaj, bo mnie kazali lezec. powiedzieli, ze zarodek caly czas sie wgryza stad te plamienia, moze u ciebie tez tak jest:tak:

Do góry