reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tez jestes szczuplak ;) Widze tam cos pod pepkiem [emoji173] [emoji173] [emoji173] Ja mam teraz wiekszy brzuch od ciebie a w ciazy nie jestem [emoji28][emoji28][emoji28]
Ja płaski brzuch to miałam przed ślubem [emoji23][emoji1787] A wieczorem zawsze ciąża spożywcza[emoji85][emoji85] no ale co się dziwić jak zero ćwiczeń. Ty teraz masz w sobie tyle Jajeczek,ze nie ma co się dziwić. Powoli mi schodzą siniaki a ten duży to mi wyszedł zaraz po transferze czyli jeszcze w styczniu.. bardzo długo mi jaśnieje..

Wszystko zobaczysz;)
No popieprzona strasznie.. po tacie chyba.
A leginsy to kuzwa termiczne [emoji23][emoji1787] po domu noszę zeby nie uciskaly bo ciągle mnie brzuch boli. Kolor okropny [emoji85][emoji85][emoji85]

Jejku jak mnie pocieszylas a ile bylo pecherzyków ? U mnie jest zaznaczone ze wszystkie jakie sie dua i jakie tylko beda zdolne do zaplodnienia ;) Mam skonczone 36 lat wiec jest to jeden z plusow mojego wieku ;) Wiem ze jakosc moze byc slaba a staram sie myslec pozytywnie ;)
Juz za bardzo nie pamietam dokladnie ale z tej 1 procedury zapladnialismy 6 komorek i byly tylko 2 zarodki. A w drugiej juz wybralismy by zostaly same najlepsze plemniki wybrane i zapladnialismy 14komorek i bylo 8 zarodkow:)
Będzie dobrze aby do wtorku bo wiem ze ten brzuchol pewnie Ci doskwiera.

Wszystko zobaczysz;)
No popieprzona strasznie.. po tacie chyba.
A leginsy to kuzwa termiczne [emoji23][emoji1787] po domu noszę zeby nie uciskaly bo ciągle mnie brzuch boli. Kolor okropny [emoji85][emoji85][emoji85]
Ja lubie takie kolorki ;) ubran termicznych ;) No ten sinior masz duzy i jak dlugo sie utrzymuje to chyba przez trombofilie co? Taaa ty i ciaza spozywacza :D :D :D figurke masz idealna :) Napewno bedziesz miala taka ładną kulke ;)

Juz za bardzo nie pamietam dokladnie ale z tej 1 procedury zapladnialismy 6 komorek i byly tylko 2 zarodki. A w drugiej juz wybralismy by zostaly same najlepsze plemniki wybrane i zapladnialismy 14komorek i bylo 8 zarodkow:)
Będzie dobrze aby do wtorku bo wiem ze ten brzuchol pewnie Ci doskwiera.
Oj bardzo... ciagle mam wrazenie ze chce mi sie siku a tam tylko kapki i bol przy sikuniu wogole to caly czas mnie bola i rwie... Dziewczyny ja chyba bede najszczesliwsza osoba jak juz bedzie po ;) Jestem przyzwyczajona ze zawzze czuje sie swietnie, mam duzo energii i ADHD i 500 pomyslow na raz, rozkowszowalam sie wrecz kazda chwila a teraz tylko licze godziny do punkcji... ;(

Dzień dobry laseczki :)
Wspaniałego dnia wszydtkim życzę, słoneczko za oknem to i pozytywne wibracje w głowie.
Ja jutro 2 beta, obudziłam się dziś czekam na jakieś bóle cos, a tu nic zero. Jakby nic się nie działo.
Ciekawa jestem jutrzejszego dnia :)
Wzajemnie ;)
Będzie dobrze ;) trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]

reklama
Do góry