reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja nie umiem tak wyjść nie patrząc. Więc patrzę a potem wychodze ale najczęściej wyglądam już zupełnie inaczej niż na wejściu.
Jejjjkuuuuu wiem jakie to trudne ;( Ja zawsze jak biore wynik z labo to nie otwieram przy ludziach, tylko napierw go skladam do kieszeni a pozniej czekam na jakis moment przyplywu odwagi i patrze... Ale sie stresuje az mnie w brzuchu boli... Dlaczego to musi byc takie ciezkie ;(

Cześć Dziewczyny, jestem na tym wątku nowa, chciałam Was zapytać o interpretacje wyniku AMH, robiłam to badanie pierwszy raz i w sumie sama nie wiem czy jest ok, wizytę mam dopiero za tydzień.
Zakres norm mam: 0.80 - 8,18, mój wynik to, 5,1, myślicie, że jest ok ? niby mieszczę się w przedziale, ale wyczytałam, że AMH powyżej 3, to AMH podwyższone.
Spoko pewnie pojdziesz krotkim protokolem ja mam ponad 9 i ide troche na przemian, dlugo - krotkim :) Bedziesz miala pewnie duzo jajeczek i odlozony tranfer o jeden cykl z powodu ryzyka hiperstymulacji. Nie przejmuj sie duzo kobiet tak ma ;)

Ja nie umiem tak wyjść nie patrząc. Więc patrzę a potem wychodze ale najczęściej wyglądam już zupełnie inaczej niż na wejściu.
JA zazwyczaj otwieram dopiero w samochodzi i strasznie mi sie wtedy rece trzesa i serducho bije i zmuszam sie zeby otworzyc oczy. Nie chce zeby mnie ludzie widzieli w takim stanie ;)

Spoko pewnie pojdziesz krotkim protokolem ja mam ponad 9 i ide troche na przemian, dlugo - krotkim :) Bedziesz miala pewnie duzo jajeczek i odlozony tranfer o jeden cykl z powodu ryzyka hiperstymulacji. Nie przejmuj sie duzo kobiet tak ma ;)

Dziękuję Wam za odpowiedź. Napisałam do Was bo widzę, że jesteście w temacie, a dla mnie to nowość i początek i po prostu nie wiem co oznacza taki wynik.

Ja po poerwszym transferze jak odebrałam wynik drugiej kontroli który był 0 a spodziewałam się oczywiście wielkiego sukcesu musiałam chwilę siedzieć na ławce. Normalnie nogi nie chciały współpracować o głowie nawet nie wspomnę. Wolę jednak oglądać to w domu w necie. Mogę przeżywać w samotności.
JA zazwyczaj otwieram dopiero w samochodzi i strasznie mi sie wtedy rece trzesa i serducho bije i zmuszam sie zeby otworzyc oczy. Nie chce zeby mnie ludzie widzieli w takim stanie ;)

reklama
Do góry