reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Spokojnie, u mnie pobrali tylko 5 jaj ( mimo, że lekarz liczył, że uda się wychodować 10 a urosło tylko 7 i to bardzo nierównych) z czego tylko 3 nadawały się do pobrania, jednego dwudniowego świeżaczka mi podali, jeden poległ i mam jedną blastkę zamrożona więc póki co masz bardzo dobry wynik 😘😘 zresztą ważna jest jakość a nie ilość bo ja np. należę do grona szczęśliwców, którym się udało za 1wszym razem (chociaż nadal w moje szczęście się boje uwierzyć) 😉
Ja tez 😋

Jestem juz w domciu. Ale jest jazad w klinice. Nie bylo mojego doktora pierwszy raz od kad sie tam lecze. Przyjmowala mnie Banach... Wszystkie transfery, stymulacje i inne zabiego wstrzymane, takze @Linaaa nie licz na stymulacje napewno jej teraz nie bedzie az do odwołania... A u mnie hmmm.... Jak mi zorbila USG to byla w szoku. Ponad 25 pecherzykow na prawym i ponad 17 na lewym :o mowi ze czegos takiego nie wiedziala. Ja we wtorek mialam miec jeszcze normalna wizyte ale we wtorek musi byc juz punkcja... Takze wyobrazcie sobie jak sie czuje ;(

To dokladnie jak u mnie. Tylko specjalnie robią w niedziele, bo normalnie mialabym w poniedzialek.
A co do ilosci to chyba dobrze??? Bedzie duzo jajeczek.
Jestem juz w domciu. Ale jest jazad w klinice. Nie bylo mojego doktora pierwszy raz od kad sie tam lecze. Przyjmowala mnie Banach... Wszystkie transfery, stymulacje i inne zabiego wstrzymane, takze @Linaaa nie licz na stymulacje napewno jej teraz nie bedzie az do odwołania... A u mnie hmmm.... Jak mi zorbila USG to byla w szoku. Ponad 25 pecherzykow na prawym i ponad 17 na lewym :o mowi ze czegos takiego nie wiedziala. Ja we wtorek mialam miec jeszcze normalna wizyte ale we wtorek musi byc juz punkcja... Takze wyobrazcie sobie jak sie czuje ;(

Moja dzielna 😘 Ale ze to zle ze aż tyle ich jest? Przecież będzie w czym wybierać, może jeszcze za mało wiem o invitro, ale ja bym się chyba cieszyła? 😘

Gratuluje..tyle pęcherzyków..ale wiem że nie czujesz sie dobrze. Życzę cierpliwosci i oby ten czas do wtorku minal Ci szybciutko.

reklama
Kochana, ale naprodukowałaś! Może to i lepiej,ze już we wtorek bedzie punkcja. Szybciej będzie po w tym całym zamieszaniu.

Do góry