reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale czad ta zastawa [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️. Ku...wa, a ja to wszystko z Pepco mam[emoji23]. Ale bidok jestem [emoji23]
Ja tez bo wszystko na Łukasz przepisana a ja przeciez na doczepke jestem i jeszcze dziecka mu nie moge dac. Chetnie bym sie dziiaj orznela ;) a pepko tez bardzo lubie ;)

Ja tez bo wszystko na Łukasz przepisana a ja przeciez na doczepke jestem i jeszcze dziecka mu nie moge dac. Chetnie bym sie dziiaj orznela ;) a pepko tez bardzo lubie ;)
Ja będę piła z Tobą, widziałaś? Dorzucilam cię do zestawu [emoji8].
Ty już nie pijesz bo przyszedł TWÓJ CZAS [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

No cudo i do Alutki podobny ;) Czy to jack russel ?
Trochę tak wygląda tylko większy. Ma chorobę psychiczną, ale bardzo go kochamy😁😁To taka bida przywieziona kiedyś z urlopu, w listopadzie był przywiązany do rynny na kablu metrowym, w deszczu, prawi zagłodzony na śmierć 🙁 Ach szkoda gadać ile musiał przeżyć...
A to nasze drugie cudo dla odmiany znaleziona w lesie jako osesek-tylko ona przeżyła 😭 IMG_20191121_183216.jpg

Trochę tak wygląda tylko większy. Ma chorobę psychiczną, ale bardzo go kochamy[emoji16][emoji16]To taka bida przywieziona kiedyś z urlopu, w listopadzie był przywiązany do rynny na kablu metrowym, w deszczu, prawi zagłodzony na śmierć [emoji853] Ach szkoda gadać ile musiał przeżyć...
A to nasze drugie cudo dla odmiany znaleziona w lesie jako osesek-tylko ona przeżyła [emoji24]Zobacz załącznik 1083655
Nienawidzę ludzi którzy krzywdzą zwierzęta [emoji49][emoji49][emoji49][emoji49][emoji49][emoji49][emoji49][emoji49][emoji49][emoji49][emoji49]

Trochę tak wygląda tylko większy. Ma chorobę psychiczną, ale bardzo go kochamy😁😁To taka bida przywieziona kiedyś z urlopu, w listopadzie był przywiązany do rynny na kablu metrowym, w deszczu, prawi zagłodzony na śmierć 🙁 Ach szkoda gadać ile musiał przeżyć...
A to nasze drugie cudo dla odmiany znaleziona w lesie jako osesek-tylko ona przeżyła 😭Zobacz załącznik 1083655
ojejci kochany No jak widzisz moje tez nie z tych rasowych tylko tez od malenkiego uratowane ;) Takie dobre ❤
❤ tez maja chorobe psychiczna ale to po swojej mamusi Bazylki odziedziczyly 😂 Sa calym moim swiatem :o

Nienawidzę ludzi którzy krzywdzą zwierzęta [emoji49][emoji49][emoji49][emoji49][emoji49][emoji49][emoji49][emoji49][emoji49][emoji49][emoji49]
Ja też :crazy: Chyba pierwszy raz w życiu byłam tak stanowcza. Powiedziałam że albo odda psa nam, albo sprowadzę mu tu Animals i innych działaczy na rzecz zwierząt z całej okolicy!!!! Mój mąż nigdy nie był że mnie tak dumny:) Wtedy ppszlosmy do niego po swojskie maslo a wróciliśmy z psem wariatem😅

reklama
ojejci kochany No jak widzisz moje tez nie z tych rasowych tylko tez od malenkiego uratowane ;) Takie dobre ❤
❤ tez maja chorobe psychiczna ale to po swojej mamusi Bazylki odziedziczyly 😂 Sa calym moim swiatem :o
Ja to moje to aż za bardzo kocham 😍 Wtedy mieliśmy już pieska bo wzięliśmy troche wcześniej starszego psa że schroniska i mieliśmy trzy psy!! Cała rodzina w czoło się pukała 😂

Do góry