reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dacie wiarę, że zadzwonilam do kliniki in vitro powiedzieli mi że jak nie jestem ich pacjentka to niestety nie zrobię u nich bety 😅 więc zadzwonilam do GP, powiedziała że muszę się umówić na wizytę najpierw😅
więc zadzwonilam do polskiej przychodni, tak samo wizyta lub skierowanie.... Na betę 🤣 skierowanie😂 tłumacze babie że jestem po in vitro i potrzebuje tylko zrobić bete, że to chyba jakis żart, że nie będę płacić 120f żeby dostać skierowanie....
Więc znalazłam w końcu inna klinikę jadę w poniedziałek na 12, i wyniki tego samego dnia... Z tym ze 95f, za HCG, progesteron I estradiol.... Kocham UK!!!
Wazne ze znalazlas... Ja miałam to samo jak na początku szukałam.. Tam gdzie wkoncu znalazlam pakiet tych 3 hormonów 115f, sama b-hcg 50f więc masz taniej ;) Ale tam mi też robią inne badania jak potrzebuje, np morfologie po accofilu dla docenta, to mnie ratuje.. Jaka nazwa kliniki która znalazłaś?

reklama
Wazne ze znalazlas... Ja miałam to samo jak na początku szukałam.. Tam gdzie wkoncu znalazlam pakiet tych 3 hormonów 115f, sama b-hcg 50f więc masz taniej ;) Ale tam mi też robią inne badania jak potrzebuje, np morfologie po accofilu dla docenta, to mnie ratuje.. Jaka nazwa kliniki która znalazłaś?
No najważniejsze, że znalazłam bo byłam już bliska łez... O matko, pogięło ich 50f 😱drogo tam masz, no ale fajnie że w ogóle możesz zrobić...
klinika nazywa się " Ascroft Medical center" w Oldham, to ok 40 min ode mnie także tragedii nie ma😊

Moja wanna KOCHAM JĄ ;), moja polka, druga polka z ksiazkami a to co widac to tylko poczatek bo ksiazek mam od zaje...nia ;), stol i taras na dole. My na dole to tylko ja gotuje i jemy i jak sa goscie, wiekszosc siedzimy na gorze bo mamy taka jakby sypialnie polaczona z saolnikiem i w sumie zima i jesienia tylko tam, latem znowu bardziej na dole z otwartym tarasem. taki jeden kredens i moja najwieksza perelka taki barek. Ogólnie dom jest duzy ja zawsze myslalam ze bede mieszkac w mieszkaniu i wcale bym sie tam zle nie czula. Do zrobienia w domu jeeesttt jeszcze naprawde

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry