@nieagatka jak wyglada sytuacja w Hiszpani? Bo tam podobno już jest dużo zachorowań i panika w sklepach
reklama
klaudiaanita
Fanka BB :)
Ja tez ❤Spokojnie, u mnie pobrali tylko 5 jaj ( mimo, że lekarz liczył, że uda się wychodować 10 a urosło tylko 7 i to bardzo nierównych) z czego tylko 3 nadawały się do pobrania, jednego dwudniowego świeżaczka mi podali, jeden poległ i mam jedną blastkę zamrożona więc póki co masz bardzo dobry wynik zresztą ważna jest jakość a nie ilość bo ja np. należę do grona szczęśliwców, którym się udało za 1wszym razem (chociaż nadal w moje szczęście się boje uwierzyć)
Liliana87
@bazylia128 juz po wizycie? Jak tam jajeczka wielkanocne?
No właśnie, gdzie się nasza @bazylia128 podziała? Ciągle zaglądam czy się odezwała i nic. Halo halo? Gdzie żeś się schowała ?
bazylia128
Jestem juz w domciu. Ale jest jazad w klinice. Nie bylo mojego doktora pierwszy raz od kad sie tam lecze. Przyjmowala mnie Banach... Wszystkie transfery, stymulacje i inne zabiego wstrzymane, takze @Linaaa nie licz na stymulacje napewno jej teraz nie bedzie az do odwołania... A u mnie hmmm.... Jak mi zorbila USG to byla w szoku. Ponad 25 pecherzykow na prawym i ponad 17 na lewym mowi ze czegos takiego nie wiedziala. Ja we wtorek mialam miec jeszcze normalna wizyte ale we wtorek musi byc juz punkcja... Takze wyobrazcie sobie jak sie czuje ;(
To dokladnie jak u mnie. Tylko specjalnie robią w niedziele, bo normalnie mialabym w poniedzialek.
A co do ilosci to chyba dobrze??? Bedzie duzo jajeczek.
A co do ilosci to chyba dobrze??? Bedzie duzo jajeczek.
Jestem juz w domciu. Ale jest jazad w klinice. Nie bylo mojego doktora pierwszy raz od kad sie tam lecze. Przyjmowala mnie Banach... Wszystkie transfery, stymulacje i inne zabiego wstrzymane, takze @Linaaa nie licz na stymulacje napewno jej teraz nie bedzie az do odwołania... A u mnie hmmm.... Jak mi zorbila USG to byla w szoku. Ponad 25 pecherzykow na prawym i ponad 17 na lewym mowi ze czegos takiego nie wiedziala. Ja we wtorek mialam miec jeszcze normalna wizyte ale we wtorek musi byc juz punkcja... Takze wyobrazcie sobie jak sie czuje ;(
Moja dzielna Ale ze to zle ze aż tyle ich jest? Przecież będzie w czym wybierać, może jeszcze za mało wiem o invitro, ale ja bym się chyba cieszyła?Jestem juz w domciu. Ale jest jazad w klinice. Nie bylo mojego doktora pierwszy raz od kad sie tam lecze. Przyjmowala mnie Banach... Wszystkie transfery, stymulacje i inne zabiego wstrzymane, takze @Linaaa nie licz na stymulacje napewno jej teraz nie bedzie az do odwołania... A u mnie hmmm.... Jak mi zorbila USG to byla w szoku. Ponad 25 pecherzykow na prawym i ponad 17 na lewym mowi ze czegos takiego nie wiedziala. Ja we wtorek mialam miec jeszcze normalna wizyte ale we wtorek musi byc juz punkcja... Takze wyobrazcie sobie jak sie czuje ;(
Gratuluje..tyle pęcherzyków..ale wiem że nie czujesz sie dobrze. Życzę cierpliwosci i oby ten czas do wtorku minal Ci szybciutko.Jestem juz w domciu. Ale jest jazad w klinice. Nie bylo mojego doktora pierwszy raz od kad sie tam lecze. Przyjmowala mnie Banach... Wszystkie transfery, stymulacje i inne zabiego wstrzymane, takze @Linaaa nie licz na stymulacje napewno jej teraz nie bedzie az do odwołania... A u mnie hmmm.... Jak mi zorbila USG to byla w szoku. Ponad 25 pecherzykow na prawym i ponad 17 na lewym mowi ze czegos takiego nie wiedziala. Ja we wtorek mialam miec jeszcze normalna wizyte ale we wtorek musi byc juz punkcja... Takze wyobrazcie sobie jak sie czuje ;(
bazylia128
Chodzi o denudacjeDziewczyny!! Dzwonił embriolog z 12 po oczyszczeniu pozostało 7 a zapłodniło się 6 to chyba dobry wynik?? W środę lub czwartek bede wiedziec ile do mrozenia...powiedzcie mi o co chodzi z tym oczyszceniem? Dlaczego z 12 pozostalo tyloo 7??
reklama
Liliana87
Kochana, ale naprodukowałaś! Może to i lepiej,ze już we wtorek bedzie punkcja. Szybciej będzie po w tym całym zamieszaniu.Jestem juz w domciu. Ale jest jazad w klinice. Nie bylo mojego doktora pierwszy raz od kad sie tam lecze. Przyjmowala mnie Banach... Wszystkie transfery, stymulacje i inne zabiego wstrzymane, takze @Linaaa nie licz na stymulacje napewno jej teraz nie bedzie az do odwołania... A u mnie hmmm.... Jak mi zorbila USG to byla w szoku. Ponad 25 pecherzykow na prawym i ponad 17 na lewym mowi ze czegos takiego nie wiedziala. Ja we wtorek mialam miec jeszcze normalna wizyte ale we wtorek musi byc juz punkcja... Takze wyobrazcie sobie jak sie czuje ;(
Podziel się: