reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ooooj uczy, uczy .. ja przed pierwszym podejściem już oglądałam ciuszki, planowałam sesje ciążowa, jak powiadomić naszych rodziców i przyjaciół, liczyłam sobie w kalendarzu kiedy zajdę , kiedy będziemy mogło jeszcze jechać na wakacje przed przyjściem dzieciaczka na świat .. tearz widzę jakie było naiwne moje podejście .. ale tego nikt nie uczy , nikt nie mówi , jaka to trudna i nieprzewidywalna droga . Ja tez słyszałam wielokrotnie , ze ktoś „ zrobił sobie invitro” i był dzidzius. Wiec byłam przekonana , ze sobie „ zrobimy to invitro” i w końcu się uda... teraz przed 2 podejściem mam totalnie inne nastawienie . Na forum wszystkiego się dowiedziałam - nie od lekarzy . I teraz jestem bardziej świadoma z „ czym to się je” 😉także dziewczyny love You all 🥰
Sama prawda... Dlatego tyle osób jak coś nie idzie to się załamuje albo szuka pomocy. A część niestety odpuszcza. Ja też tu trafiłam w takim momencie załamania. I za to jestem wdzieczna losowi. Bo bez forum nie byłabym tu gdzie jestem teraz😘😘😘Fajnie jest z być tu z Wami😘

reklama
Noooo tez juz o tym myslalam. I chyba wszyscy powpli panikuja. Mi Łukasz caly czas wbija do glowy zeby z nikim sie nie calowac na przywitanie i myc dokladnie rece. Co do calowania sie to mi sie przypomnialo jak zaczelam Łukasza poznawac z rodzina i ja mu tlumaczylam to ciocia i wujek - tylko pocaluj sie z nimi [emoji23] [emoji23] [emoji23] i on tego strasznie nie lubial i tlumaczyl mu ze u niego w rodzinie nie ma takiej potzreby ze witaja sie tylko podanem reki. I kiedys jak jezdzilam do niego na weekendy wjechalismy do intermarche na zakupy. No i idziemy ja mu oczyiscie jakies pierdoly pociskalam i patrze ze sie umsiecha do jakiejsc starszej pary z naprzeciwka ;) Pytam sie go kto to a on ciocia i wujek. Podchdzimy coraz blizej no to ja widze ze trzeba sie przywitac i rzucam im sie na szyje, caluje sie na trzy razy najpierw z pania, pozniej z panem i z tekstem do nich ze ciesze sie z takiego milego spotkania ;) Ci stoja i sie usmiechaja a Łukasz do mnie: Monika chcialem ci przedstawic pana kotry sprawdza u nas liczniki w domu i najprawdopodobniej jego zone :szok::szok::szok:[emoji23][emoji23][emoji23] No musialy byscie widziec moja mine. Myslalam ze go zabije ...
Jprl [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Poza tym przeciez sa nasze dziewczynki z Gameta Gdynia. @Liliana87 @Czarna1985 i dziewczyny mialy sporo zarodkow... A przeciez to jest ten sam standard a Rzgow to tak naprawde centum sterowania ;) Jest jeszcze @Linaaa kochana co toba kieorwalo w zmianie kliniki na nasza?
Tak ja jestem z Gdyni i jestem bardzo zadowolona z kliniki. Niewiem jaki był temat ale jezeli moge pomoc to piszcie. Przepraszam was ale nie dam rady was nadrobic. Dopiero z pracy wrocilam . Jutro znowu ide do pracy na rano 😭 w niedzielę dopiero mam wolne wiec odezwę sie 😘😘😘😘 milego wieczoru wam zycze

Do góry