reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kochane pytanie za 100 punktow;) jak wkladac luteine palcem zeby nie wychodzila razem z palcem? Haha no po prostu nie idzie mi to. Zostaje gdzies w szyjce ale napewno nie tak daleko jak po aplikatorze:( bedzie dobrze? Co trzeba to sie wchlonie?
Ja tak jak @Caro♤♤♤♤ pisala moczyłam wodą, albo dawałam odrobinę żelu intymnego-provag(tak mi poleciła moja gin.) i wtedy nawet aplikatorem łatwo wchodziło ;)

reklama
Kochane pytanie za 100 punktow;) jak wkladac luteine palcem zeby nie wychodzila razem z palcem? Haha no po prostu nie idzie mi to. Zostaje gdzies w szyjce ale napewno nie tak daleko jak po aplikatorze:( bedzie dobrze? Co trzeba to sie wchlonie?
Raz, ze się wchłonie. A dwa ze każda z nas ma juz pewnie swoj patent😀Ale już o wszystkim tu było, wiec w sumie czemu nie o tym 😂
Ja biorę delikwenta znaczy te tabletkę luteiny miedzy kciuk a palec wskazujący,lekko kucam, żeby był łatwiejszy dostęp i wpycham kciukiem. Im bardziej ślisko w środku tym dalej i łatwiej wchodzi. Podobno można zmoczyć te tabletkę to też bedzie taki efekt.
WAŻNE Ja mam króciutkie paznokcie wiec nie ma ryzyka zadrapania czy coś. Chociaz taki plus😂

Tak. Ja tez głęboko nie wkładam. Aplikator A nie użyłam nigdy, nie wyobrażam sobie A palcem ile wlezie, tyle wlezie. Tam wszystko takie nabrzmiale, ze boje się gdzieś na siłę pchać [emoji23]
Ja do wczoraj aplikatorem ale juz czuje ze boli. Wiec musze radzic sobie palcem i faktycznie palcem nie boli i mowie zapytam Was jak to robicie ze to nie wraca z palcem haha😅😅

Raz, ze się wchłonie. A dwa ze każda z nas ma juz pewnie swoj patent😀Ale już o wszystkim tu było, wiec w sumie czemu nie o tym 😂
Ja biorę delikwenta znaczy te tabletkę luteiny miedzy kciuk a palec wskazujący,lekko kucam, żeby był łatwiejszy dostęp i wpycham kciukiem. Im bardziej ślisko w środku tym dalej i łatwiej wchodzi. Podobno można zmoczyć te tabletkę to też bedzie taki efekt.
WAŻNE Ja mam króciutkie paznokcie wiec nie ma ryzyka zadrapania czy coś. Chociaz taki plus😂
Jestescie niezastapione😅😅 no kogo mialabym o to zapytac? Farmaceutki? Hahaha😅 sprobuje z wodą wieczorem 😊😊

Z tego co pamiętam to miałaś dwa transfery i chyba beta nie drgnęła, jak źle to popraw mnie, a zarodki miałaś przebadane? Jeśli tak to ja bym się wstrzymała i dobadala, bo jest duże prawdopodobieństwo że może tu immunologa coś hamuje. Jak nie wyjdzie, tak jak mi to będziesz żałować ze straciłaś zarodka. Ja tak zrobiłam, a potem jak byłam u Paśnika to mówił że mogłam trochę wcześniej przyjechać. Wiem że trudna decyzja, bo człowiek się cały czas łudzi, że może się jednak uda bez tych badań i straconego czasu. U dr Suchanek też byłam kiedyś, ale i tak skończyło się na Łodzi.

A próbowałaś uczyć się w domu z aplikacji multimedialnych? Zerknij sobie na Multikurs.pl można wykupić dostęp do kursu on-line i chyba dzisiaj nawet mają promocję:
:) dużo taniej niż kurs w szkole językowej
wiadomo żywego kontaktu z językiem to nie zastąpi, ale mnie pomogło odświeżyć swój zaśniedziały niemiecki ;)
O. Dziękuję. Jak juz sie pooharnaim to o tym pomyśle;)

Dziewczyny Kropek jest już w domku 🤰🏻
@cikulinka Transfer wykonał mi Dr Biskup
Było bardzo miło ☺ Bardzo zadowolony z endometrium 14cm 👍Zabieg szybki,bezbolesny
Tylko ten pęcherz 😜Ledwo wytrzymałam😅
Ziółkowskiego już nie ma 🙈
Nie pytałam o szczegóły
Także teraz w młodych siła 💪🏻
Dodaje Wam zdjęcie usg z transferu i mojej blastki 4AA
Super ❤ 🤗 niech zostanie z Tobą i pięknie się rozwija :)✊

reklama
Do góry