reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale czad ta zastawa [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️. Ku...wa, a ja to wszystko z Pepco mam[emoji23]. Ale bidok jestem [emoji23]
Ja tez bo wszystko na Łukasz przepisana a ja przeciez na doczepke jestem i jeszcze dziecka mu nie moge dac. Chetnie bym sie dziiaj orznela ;) a pepko tez bardzo lubie ;)

Ja tez bo wszystko na Łukasz przepisana a ja przeciez na doczepke jestem i jeszcze dziecka mu nie moge dac. Chetnie bym sie dziiaj orznela ;) a pepko tez bardzo lubie ;)
Ja będę piła z Tobą, widziałaś? Dorzucilam cię do zestawu [emoji8].
Ty już nie pijesz bo przyszedł TWÓJ CZAS [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

No cudo i do Alutki podobny ;) Czy to jack russel ?
Trochę tak wygląda tylko większy. Ma chorobę psychiczną, ale bardzo go kochamy😁😁To taka bida przywieziona kiedyś z urlopu, w listopadzie był przywiązany do rynny na kablu metrowym, w deszczu, prawi zagłodzony na śmierć 🙁 Ach szkoda gadać ile musiał przeżyć...
A to nasze drugie cudo dla odmiany znaleziona w lesie jako osesek-tylko ona przeżyła 😭 IMG_20191121_183216.jpg

Trochę tak wygląda tylko większy. Ma chorobę psychiczną, ale bardzo go kochamy[emoji16][emoji16]To taka bida przywieziona kiedyś z urlopu, w listopadzie był przywiązany do rynny na kablu metrowym, w deszczu, prawi zagłodzony na śmierć [emoji853] Ach szkoda gadać ile musiał przeżyć...
A to nasze drugie cudo dla odmiany znaleziona w lesie jako osesek-tylko ona przeżyła [emoji24]Zobacz załącznik 1083655
Nienawidzę ludzi którzy krzywdzą zwierzęta [emoji49][emoji49][emoji49][emoji49][emoji49][emoji49][emoji49][emoji49][emoji49][emoji49][emoji49]

Trochę tak wygląda tylko większy. Ma chorobę psychiczną, ale bardzo go kochamy😁😁To taka bida przywieziona kiedyś z urlopu, w listopadzie był przywiązany do rynny na kablu metrowym, w deszczu, prawi zagłodzony na śmierć 🙁 Ach szkoda gadać ile musiał przeżyć...
A to nasze drugie cudo dla odmiany znaleziona w lesie jako osesek-tylko ona przeżyła 😭Zobacz załącznik 1083655
ojejci kochany No jak widzisz moje tez nie z tych rasowych tylko tez od malenkiego uratowane ;) Takie dobre ❤
❤ tez maja chorobe psychiczna ale to po swojej mamusi Bazylki odziedziczyly 😂 Sa calym moim swiatem :o

Nienawidzę ludzi którzy krzywdzą zwierzęta [emoji49][emoji49][emoji49][emoji49][emoji49][emoji49][emoji49][emoji49][emoji49][emoji49][emoji49]
Ja też :crazy: Chyba pierwszy raz w życiu byłam tak stanowcza. Powiedziałam że albo odda psa nam, albo sprowadzę mu tu Animals i innych działaczy na rzecz zwierząt z całej okolicy!!!! Mój mąż nigdy nie był że mnie tak dumny:) Wtedy ppszlosmy do niego po swojskie maslo a wróciliśmy z psem wariatem😅

reklama
ojejci kochany No jak widzisz moje tez nie z tych rasowych tylko tez od malenkiego uratowane ;) Takie dobre ❤
❤ tez maja chorobe psychiczna ale to po swojej mamusi Bazylki odziedziczyly 😂 Sa calym moim swiatem :o
Ja to moje to aż za bardzo kocham 😍 Wtedy mieliśmy już pieska bo wzięliśmy troche wcześniej starszego psa że schroniska i mieliśmy trzy psy!! Cała rodzina w czoło się pukała 😂

Do góry