reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jasne ze tak. Jednak ja w takich chwilach cieszę się ze wybrałam ta klinikę. Wielkim minusem jest to ze lecą ja na taśmie produkcyjnej ale plusem i to niepowazalanym ze są w tym skuteczni i maja wiele procedur które można wykonać tylko u nich. Wiadomo ze w innych klinikach tez się udaje, być może jest lepsza atmosfera ale działają rozważnie. Dziś z rejestracji pani prosiła o punktualność bo wpuszczają tylko pare aktualnie umówiona na wizytę. Wreszcie będzie jakaś anonimowość danych 🤪
Popieram Cię, dobrze napisałaś! Ja z nimi jestem od 2012 roku i jak w 2019 wróciłam po mrozaki to zwatpilam bo bardzo mnie wkurzali bo bardziej korporacyjnie też jest ale jednak mają moim zdaniem najlepszy lab i dr Lis co mnie tam trzyma.. W 2013 znałam kilka dziewczyn które po kilku nieudanych próbach Invimed przeszły do gdańskiej Invicty i za pierwszym razem się udało...

reklama
@nieagatka jak wyglada sytuacja w Hiszpani? Bo tam podobno już jest dużo zachorowań [emoji53] i panika w sklepach
183 ofiary, 5700 zarazonych. Madryt to epicentrum, ale wiadomo, problem jest w calym kraju. Powoli ludzie znikaja z ulic, ale nadal nie kumaja jak powazna jest tu sytuacja. Jedzenie w sklepach jest, ale mysle w ciahu tygodnia bedzie tu jak we Wloszech, bo ten narod jest glupi...
Poki co czekaja mnie 2 tygodnie z trzylatka w domu. Bedzie ciezko.

183 ofiary, 5700 zarazonych. Madryt to epicentrum, ale wiadomo, problem jest w calym kraju. Powoli ludzie znikaja z ulic, ale nadal nie kumaja jak powazna jest tu sytuacja. Jedzenie w sklepach jest, ale mysle w ciahu tygodnia bedzie tu jak we Wloszech, bo ten narod jest glupi...
Poki co czekaja mnie 2 tygodnie z trzylatka w domu. Bedzie ciezko.
A mówią coś o planowanym zamknięciu granic ?

Jeśli masz PCO to meta pomaga owszem ale ona nie jest dla wszystkich przecież tak jak suplement tylko jeśli faktycznie jest problem z IO
Najważniejsze że będzie u Ciebie teraz z czego wybierać w jajkach :tak:
No oby bo sie stresuje ze za duzo ich jest i czy przez to nie beda slabszej jakosci ;(

Właśnie wróciłam z usg, ale byłam u Aglielskiego lekarza, a oni nie robią dopochwowo tylko przez brzuch... Powiedziała, że są bliźniaki ale jeden jest wielkością jak na 7 tydzien, a drugi jest mały jak na 5 tydzień... Ale oba serduszka biją❤
Tak ryczałam że szczęścia, że aż się zanosiłam... Ale ona pow że trzeba poczekać bo nie wiadomo co z tym drugim będzie Zobacz załącznik 1091548
Coooooo ???? Jekujuuuuu jak sie ciesze ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

reklama
Właśnie wróciłam z usg, ale byłam u Aglielskiego lekarza, a oni nie robią dopochwowo tylko przez brzuch... Powiedziała, że są bliźniaki ale jeden jest wielkością jak na 7 tydzien, a drugi jest mały jak na 5 tydzień... Ale oba serduszka biją[emoji173]️
Tak ryczałam że szczęścia, że aż się zanosiłam... Ale ona pow że trzeba poczekać bo nie wiadomo co z tym drugim będzie Zobacz załącznik 1091548

Gratuluje kochana!!! Jednak są 2 widocznie pozna implantacja

A widzisz u mnie na razie tylko dopochwowo robili usg a miałam już 3. Kolejne we wtorek

Do góry