bazylia128
Fanka BB :)
@Waleczna36 i jak?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekam kochana, właśnie pisałam na forum że zawsze było o 15 a teraz nic
Ja też lubię cycki i zawsze jak ktoś ma fajne to się patrzę, jak chłop się zachowuje...A jak Chociaz sobie popatrze Lubie cycki i podobaja mi sie duzoe bo swoimi nie moge sie pochwalic chociaz nie mam np zerówke jak niektore, ale mogly by byc troszke wieksze
Ja też co chwila sprawdzam czy już coś napisałaśCzekam kochana, właśnie pisałam na forum że zawsze było o 15 a teraz nic
Już coraz bardziej nerwowa się robię....
Spaaaadaj[emoji23]. @Camilleka chce tu psiorkę pokazywać, musiałam ja resztkami sił powstrzymywać [emoji12]. Myśli że jak ma psioszkę Merca to może na prawo i lewo pokazywać [emoji23]A tak naprawde najwiekszym zbereznikiem na forum jestes TY [emoji106] [emoji12]
No to się zajebiście zapowiada [emoji7][emoji7][emoji7]. Jej, oby pięknie rosła [emoji8]Dziewczyny......
Uwaga.....
15.98
Chyba zaraz oszaleje, jak na 6dpt to nieźle co.? kolejna zrobię w poniedziałekNo to się zajebiście zapowiada [emoji7][emoji7][emoji7]. Jej, oby pięknie rosła [emoji8]
Chyba Necia mówiła że w 6dpt jak jest dwucyfrowa to jest dobrze [emoji3590]Chyba zaraz oszaleje, jak na 6dpt to nieźle co.? kolejna zrobię w poniedziałek
Wierze to sa okropne nerwy. Napisalysmy w tym samym czasieCzekam kochana, właśnie pisałam na forum że zawsze było o 15 a teraz nic
Już coraz bardziej nerwowa się robię....