reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
716alekartki.pl_kartki_45.gif

Darii, będę i o Tobie pamiętać :-D
To jest nas 4 - Ty, Pingwinek, Wanda i ja
Już się nie mogę doczekać naszego spotkania:-) A to jeszcze tyle czasu.

Jutro widzę się z Gotadorą. Może Fusun do nas dołączysz???

Dzięki dziewczyny za pamięć, ale nie mogę. Moja przyjaciółka przyleciała z zagranicy, jutro już wylatuje i dzisiaj mam jedyną okazję żeby się z Nią spotkać. Miłego dnia dnia!

Sony, Wanda... Trzymam mocno kciukasy!!! Dajcie znac po powrocie jak się czujecie w roli mamusi :)

Adus... dzizas co się dzieje z Toba, martwię sie:( mimo wszystko wierze, ze wszystko jest super i po prostu ze szczecia zapomniałaś o nas :D

Dziewczyny jeszcze raz nie dziękuję bo nie chce zapeszać, ale coraz bliżej moje maleństwa. Zamiast się cieszyć to ja się boję, ale jak już będą ze mną to brzuch zagłaskam.
Mikimo tak się cieszę, ale beta i test ci wcześnie wyszły, ilu dniowe miałaś podane??

reklama
Do góry