reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Te ****** radio i TV mi wodę z mózgu robią
Ja bym nie odpuscila. Zrobila bym tak jak @nieagatka napisala... Przeciez to nie jest jakas epidemia no juz bez przesady... Maseczek brakuje juz nawet w szpitalach bo wszyscy wykupili i co widzisz gdzies na ulicach zeby w nich chodzili? A juz teksty naszych politykow ze ten zle umyl rece bo nacisnal kciukiem zamiast lokciem sa ponizajace... Poprostu nie moge tego sluchac...

reklama
Ja bym nie odpuscila. Zrobila bym tak jak @nieagatka napisala... Przeciez to nie jest jakas epidemia no juz bez przesady... Maseczek brakuje juz nawet w szpitalach bo wszyscy wykupili i co widzisz gdzies na ulicach zeby w nich chodzili? A juz teksty naszych politykow ze ten zle umyl rece bo nacisnal kciukiem zamiast lokciem sa ponizajace... Poprostu nie moge tego sluchac...
Boże dziękuje, że nie mam telewizji 😂 nóż mi się kieszeni otwiera gdy słyszę takie głupoty 😂

Jprdl, właśnie mi siostra napisała że w szpitalu 30km ode mnie przyjęli jakaś rodzinę z podejrzeniem [emoji33][emoji33][emoji33]. Jak się potwierdzi to odpuszczam
Nie przesadzaj. Przecież to jest tzw temat zastępczy 😒 dla mnie to śmiesznie nadmuchany temat przez media, by przykryć inne afery i ustawy po cichu podpisywane ;) na grypę i jej powikłania umiera obecnie więcej osób, tyle że odsetek śmiertelności w grypie to 1% (dzięki szczepienieniom), a koronawirusa 3,5% więc też bez przesady... Nie idziesz na koncert Woodstock w tłum ludzi tylko do kliniki leczenia niepłodności, skupisk należy unikać, ale to ze względu na sezon grypowy, a nie dlatego że media robią ludziom sieczkę z mózgu 🙂

Ja jestem po prostu w szoku, nie mam pojęcia dlaczego tak panikujecie. Zwróćcie uwagę, że co chwile są jakieś „epidemie” jak nie ptasia, to świńska .. ludzie ogarnijcie się. Wyłącznie lepiej telewizje bo ona robi ludziom wodę z mózgu. U mnie na is jest 26 przypadków i co ? Nic. Jeden nawet był na kwarantannie u mnie w szpitalu. Nikt nie panikuje. Jeżeli ktoś zachoruje to są to osoby starsze (głownie) A wirus jest wyleczalny w 98 % (tez zależy od grupy wiekowej). Jak dla mnie nie ma czym się przejmować. Lepiej zobaczcie sobie na statystyki ile ludzi umarło w tym roku po powikłaniach po grypie. Z tego co mi wiadomo w 1 miesiącu roku było to około 40, 5 tys ludzi. A jakoś nikt nie trąbi na lewo i prawo, że epidemia grypy zabija. Chcieli zatrzymać gospodarkę Chin i się im udało. Zaraz to wszystko ucichnie, nic nowego.
Popieram. O wiele więcej ludzi umiera dziennie na raka i nikt afery nie kręci. Nawet profilaktyki nie stosują. A tutaj wirus grypowy i interes się kręci a politykę opiera się na strachu społeczeństwa. Nagle ludzie nawet mydło kupują 😂😂😂😂😂😂

Popieram. O wiele więcej ludzi umiera dziennie na raka i nikt afery nie kręci. Nawet profilaktyki nie stosują. A tutaj wirus grypowy i interes się kręci a politykę opiera się na strachu społeczeństwa. Nagle ludzie nawet mydło kupują 😂😂😂😂😂😂
Tylko nie zapomnij ze mydlo w plynie ;) Absolutnie nie w kostce 😂 😂 😂 Pomysl gdyby naprawde bylo tak zle to Pasniczek napewno by podjal jakies czynnosci, nie wiem na przyklad zaprzestalby na jakis czas paktyki zeby nie narazac pacjentek...

@Netiaskitchen kiedys podczas stymulacji napisala ze ja lekarz traktuje jak bombe zegarowa bo wysokie AMH cos ponad 4 prawda? To ja tez chyba powinnam zrezygnowac juz calkowice z protokolu bo u mnie bedzie hiperka jak w banku. Ale to jest realne zagrozenie a nie jakis korona ;) Kiedy masz miec okres?
Bazylka a ja jakoś czuję że u Ciebie dobrze wyjdzie. Bardzo wierzę w to że dobrym ludziom przytrafiają się dobre rzeczy

reklama
Do góry