reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tez jestes szczuplak ;) Widze tam cos pod pepkiem [emoji173] [emoji173] [emoji173] Ja mam teraz wiekszy brzuch od ciebie a w ciazy nie jestem [emoji28][emoji28][emoji28]
Ja płaski brzuch to miałam przed ślubem [emoji23][emoji1787] A wieczorem zawsze ciąża spożywcza[emoji85][emoji85] no ale co się dziwić jak zero ćwiczeń. Ty teraz masz w sobie tyle Jajeczek,ze nie ma co się dziwić. Powoli mi schodzą siniaki a ten duży to mi wyszedł zaraz po transferze czyli jeszcze w styczniu.. bardzo długo mi jaśnieje..

Wszystko zobaczysz;)
No popieprzona strasznie.. po tacie chyba.
A leginsy to kuzwa termiczne [emoji23][emoji1787] po domu noszę zeby nie uciskaly bo ciągle mnie brzuch boli. Kolor okropny [emoji85][emoji85][emoji85]

Jejku jak mnie pocieszylas a ile bylo pecherzyków ? U mnie jest zaznaczone ze wszystkie jakie sie dua i jakie tylko beda zdolne do zaplodnienia ;) Mam skonczone 36 lat wiec jest to jeden z plusow mojego wieku ;) Wiem ze jakosc moze byc slaba a staram sie myslec pozytywnie ;)
Juz za bardzo nie pamietam dokladnie ale z tej 1 procedury zapladnialismy 6 komorek i byly tylko 2 zarodki. A w drugiej juz wybralismy by zostaly same najlepsze plemniki wybrane i zapladnialismy 14komorek i bylo 8 zarodkow:)
Będzie dobrze aby do wtorku bo wiem ze ten brzuchol pewnie Ci doskwiera.

Wszystko zobaczysz;)
No popieprzona strasznie.. po tacie chyba.
A leginsy to kuzwa termiczne [emoji23][emoji1787] po domu noszę zeby nie uciskaly bo ciągle mnie brzuch boli. Kolor okropny [emoji85][emoji85][emoji85]
Ja lubie takie kolorki ;) ubran termicznych ;) No ten sinior masz duzy i jak dlugo sie utrzymuje to chyba przez trombofilie co? Taaa ty i ciaza spozywacza :D :D :D figurke masz idealna :) Napewno bedziesz miala taka ładną kulke ;)

Juz za bardzo nie pamietam dokladnie ale z tej 1 procedury zapladnialismy 6 komorek i byly tylko 2 zarodki. A w drugiej juz wybralismy by zostaly same najlepsze plemniki wybrane i zapladnialismy 14komorek i bylo 8 zarodkow:)
Będzie dobrze aby do wtorku bo wiem ze ten brzuchol pewnie Ci doskwiera.
Oj bardzo... ciagle mam wrazenie ze chce mi sie siku a tam tylko kapki i bol przy sikuniu wogole to caly czas mnie bola i rwie... Dziewczyny ja chyba bede najszczesliwsza osoba jak juz bedzie po ;) Jestem przyzwyczajona ze zawzze czuje sie swietnie, mam duzo energii i ADHD i 500 pomyslow na raz, rozkowszowalam sie wrecz kazda chwila a teraz tylko licze godziny do punkcji... ;(

Dzień dobry laseczki :)
Wspaniałego dnia wszydtkim życzę, słoneczko za oknem to i pozytywne wibracje w głowie.
Ja jutro 2 beta, obudziłam się dziś czekam na jakieś bóle cos, a tu nic zero. Jakby nic się nie działo.
Ciekawa jestem jutrzejszego dnia :)
Wzajemnie ;)
Będzie dobrze ;) trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]

reklama
Do góry